Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
A kako da mi smetaš brate moj, ima da ti kupim jedan KAZAN povoljno, da ki$eliš noge i veš otkuvavaš.![]()
kupi ti Vlado neki fudbal na PC da igraš 1/4 finale LŠ sa realom![]()
Hhahahahahah :yipiiii:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
samo mala napomena rubin je iz kazanja, a ne iz kazana
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Nema veze, neka se plaknu samo)
Vlado ovaj poraz od kazanjskog Rubina posmatraj kao jednu od faza u osvajanju lige sampiona, dosao je u pravo vrijeme i od pravog kluba.
muka je to kad čekaš ovolko dugo da se sladiš nečijim porazom... sad se ne zna što će od sreće. al dobro. nekoga raduju samo uspjesi svoje ekipe, nekoe ko to nema raduje se uspjehu svoga rivala, jbg.
ne vjerujem da sad laporta može otić neđe i stavit neke grdne pare na "iz 2 u 1"...
poraz kao poraz. ništa strašno, Barsa je i dalje 1. u grupu.
Real izgubi od jedne SEVILJE, a Evropskog i Spanskog sampiona demolira ekipa koja su svom nazivu ima termin "KAZAN" i to na sred Kamp Nou-a
Jel ova Barsa bjese glavni kandidat za odbranu titule prvaka Evrope?![]()
I, da, ovi sto se vade na "Nije ovo sramota, Rubin je prvak Rusije, koja je 6. liga po koeficijentu" su mi, najblaze receno, smijesni.Taj Rubin u svom KAZAN(j)U u sred Rusije nije uspio dobiti (skuvati) ni Inter, a na Kamp Nou su igrali bez najboljeg napadaca.Pametnome dosta...
Ova Barsa JESTE glavni kandidat ne za LŠ, nego za SVE! Ja mislim da neće moć da ponovi uspjeh iz prošle sezone, jer je danas fudbal takav a i po dosadašnjim iskustvima osvajača, tako se čini. Ako neko ne smije da prioča o SRAMOTI onda je to neko ko navija za tim koji "5 puta zaredom ispada u 1/8 finala LŠ"... to je rekord koji će teško ijedna jača ekipa oborit.
čisto poređenja radi, real je znao da u dvomeč sa real unionom primi 5 6 7 golova! a igrali su da osvoje taj kup. milan je izgubio od ciriha, Barsa je prošle sezone igrala 1:1 sa bazelom na svoj teren... to se dešava! samo se nekome desi rijetko (ka Barsi) pa se dosta prašine digne, a nekome su neuspjesi u LŠ uobičajnost, pa... ih niko ne ubraja ni u favorite, a ponovni neuspjeh prođe skoro i neopaženo (osim goleade koji su protivnik priredi)
Jeste Another Barsa je najozbiljniji favorit za osvajanje lige sampiona i nijesam je ja proglasio, ja da sam se pitao ja bih odmah odigrao finale Barsa Real pa ako Kase i Murinjo puknu od muke ne mogu im nista.
A sto se tice ciji je taj Rubin sampion to je problem te zemlje, a nije nikakvo opravdanje i utjeha za Barsu. Grad odakle dolazi Rubin ima bas kulinarsko ime i bice im Rubin ne skuvan vec pecen u revansu. Ako tako ne bude ja stavljam ruku na srce i Barsa mene sto se tice ne zasluzuje ni ligu uefa da igra.
Previse si zapjenio zbog jedne male sale - sto dovoljno govori o tome koliko te boli ovaj porazSamo opusteno, nisam mislio nista lose...
Kazes da je Realov neuspjeh sto 5 godina ne prolazi osminu LS?Kako onda nazvati Barsin post od titule Evropskog prvaka u trajanju od 1955 do 1992.?
I, da - kada je poslednji put Real izgubio od ekipe slicne KAZANU na Santjago Bernabeu u LIGI SAMPIONA?![]()
sad ja mogu pitat: kad je Barsa doma izgubila 5 6 razlike od majorke npr ili kad ovo... kad ono... kladim se da bi real pristao da svake gopdine izgubi po jedan ovakav meč, a da se nađe recimo u 1/2 finala ili 1/4 finala LŠ.
uopšte nijesam zapjenio, nemam radi čega čovječe... zamisli da poslije svega pjenim! pričam sasvim normalno i argumentovano![]()
Navijaci Realaaaaa??? ****** vam se po sred kluba ******!!!
Navijaci Milanaaaa??? Strasno ste *****,kuci ce te primit 4!![]()
Last edited by laciale; 21-10-09 at 22:17. Reason: samo opusteno!!!!
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
kako ste Madridisti... prsla ona odbrana.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks