Page 155 of 321 FirstFirst ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... LastLast
Results 3,851 to 3,875 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,408
    Thanked in
    3,204 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Ajte sad da krenete sa dezurnim pljuvanjem po Nikolaidisu, veliki opozicionari koji ste se koliko do juce kleli u njega i citirali njegove tekstove!!!

Takva vam je svaka rabota, nijeste spremni nista konstruktivno da uradite, osim da nekoga pljunete i izvrijedjate...zato ste tu dje ste i bicete jos 100 godina...
    Ajde ti, kad si toliko pametan, daj neki konstruktivan komentar na ovo, zivo me zanima kako bi ti to rekao svojim rijecima.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Sad ce i Nikolaidis da ih mijenja "iznutra" kao Ranko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Ajte sad da krenete sa dezurnim pljuvanjem po Nikolaidisu, veliki opozicionari koji ste se koliko do juce kleli u njega i citirali njegove tekstove!!!

Takva vam je svaka rabota, nijeste spremni nista konstruktivno da uradite, osim da nekoga pljunete i izvrijedjate...zato ste tu dje ste i bicete jos 100 godina...
    A, zar se neko i nekad kleo u Nikolaidisa?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Naravno da jeste (tu ne mislim na tebe licno)...svi odreda, Milka Tadic, Esad Kocan, Balsa Brkovic, Misko Perovic, Milan Popovic, Ivanovic i cijela ekipa...
    Sad ce po poznatom scenariju da krenu sa najgrubljim mogucim obracunom sa likom i djelom A.N. proglasavajuci ga "izdajnikom" "spijunom", "poltronom" "Grkom", "izbjeglicom" i tako dalje...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ajde ti, kad si toliko pametan, daj neki konstruktivan komentar na ovo, zivo me zanima kako bi ti to rekao svojim rijecima.
    Sjajan potez Nikolaidisa, koji ce dobiti priliku da vidi sistem iznutra i da znacajnije utice na neke odluke kad je u pitanju kultura i druga desavanja (NVO sektor i slicno) u Skupstini CG...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    To se i ja pitam A sto ti oscare ne osudis prvo sefa stranke tj. koalicije koji je takve do juce nazivao izdajnicima CG i slicno mm?! Kakav je to nacin da se izdajnik uzima za savjetnika

oscare pusti sad Balsu i ostale obratio si se nama na forumu a ne njemu i Misku

Sjajan potez Nikolaidisa, koji ce dobiti priliku da vidi sistem iznutra i da znacajnije utice na neke odluke kad je u pitanju kultura i druga desavanja (NVO sektor i slicno) u Skupstini CG...

:lolblue: :lolblue:

Da se nece mozda ponasati kulturnije u skupstini u njegovom prisustvu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Ovo jes tacno sa jedne strane, al mu ga je prigrabila guzica da se dofati onoga sto je tolke godine pljuvao. Nije ni prvi ni zadnji od onih sto prelijecu da jedu iz brloga koji su govnima maltene gadjali, pa nek im je u slast
    A ostali neka su u pamet, sto bi rekli \ne veruj u idole\

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Naravno da jeste (tu ne mislim na tebe licno)...svi odreda, Milka Tadic, Esad Kocan, Balsa Brkovic, Misko Perovic, Milan Popovic, Ivanovic i cijela ekipa...
    Sad ce po poznatom scenariju da krenu sa najgrubljim mogucim obracunom sa likom i djelom A.N. proglasavajuci ga "izdajnikom" "spijunom", "poltronom" "Grkom", "izbjeglicom" i tako dalje...
    Kako ih sve nabroja na jedno mjesto, sve intelektualac do intelektualca i kad treba Milovih poslusnika. Taman kao i ovaj Niklaidis, pljuj, pljuj, a kad treba pridruzi im se. Pi.

Da, kao sto je SDP promijenio na bolje vlast hhaha. E moze li ovo neko napisati.
    Cekaj SDP rece da ce glasat za smjenu Mugoshe, mijenjanje sistema iznutra, podsjetite me kako su ono glasali?

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,408
    Thanked in
    3,204 Posts

Ako pljujes nesto duzi niz godina a onda predjes u taj tabor ne mozes bit nista drugo do licimjeran. I nemoj da pametujes ovuda o sjajnim potezima i unapredjivanju nekih stvari kad je ovo uradio zato sto mu je zinula guzica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije mi jasan potez nikolaidisa uopste,necu unaprijed da pricam nista ali...
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Uvijek mi je bilo krivo što je taj šišnjar od Nikolaidisa bio na drugoj strani u odnosu na vlast, pa nisam mogao totalno da ga omrznem. A trebao sam, jer kad takvi likovi predstavljaju neko alternativno mišljenje, pripadne mi muka. Dođe mi da kažem - nemoj nas branit da te zamolim.

