greota stvarno, narod najvise strada za volanom...zar je vazno ko je kriv,svejedno im je...
a ko je kriv zna li se?
greote...![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
greota stvarno, narod najvise strada za volanom...zar je vazno ko je kriv,svejedno im je...
Ja sam čuo nezvanično od drugarice da je land cruser naletio na ayga i to neđe ispred sozine...biće da je brzo vozio pa izgubio kontrolu ili tako nešto,kiša je padala u to vrijeme u Podgoricu a vjerovatno i tamo,oko 4 i 15 se to desilo. Biće valjda $utra sve u novine...
Greota......
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Ja imam džip i gazim sve redom.
Kad može nenezić što ne bi mogli i ostali.
She is only here to annoy herself!
Ima li u cg diler za subaru?Gledam cijene u srbiju:impreza-11.900,forester-19.990,legacy boxer diesel-23.690 i outback boxer diesel-26.690 ,stvarno odlicna kupovina.
niujedne mi gace lastike nema
Imam jedan "problem". Svaki bozji dan forumasi mi postavljaju po milion pitanja preko pm i stvarno mi je to pomalo....annoying! Neko pita zasto mi dimi, neko pita zasto mi trokira, neko pita zasto su vozaci VW-a seljaci, neko pita gdje da cipujem auto, Caselogic pita "sto je balanStangla" i da treba hitno da zna jer...onda tihomirdj pita sto sve treba imat pored Audija da bi bio cock, ja mu kazem da treba imat bluetooth, veliki sat, naocare, da parkiras na ulazu zgrade, da vozis "na branik"....onda me pita koju marku sata moram imat, ja mu kazem da treba imat Breitling, onda me pita da li valjda Omega Chronograph, ja mu kazem da ne moze jer to ima NAJVECI a on nije cock, onda me pita da li je OK da ima Gucci sat, ja mu kazem da ne jer ti zelis da budes cock a ne zena nekog fudbalera...annoying jel?
E sad, ja sam razmisljao da otvorim topic i da tu postavljate sva vasa slicna pitanja ili cu iskljucit private message kao na BMW Club Serbia.
Ko je za a ko je protiv...
TAKUMI
(1) za
2) protiv
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
otvori topic "pitanja za struchnjaka"
Ja to ne smijem...to je vec previse.
TAKUMI
ja sam opet ZA!
A Fabia, šta je to španer i čemu služi?
pa evo zasto i sluzi ovaj pod forum i ova tema , valjda bi svi trebali da postavljaju pitanja pa da svako svakom pomogne onoliko koliko moze i koliko se razumije ... ( mada i to tesko jer uglavnom par dezurnih likova pocne odmah neko ismijavanje, peglanje i za*ebanciju - neka se ne uvrijedi niko ali tako je )
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Danas me nije bilo na internet jer sam drugu mijenjao dizne na 1.9 TDI PD...(3 sata posla, opucih se no ajde) i cim sam usao na forum - 7 novih poruka.
![]()
TAKUMI
vidjeh sad Porsche panamera crnu..sto radi ova crnogorska elita..nema no su najjaci...
Kakav udes kod Delte, celo u celo octavia i neki stariji pasat karavan cini mi se ne vidjeh dobro. Ovaj sa pasatom krenuo ka Cetinju lijevom trakom.
Ljudi, bila je fora, valjda bi na google našao
Ali ipak hvala![]()
veli tata toliko je ulja prosuto tu bilo da se gume do kruznog nisu mogle razmastit...
bruka sto se radi u saobracaj!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks