View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 301 of 2255 FirstFirst ... 2012512912972982993003013023033043053113514018011301 ... LastLast
Results 7,501 to 7,525 of 56357

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ostaje ili odlazi? Pitanje svih pitanja. Selektor je samo zakazao novo viđenje već 18. novembra.
    - Imam ugovor do decembra, ima vremena za razgovor sa čelnicima Saveza. Do tada ćemo odigrati još jedan meč – kaže Filipović (pominje se da će reprezentacija odigrati meč u Turskoj ili Francuskoj protiv neke egzotične zemlje).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav crni bojkot....na prvoj utakmici u Podgorici ce dobit odgovor na ovaj sramni intervju i to masovni nadam se!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uGLAVNOM DA VAM KAZEM DA SAM SAMO pogodio da ce CG biti nakraju kvalifikacija u prvih 80 zemalja i iprvih 40 evrope.....dok su mi se pojedini sprdali..pozdrav...
    i mislim da smo na sledecim kvalifikacijama u 5 semsiru///
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za EP smo u 5 sesir
    a kako stvari za sada stoje za SP 2014 smo u 4. sesir (ali se to moze do kraja kvalifikacije za EP promjeniti)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    uGLAVNOM DA VAM KAZEM DA SAM SAMO pogodio da ce CG biti nakraju kvalifikacija u prvih 80 zemalja i iprvih 40 evrope.....dok su mi se pojedini sprdali..pozdrav...
    i mislim da smo na sledecim kvalifikacijama u 5 semsiru///
    Yes
    CG je u petom sesiru (Cyprus je za milimetar pretekao CG i otisao u 4 sesir), i uz malo srece bi mogla biti u ovakvoj grupi

Russia
    Switzerland
    Austria
    Wales
    Montenegro
    San Marino

A moze ispati i ovakva grupa

Croatia
    Serbia
    BIH
    Slovenia
    Montenegro
    Last edited by Vukasin Micunovic; 17-10-09 at 10:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Croatia
    Serbia
    BIH
    Slovenia
    Montenegro
    po meni ovo bi najbolje bilo, tu su svi u komsiluku
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ser Ex Miteser View Post
    Kakav crni bojkot....na prvoj utakmici u Podgorici ce dobit odgovor na ovaj sramni intervju i to masovni nadam se!!
    Od mene nikad nece dobit zvizduke, ni on ni nijedan drugi selektor ili igrac koji predstavljaju nasu reprezentaciju. Da li je radio dobro ili ne odlucice savez i to je njihov posao. Ispade da je covjek unistio CG fudbal, sve igrace, cijelu drzavu. Kad biste bili tako kriticni prema vlasti, mi bi bili srecna drzava.
    Neki komentari predlazu da se makne Filipovic i dovede neki bolji trener pa se predlaze Okuka?! Alo, Okuka. Filipovic je za njega kao i za 90% ljudi koje predlazete Mourinho. Ima iskustva iz prilicno velikih evropskih klubova, ima iskustva i sa reprezentacijom. Ne zaboravite da je poceo od apsolutne nule. Iako je moje misljenje protiv vecine forumasa, ja bi ga ostavio jos jedan ciklus. Cak ga i igraci podrzavaju, a oni bolje znaju on nas da li je on dobar trener.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    9,446
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Od mene nikad nece dobit zvizduke, ni on ni nijedan drugi selektor ili igrac koji predstavljaju nasu reprezentaciju. Da li je radio dobro ili ne odlucice savez i to je njihov posao. Ispade da je covjek unistio CG fudbal, sve igrace, cijelu drzavu. Kad biste bili tako kriticni prema vlasti, mi bi bili srecna drzava.
    Neki komentari predlazu da se makne Filipovic i dovede neki bolji trener pa se predlaze Okuka?! Alo, Okuka. Filipovic je za njega kao i za 90% ljudi koje predlazete Mourinho. Ima iskustva iz prilicno velikih evropskih klubova, ima iskustva i sa reprezentacijom. Ne zaboravite da je poceo od apsolutne nule. Iako je moje misljenje protiv vecine forumasa, ja bi ga ostavio jos jedan ciklus. Cak ga i igraci podrzavaju, a oni bolje znaju on nas da li je on dobar trener.
    A reci ti nama kakva su iskustva tih klubova sa njim i je li ista napravio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa recimo da je kao igrac proveo godine u tada ogromnoj Benfici pored Zvezde, Klub Briza i Boaviste gdje je sigurno ponesto naucio i stekao neko iskustvo cim je odma po zavrsetku igracke karijere nastavio na trenerskoj klupi.
    Kao trener bio je asistent u Boavisti, vodio nekoliko (3) portugalskih klubova od slabijih, pozitivnim trendom do boljih. Bio je asistent na klupi Jugoslavije na SP u Francuskoj. Boskov ga je pozvao kao asistenta u Sampdoriji. Takodje je bio asistent Boskovu sa Jugoslavijom na EP. Valjda se i Boskov razumije malo u fudbal pa ga nije pozivao tek tako. I na kraj Zvezda.
    Ne kazem da je najbolji trener al sigurno ima iskustva iz velikih klubova pa cak i sa reprezentacijom iz dva ciklusa kvalifikacija i dva velika takmicenja.
    U svakom slucaju uporedjivat sa njim Okuke i slicne mi zvuci neozbiljno.
    Neznam kakva su iskustva tih klubova al cim je bio na visokom nivou pretpostavljam da nesto i vrijedi. Ili su svi oni bili ludi kad su njega zvali znajuci da pojma nema, ili nisu imali 1000 ljudi na tribinama da obijelodani da on u stvari nista o fudbalu nezna i da unistava ovu reprezentaciju koja bi se vec odavno kvalifikovala na SP i mozda vec i na EP2012.
    Last edited by sky; 17-10-09 at 13:14.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    9,446
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

