23 Shots 13
17 Shots On Target 9
17 Crosses 14
13 Corners 3
0 Counter Attacks 0
1 Offsides 4
21 Fouls (Committed) 9
25 Throws 16
54% Ball Possession 46%
Pa prdite vi odje o lekciji koju ste ocitali!!!
ne znam sto moze da se prigovori pobjedi milana veceras? Ajde neka mi neko normalni to objasni?
23 Shots 13
17 Shots On Target 9
17 Crosses 14
13 Corners 3
0 Counter Attacks 0
1 Offsides 4
21 Fouls (Committed) 9
25 Throws 16
54% Ball Possession 46%
Pa prdite vi odje o lekciji koju ste ocitali!!!
konacno ofanzivno do kraja, a ne kad povedes odma defanzivna izmjena
leonardo je to odradio, imao vodjstvo 2:1 i ipak zadrzao sve napadace
i primise gol, al tu su bili svi napadaci tako da se to vratilo na svoje sve...
i tek u 90. defanzivna izmjena kad je usao flamini umjesto ronaldinja...
mada rece sofro da je galliani-beruskoni trazio da se igra sa 3 spica ?
AJMO CRNA GORO !!!
isti taj milan ima sad da pukne od chieva u ligi
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
realno i ja kazem da milan nije imao veze prvo poluvrijeme...ali drugoo...
iz cega je real dao golove ako je milan dao iz nicega ???
prvi bas nidje veze posle greske dide, mozda taj drugi, mada ne vjerujem da bi onu taktiku cuvali sve do kraja a prije toga imali preko 10 kornera...
AJMO CRNA GORO !!!
Na kraju krajeva rupe su i Borielo i Huntelar, mada sam od Olandeza ocekivao puno vise. Sto se tice vecerasnje utakmice Milan je odigrao junacki. Nesta igra odlicno, Sidorf i ostali srednjaci vrhunski i Pato majstorski a imali su i srece.
Zato shto panjove od sidorfa i pirla ne mogu motivisat sem kad igraju LS, a od njih zavisi skoro komplet igra... U prvenstvu bi najbolje bilo da jedan od njih ne igra, a da bude jedan trkach vishe na sredini...
Inache Nesta je trenutno najbolji odbrambeni na svijetu, samo da ga zdravlje posluzhi da kucnem u drvo...
P.S. Dida mi nikad nece bit jasan, brani neke stvari koje ne bi skoro niko drugi, a neke lagane lopte ispushta, vidi se da je malo udaren u glavu...![]()
#fakenews
Nema rijeci, Milan je ekipa za LS. Svaka cast...
Juve, steta kako se izvukoseSuper za Bordo, sad ce biti gusto tamo...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
da se malo osvrnemo na druge
juve - najbolji igrac meca golman, to sve govori...
bordo - ipak igrao gurkuf i pobjeda nad bayernom, kome se bas zakomplikovalo...
porto preokretom do pobjede
chelsea laganice...
AJMO CRNA GORO !!!
bordeauxov Ciani se iskupio za autogol tako sto je petom (opet gol petom!) vrlo fino smjestio loptu u mrezu za izjednacenje.inace dva penala su promasili girondinsi kod 2-1, gourcuff je probao u stilu Panenke ali mu se nije dalo![]()
Ma namjeshteno ljudi...
Slazem se.
e pa najjači su mi komentari tipa: Barsa neće ovo imat nikad, barsa ovo, Barsa ono... puštite ljudi Barselonu ONA NIJE IGRALA NOĆAS!
Milan herojski stvarno, rijetko je ko ovo očekivao, pogotovo što su loši ove sezone, ali eto što je fudbal. realova odbrana se na momente totlano gubila. ne mogu to da svatim stvarno. igra reala nije bila tolko loša, ali kasiljas je malo kiksao i eto milan je odradio odličan posao. mali lass je fantazija od igrača, on svoj posao uvjek odradi. milan je nadoknadio (na neki način) onaj kix sa cirihom i sad se grupa zamutila.
marsjej je uspio ipak da slomi otpor ciriha
čelsi je pokazao kolko je jak, a atletiko kolko kolko je njima potreban neki novi trener
porto razbio apoela, iako je gubio
volvzubrg nije uspio da savlada bešiktaša... grafite je dobio i crveni
bordo je napravio velik korak ka 1/8 finala. promašili su 2 penala, ali su imali i igrača više, tako da su to iskoristili i došli do važne pobjede.
juve se, kažu, mučio sam makabijem, koji je imao i igrača manje zadnjih 20-ak minuta
Tebe,momak,da je sramota. Prijatno.
DICIOTTO
Berluskoni nije ulagao u tima ali jeste indirektno ( sudije )
Kompleksi su neizlechivi...
Slazem se.
Menez prije dva dana , Benzema noćas šta dalje da se kaže
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks