View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 29 of 201 FirstFirst ... 192526272829303132333979129 ... LastLast
Results 701 to 725 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Mesi nije momcina, ali nije ni konicar, Mesi je bio za klasu bolji i kad su manekenu dali zlatnu loptu . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mesi je gospodin za onoga sisnjara...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ronaldo dobar,ali tesko se moze uporedit sa messi-jem,zato gospodo ne prdite..
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Mesi nije momcina, ali nije ni konicar, Mesi je bio za klasu bolji i kad su manekenu dali zlatnu loptu . . .
    Ada, cush, narocito kad ti tako kazes

I da, Mesi ne da nije momcina, vec je najobicnija hobit(cina) :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    A i neka se manekenise kad je faca, dobro je kad nije momcina ka Messi
    Sad ce ovi sto ga vorsipuju reci onu cuvenu "Mali, ali tehnicar" :-D

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Obzirom koliki doprinos daju ekipi, male su razlike izmedju CR9 i Mesije. Argentinac je meni bolji igrac jer ima vise fudbalskog, Kristijano dosta toga duguje fantasticnim fizickim predispozicijama. Al za portugalskog gancija bi se moglo rec da je kompletniji igrac (bolje igra glavom, ima vecu brzinu i snagu, slobodni udarac izvodi 200x bolje).
    Ali radi se o tome da iako su razliciti tipovi igraci, treba gledati koliko doprinose svojim ekipama(asistencije, golovi, tecnost igre).

Mada ja ne bih zaboravio da dodam jednog Injestu, koji je trenutno u boljoj formi od Mesija, i koji generalno ne cini nista manje za ekipu od hobita iz argentine Oduvjek su napadaci bili atraktivniji za gledanje, al genijalci sredine terena kao Cavi, Inijesta, Kaka isl. takodje daju nemjerljiv doprinos svakoj ekipi u kojoj igraju. Pa vidjite Mesija u Argentinu dje mu igraju Honas, Veron, Maskerano.. tolko o ovoj raspravi, pojedni su tacno ka mala djeca sa slicicama ispred zgrade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da se vrnemo temi...

sinoć Barsa valensija 0:0 i to je prvo "prosipanje" bodova od strane šampiona. ne baš pravo prosipanje, jer je valensija bila bolja, što svjediče komentari igrača barselone koji su zadovoljni! Ibra ipak nije igrao, nije htio rizikovat Pep, a za Anrija se znalo daneće igrat. Vilja isto nije igrao. Mesi je bio dosta odsječen od ostatka ekipe u koju su Valdes i Iniesta jedino bili da valja...

što se tiče glavnoga konkurenta za titulu, sinoć su odradili rabotu sa valjadolidom, iako su primili 2, dali su 4 i to je to, tako se i očekuje od reala ove godine... pršti na sve strane! trka će biti - bolja no ikad, čini se!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Ada, cush, narocito kad ti tako kazes

I da, Mesi ne da nije momcina, vec je najobicnija hobit(cina) :mrgreen:

Kazao ti ja ili neko drugi tako ti je to, kad tako zovete Mesija kako onda zovete Alvesa. Ali najmanje je bitno kako ih navijaci Reala zovu, nije sad da su neke face nego su i ruzni. Ali oni i ne probaju da su manekeni kao pomenuto konicarce a nebi nimalo zalosnije djelovali od njega sve da izigravaju kao ono :blah:

A to sto Mesi nije momcina to mu nimalo ne smeta, jer u Barsi ne cijene igrace po fizickoj masi tako da kod Barse izvjesni P. Spasic nikad nebi ni zaigrao, a u Realu je bio stub odbrane svojevremeno. Kad se sjetim koji je to duduk bio ne cudi me da je tamo igrao . . .