Opet se vracemo na igracke dane i to je sve u redu ne sporimo da je bio dobar igrac ali kao trener uzas, znaci ja samo ocu da mi kazete imamo li mi kakvu igru pa makar bilo kakvu? I najjace kad mi pocne da nabraja da smo uvjek igrali dobro i tu navede jedno poluvrijeme protiv bugara ili rumuna. Odje jedino mi govorimo da i ostaqle reprezentacije tipa Bosne, Slovenije, Slovacke, itd imaju manje ili slican broj dobrih igraca i opet se nesto sa njima ucinje. Mi nikad necemo imat kompletan tim odlicaN ALI NJEGOVO JE DA KAO TRENER UKLOPI TO DOBRO SA LOSIM I NAPRAVI OZBILJAN TIM TIM KOJI NECE SE VUC PO TERENU I TIM KOJI NECE POCINJAT SVAKI MEC SA PRICOM DACEMO SVE OD SEBE. OD SVIH TIH IGRACA JEDINI SIMON JE GOVORIO IDEMO NA POBJEDU OVIM GA NE HVALIM JER JE DOSTA SLABO IPAK ODIGRA PORED SVE NAJBOLJE VOLJE I ZELJE.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel istina da su ga ocerali iz sampdorije posle 2,3 utakmice koje je vodio sa klupe ?
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    jel istina da su ga ocerali iz sampdorije posle 2,3 utakmice koje je vodio sa klupe ?
    Neznam, ne cini mi se da je on vodio SAmpdoriju. Bio je asistent Boskovu.
    Necu ja njega da velicam, samo ga branim od opste gajke da je on kriv sto mi nismo posli na SP.
    Sigurno je mogao bolje od ovoga, mada i ovo sto smo postigli i nije toliko katastrofalno. Ali u svemu ima nacina. Sa ovakvim vrijedjanjima, povicima, skandiranjima ispade da je on krivac svega loseg u fudbalu i sire.
    I recimo da sledecu utakmicu pola stadiona zvizdi, skandira protiv FIlipovica, kako ce se osjecat igraci?! Sigurno im nece pomoc i demoralisat ce se sto ce doprinijeti jos goroj situaciji u ekipi. Oce li onda za poraz opet bit kriv Filipovic ili navijaci sto su ubili u pojam igrace da se bore. Za koga da se bore kad im se zvizdi i negoduje igrama.
    Opet kazem, da ste u pola ovoliko kriticni prema drugim stvarima koje stvarno zivot znace i prema drugim ljudima koji vam kroje sudbinu, srecni bi bili.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu ja njega da velicam, samo ga branim od opste gajke da je on kriv sto mi nismo posli na SP.
    niko ga ne cera zbog toga sto nismo otisli na SP, jednostavno coek moze da vodi ofk bar ili cetinje ali nije pravi trener za reprezentaciju...treba neko puno strucniji i odgovorniji da dodje na to mjesto...

jedini pravi potez zbog kojeg postujem filipovica je to sto je reka da vise nece zvat burza zbog onoga sto je izjavio, ostalo sto je uradio 0
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa recimo da je kao igrac proveo godine u tada ogromnoj Benfici pored Zvezde, Klub Briza i Boaviste gdje je sigurno ponesto naucio i stekao neko iskustvo cim je odma po zavrsetku igracke karijere nastavio na trenerskoj klupi.
    Kao trener bio je asistent u Boavisti, vodio nekoliko (3) portugalskih klubova od slabijih, pozitivnim trendom do boljih. Bio je asistent na klupi Jugoslavije na SP u Francuskoj. Boskov ga je pozvao kao asistenta u Sampdoriji. Takodje je bio asistent Boskovu sa Jugoslavijom na EP. Valjda se i Boskov razumije malo u fudbal pa ga nije pozivao tek tako. I na kraj Zvezda.
    .
    kakva blistava karijera... od svuda su ga motkom poćerali jer ih je prethodno unistio. a taj Boskov ga je vjerovatno zvao da bude sa njim dako nesto nauci... ali tuka je tuka!