U njegovo književno stvaralaštvo ne ulazim jer nisam čitao nijednu njegovu knjigu, ali ono malo muzičkih i filmskih kritika koje sam čitao (a i sama činjenica da sebe smatra kompetentnim za sve i svašta) mi govore da je folirant. Kritike kao da je sa interneta skidao, "ukus" mu nije konzistentan, ton je nadobudan...

Da ne pominjem to što godinama pljuje po Crnoj Gori, kako je njemu loše, kako nije prihvaćen, kako ovo, kako ono. Mnogo mu je više pruženo nego većini Cgoraca. Nezahvalni gad.

Nije važno ako i mene shvatite kao nekog ko je ljubomoran i pljuje po drugima samo zato što su uspješniji od mene. Ali Nikolaidis - nula poštovanja od mene.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Ima li taj coek trunke obraza?
    Toliko godina na jednoj strani,i odjednom preko noci ukrcavanje u vladajucu kompoziciju?

E zalosna Crna Goro,majko najkvalitetnijih poltrona na svijetu.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Uvijek mi je bilo krivo što je taj šišnjar od Nikolaidisa bio na drugoj strani u odnosu na vlast, pa nisam mogao totalno da ga omrznem. A trebao sam, jer kad takvi likovi predstavljaju neko alternativno mišljenje, pripadne mi muka. Dođe mi da kažem - nemoj nas branit da te zamolim.

U njegovo književno stvaralaštvo ne ulazim jer nisam čitao nijednu njegovu knjigu, ali ono malo muzičkih i filmskih kritika koje sam čitao (a i sama činjenica da sebe smatra kompetentnim za sve i svašta) mi govore da je folirant. Kritike kao da je sa interneta skidao, "ukus" mu nije konzistentan, ton je nadobudan...

Da ne pominjem to što godinama pljuje po Crnoj Gori, kako je njemu loše, kako nije prihvaćen, kako ovo, kako ono. Mnogo mu je više pruženo nego većini Cgoraca. Nezahvalni gad.

Nije važno ako i mene shvatite kao nekog ko je ljubomoran i pljuje po drugima samo zato što su uspješniji od mene. Ali Nikolaidis - nula poštovanja od mene.
    ja sam procitao to sto je napisa do sad,citam njegove kolumne dje god nadjem,umije choek da pogodi srz problema,sto se tice muzickih recenzija meni se svidja nacin na koji ih on pise ali mi ovo nije jasno,sdp je najveca ljaga crnogorske politike ni tamo ni ovamo a za svoje prkno vazda najbrzi.
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Kako ih sve nabroja na jedno mjesto, sve intelektualac do intelektualca i kad treba Milovih poslusnika. Taman kao i ovaj Niklaidis, pljuj, pljuj, a kad treba pridruzi im se. Pi.

Da, kao sto je SDP promijenio na bolje vlast hhaha. E moze li ovo neko napisati.
    Cekaj SDP rece da ce glasat za smjenu Mugoshe, mijenjanje sistema iznutra, podsjetite me kako su ono glasali?
    Pod A, ovi gore nabrojani su iskoristili svoju borbu za nezavisnost, tako sto su je dobro naplatili, osnivali medije, banke, davali konsultantske usluge i dalje... Samo sto su gadovi nevidjeni, pa im se moze da jasu ovaj narod i da ga guraju da svojim ledjima biju bitku protiv Milasa & co.

SDP je na bolje promijenio vlast. Ovo poslije vlast je tacka.
    Dalje necu obrazlagat, ko je realan nek pogleda stanje i zakljuci sam. Mugusu nije spasava SDP nego ljudi koji su izabrani na listama OPOZICIJE. Znaci 3 opoziciona odbornika su glasali za Mugosu, jos 23 DPS-ova, protiv 20 opozicije, i jos 3 "nezavisna". SDP je tu mogao samo da bije opozicionu bitku na koju ni oni sami nijesu bili spremni. I na kraju od cega ga je spasio? Od referenduma o opozivu na kojem bi dobio 70% podrske gradjana (minimum)?!
    Ako neko misli suprotno, ne zna osnove politike u PG (glasno protiv vlasti, tiho na birackom mjestu. Pri tom priznajem da za eventualni opoziv ne bi vjerovatno glasali ni svih 6 odbornika SDP-a, pogotovo onih bliskih kabinetu predsjednika...