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Kazao ti ja ili neko drugi tako ti je to, kad tako zovete Mesija kako onda zovete Alvesa. Ali najmanje je bitno kako ih navijaci Reala zovu, nije sad da su neke face nego su i ruzni. Ali oni i ne probaju da su manekeni kao pomenuto konicarce a nebi nimalo zalosnije djelovali od njega sve da izigravaju kao ono :blah:

A to sto Mesi nije momcina to mu nimalo ne smeta, jer u Barsi ne cijene igrace po fizickoj masi tako da kod Barse izvjesni P. Spasic nikad nebi ni zaigrao, a u Realu je bio stub odbrane svojevremeno. Kad se sjetim koji je to duduk bio ne cudi me da je tamo igrao . . .

Ti stvarno imaš problem, momče.
    Izgleda su te kao malog tukli mokrim dresom Reala, pa su ostale traume. Ne znam što ti se dešava, kad god Real pobijedi ti padaš u vatru i samo laprdaš sve i svašta, kako bi na bilo koji način osporio njihov uspjeh.
    Polako brate, siguran sam da bi bio najbolji drug Mesiju da si kojim slučajem proveo djetinjstvo sa njim, ali otrijezni se. Nema svrhe za toliku mržnju prema nekome ko svugdje u svijetu uživa najveće poštovanje, koje može da ima jedna fudbalska velesila.
    Žao mi je što ti to tako teško pada. Probaj da se sačuvaš... život je lijep.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Vlado bas ti hvala na smirenoj casici razgovora, ali ne padam u vatru i nijesam zadojen mrznjom, pogotovo me nijesu kao malog tukli po glavi. Valjda ce biti da sam prirodno "lud" kad ne mislim i ne navijam kao ti i jos neki odavde, a sad gas i nastavi da uzivas u postovanju velesile sve do klasika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad se sjetim koji je to duduk bio ne cudi me da je tamo igrao . . .
    Uuuhhh, pa nagrdi nas Kad bi poceo da ti nabrajam sve duduke za koje pamtim da su branili boje "katalonskog ponosa" - tastatura bi mi izdahnula a ovaj citav forum bi mi bio mali

Inace - kad Barsa u svojim redovima bude imala igrace koji su 3 (Raul) i 5(A.DiStefano) puta osvajali titule Evropskog klupskog prvaka, tada cemo mozda i moci da diskutujemo na teme nalik ovoj.A kad hobit postigne 42 gola u 49 meceva, tada ce moci da bude uporedjen sa K.Ronaldom :twisted:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma, sigurno je tako Kad Ronaldo osvoji triplu krunu za sezonu, i sve to zacini zlatnom kopackom, a iza sebe sa 20god. ima i uzete u17 i u19 prvenstva svijeta kao kapiten, pridodate Olimpijske Igre sa reprezentacijom, moci cemo da ih poredimo ovo pricam tek bzv, nemojte sad da skocite na mene
    opmne, na istoj smo strani
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad bi ja trebalo da kažem - kad kristijano osvoji 3 krune za 1 godinu neka se javi...

ljudi bataljujte priču! odigrao se meč juče, koji je dugo najavljivan, Barsa ne nadigrana naširoko... a vi meljete o di stefanu i mesiju

xerez viljareal 2 1 - ima li kraja agoniji viljareala??? majorka i espanjl očekivano slavili!

noćas osasuna atletiko madrid - zanimljivo će bit baš da se vidi kako će atletiko igrat, još u pamplonu, đe je svima teško!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Pa nabroj te duduke, onakvo cudo neces naci budi ubijedjen ono se jednom radja u ko zna koliko godina i bas vama zapada ta cast da vas dres nosi.
    Za Raula svaka cast, jeste da evo ostara u Realu. Tako da taj Mesi sa 20 godina vec ima dvije te titule kad bude u Raulove godine ko zna koliko ce ih imati, a mozda ga vec na proljece stigne. A za Alfreda Di Stefana se informisi pod kakvim je okolnostima postao Realov igrac.
    A za Mesija razumite da igra malo defanzivnije od vaseg konicarceta, te da on vise asistira nego sto puca na gol. Ja ga konkretno ne uporedjujem ni sa kim iz Reala osim sa Kakom, a i od njega je bolji, to vi vrsite uporedjenja dok ja samo tvrdim da nema smisla degradirati onakvog igraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zezas da je Villarreal opet kisknuo?.. Nevjerovatno, pod hitno smjena trenera, ocito Valverde nije pravi covjek za njih. Dje je sad Juande Ramos, mozda on ako je slobodan, kopam po memoriji, ali nzm dje je.. :/ Steta sto je Aragones odlucio da ne moze da podnese svakodnevni posao, msm da bi Villarreal opet procvjetao da je odlucio da ih uzme..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Mesi je gospodin za onoga sisnjara...
    +1