cssr Guest

UEFA has published an interim national team coefficient ranking following the end of the FIFA World Cup qualifying group stage this week. The coefficients are relevant for the pot allocation to be used during the UEFA EURO 2012 qualifying draw that will take place in Warsaw on 7 February 2010

Spain, Germany, Netherlands, Italy, England, Croatia, Russia, France, Portugal

Greece, Czech Republic, Sweden, Switzerland, Serbia, Turkey, Denmark, Slovakia, Romania

Israel, Bulgaria, Finland, Republic of Ireland, Norway, Scotland, Bosnia-Herzegovina, Northern Ireland, Austria

Slovenia, Latvia, Hungary, Lithuania, Belarus, Belgium, Wales, F.Y.R. Macedonia, Cyprus

Montenegro, Albania, Estonia, Georgia, Moldova, Iceland, Armenia, Kazakhstan, Liechtenstein

Azerbaijan, Luxembourg, Malta, Faroe Islands, Andorra, San Marino

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne zasluzujemo da budemo u 5. sesiru sa ovim reprezentacijama, svaka za klasu ispod nas...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

realno smo za 4 šešir a i tu je jedino belgija ekipa koja ima neke igrače da su malo bolji od naših(pri tom ne mislim na ova naša 3-4 koji odvajaju).pa iz trećeg se možemo nosit lagano sa izraelom,finskom,irskom i austrijom samo da je organizacije u igri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ne zasluzujemo da budemo u 5. sesiru sa ovim reprezentacijama, svaka za klasu ispod nas...
    MIslis iznad nas?
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ispade da je covjek unistio CG fudbal, sve igrace, cijelu drzavu. Kad biste bili tako kriticni prema vlasti, mi bi bili srecna drzava.
    Ovo uopste nije tacno, niti se to pricalo..niko nije ocekivao da se plasiraju na EP kako sad zvuce zalopojke iz saveza, niti da naprave neko cudo..svjesni su navijaci svega toga od pocetka..i kakve su nam, nadam se trenutno, mogucnosti!!Znamo od cega smo poceli i kako je krenulo i koji i kakvi igraci su pozivani sticajem okolnosti!!Ne brini nismo bas toliko slijepi kako nas prozva lemajic ili recimo kako nas prozvca Filipovic glupanima poslije kritika na racun zadnjih 3, 4 utakmice i to samo JEDNOM!!Kakva ti je bila utakmica protiv gruzije tamo..jel bila borbena, za drzavu, za grb , za crnogorce..mislim da je bila daleko od toga..zasto?Kako se kapiten Vucinic ponasa na terenu..jel kapitenski da gura Vukcevica kao zadnji seljak da bi izveo slobodni, sta je sa ponasanjem Buraznovica i prije i poslije "otkaza"....ko se drao iz loze Filipovicu da udje taj isti BurzA i sjebe 3 boda protiv Bugarske?Znas li?Ko je dobijao karte za Zapadnoj tribini znas li?Dje su ti ljudi sad?Znas li koliko su ljudi POCERALI sa utakmica reprezentacije zato sto su partijski drugovi morali krcat tribinu?Protiv mladih engleza se nije moglo doci do karte jer su sve "prodate" a na stadionu 5, 6 hiljada ljudi....oces li jos o savezu i filipovicu ili mislis da treba da bude vjecni trener CG kao neki politicari

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bucnu ga Bogdan Milic za Den Hag....

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

http://en.wikipedia.org/wiki/Rajko_Lekic

i ovaj za silkeborg .dobra mu je statistika.skoro pa go po odigranoj .no ih nema puno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE]
    Quote Originally Posted by Dutch View Post
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rajko_Lekic

i ovaj za silkeborg .dobra mu je statistika.skoro pa go po odigranoj .no ih nema puno
    Ko jo ovaj igrac, prvi put cujem za njega?

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,742
    Thanked in
    1,093 Posts

sin nekog gastabajtera .ima ih dosta sigurno al bi trebalo tražit.mada nije to u interesu našeg fudbala,njih ne guraju ovdašnji nego strani menadžeri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Simon dao go za Sporting u kup protiv Penafiel-a.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

3 bambija za Simona..
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Page 301 of 2255 FirstFirst ... 2012512912972982993003013023033043053113514018011301 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

1. Clubbin'