Kako izu Valensija barselonu...ahahhaha buc buc
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

huande je u CSKA... kad si makli Zika doveli su njega!

spaleti je slobodan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sumnjam da bi Spaletti moga` da izvuce iz njih sve sto imaju, mada.. radio je i vise od toga sa Udeineseom.. Ko zna.. Jedini Italijan koji je mogao u Spaniji da radi sto oce je Capello..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ph0enix View Post
    Kad Ronaldo osvoji triplu krunu za sezonu...
    Nemojmo biti djeca - osvajanje 3pl krune zavisi iskljucivo od kvaliteta tima, a ne od kvaliteta pojedinca (tj. individualnog kvaliteta).Vidjecemo sta ce Mesi uraditi sa Argentinom

Z. lopta je, nasuprot tome, individualno dostignuce (dokaz individualnog kvaliteta)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A za Alfreda Di Stefana se informisi pod kakvim je okolnostima postao Realov igrac
    Zar sumnjas u moje poznavanje Realove istorije? :shock: Ovo ti necu oprostiti

Svi znamo za presudu po kojoj je Alfredo trebao igrati malo za Real, malo za Barsu."Katalonski ponos" je taj kome se ta ideja nije svidjala, pa im je posle kasno doslo iz pozadinskog dijela u glavu sta su izgubili, a sta je Real dobio...

Tako da taj Mesi sa 20 godina vec ima dvije te titule kad bude u Raulove godine ko zna koliko ce ih imati, a mozda ga vec na proljece stigne
    Tako su govorili i za Ronaldinja, pa vidi gdje je sad Inace - mozda ce sve to i biti, ali, do tada, jedan RAUL ce sam imati titula Evropskog prvaka koliko citav fudbalski klub Barselona

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@AnotherWorld, rekoh da sam reka` to cisto onako, bzv prica, bez raspravljanja djecinjeg Voli svoje, ali postuj ostalo.. ovo ti velim kao neutralac, fan Barcinog fudbala, bio sam i Realovog sa Zidaneom 2002/2003, ali ne fan nijednog kluba

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Vlado bas ti hvala na smirenoj casici razgovora, ali ne padam u vatru i nijesam zadojen mrznjom, pogotovo me nijesu kao malog tukli po glavi. Valjda ce biti da sam prirodno "lud" kad ne mislim i ne navijam kao ti i jos neki odavde, a sad gas i nastavi da uzivas u postovanju velesile sve do klasika.

I do klasika, i posle klasika, i zauvjek.
    Tu je razlika između nas i vas, kad si već tu terminologiju uveo.
    A to da te nisu tukli po glavi, aj kad veliš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ph0enix View Post
    Sumnjam da bi Spaletti moga` da izvuce iz njih sve sto imaju, mada.. radio je i vise od toga sa Udeineseom.. Ko zna.. Jedini Italijan koji je mogao u Spaniji da radi sto oce je Capello..

ja baš mislim da bo moga... jer forisra araktivan fudbali dosta napadački! ko zna, spaleti možda i atletiko uzme, ako ovaj resino konačno dobije otkaz!

edit: 30. minut, osasuna - atletiko 3:0 majko mila, kakvo rasulo
    Last edited by FC_Barcelona; 18-10-09 at 20:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uzas.. znaci, 2 ekipe sa vrhunskim potencijalom su u totalnom kolapsu.. dako sine vise vlasnicima da vide da micu te trenere.. :/

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

ovo je sramota šta ovaj atletiko dozvoljava sebi... sramota...

Page 29 of 201 FirstFirst ... 192526272829303132333979129 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)