Aj za vas matematika...TEPV i RUPV su trebali da budu prodati za 40 mil eura. Oni cine 40% proizvodnih kapaciteta EPCG. SDP je sprijecio tu prodaju u Skupstini, zajedno sa opozicijom i dosa na stub srama od "nezavisnih intelektualaca" "ekonomskih strucnjaka" DPS-a itd. Danas je za 45% EPCG-a (u kojem je najbitniji dio onaj proizvodni, to je ono sto je najzanimljivije kupcu) prodato za 430 miliona eura. Oce li se nac posteni brat Crnogorac da kaze, svaka cast momci, za godinu i po ste sprecavajuci stetnu transkakciju obezbijedili korist od 350 miliona eura za ovu zemlju?
    Nece, nije nikad do sad...jer ljudi od mrznje i predrasuda nijesu spremni da vide neku drugu sliku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    To se i ja pitam A sto ti oscare ne osudis prvo sefa stranke tj. koalicije koji je takve do juce nazivao izdajnicima CG i slicno mm?! Kakav je to nacin da se izdajnik uzima za savjetnika

oscare pusti sad Balsu i ostale obratio si se nama na forumu a ne njemu i Misku

:lolblue: :lolblue:

Da se nece mozda ponasati kulturnije u skupstini u njegovom prisustvu
    Navedi dje ih Ranko nazvao izdajnicima?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

SDP je na bolje promijenio vlast.
    Neizmjerno im fala. Posebno su mi zanimljivi oni njiovi lupinzi u minut do 12, kad se dugo ponavljani stavovi odjednom obrcu za 180 stepeni. Kapiram ja politikanstvo koje je jedna velika trgovina i ucjena, samo nemojmo to sad uljepsavat i nazivat drugim imenima. Jer ne bije SDP borbu za CG i njene gradjane, no za svoje guzice, fotelje, milione.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Vremeplov: Balša Brković “Praška orgija Čmarka Serovića”

Izvor: CKL 2002

“Čmar je njihova Sveta Planina.

Mjesto đe im sunce izlazi i zalazi. Čvorište svijeta. Sve. To sveto mjesto, ima svog sveštenika. Onoga koji sve četiri strane svijeta veže u jednu jedinu, čmarnu stranu. To je nova strana svijeta na svim kompasima u Crnoj Gori. Čmarni istok-zapad-sjever-jug. Svi se, drhteći poput magnetne igle, upravljaju prema njemu, svi putevi tamo vode, sve rijeke tamo teku. Jer, tako sveštenik hoće.”

(Slavko Perović u “Glasu Crnogoraca”)

Sve ljude možete varati neko vrijeme, neke ljude možete varati sve vrijeme, ali nikako ne možete sve ljude varati sve vrijeme, rekao je jedan političar koji nije bio amater. A kojega je ubio jedan neostvareni umjetnik.

Međutim, opakija kombinacija od ove (političar i neostvareni umjetnik kao dvije osobe) jeste kada se to dvoje nalazi u – jednoj personi.

Tada se dobija ono što bjelodano pokazuje tekst političara amatera (jer, kako drugačije nazvati političkog djelatnika koji prepolovi svoje biračko tijelo?) i neostvarenog pjesnika Slavka Perovića (autora knjige “Sklonite instrumente, ja sam tu” – na ovakvom naslovu pozavidio bi mu i Momir Bulatović, tvorac knjige “Manje od života, više od igre”, ili je obrnuto?), a objavljen u Perovićevoj povremenoj kolumni u “Glasu Crnogoraca”.

I, obojica su tu, u tom tekstu. Promašeni političar i promašeni pjesnik. A, reklo bi se, ne zna se što autora više boli…

Pa onda – prvo malo slavodobitnog tona pakosnog djeteta kome je neko uzeo omiljenu igračku: Od Crne Gore Nema ništa. A nakon toga ukazuje se strašna i tužna literarna frustracija.

Kod amatera to izgleda ovako: vrijeme je da se preda tekst, a Slavko nema ideju o čemu bi pisao. Ali, on je uvjeren da se bogomdanošću sve može pokriti: i počinje tekst, kao loš glumac koji se udvara publici, onim što će prijati uhu čitalaca ove novine: Od Crne Gore nema ništa. I to veli Slavko… Tako dođe prvi pasus, a onda, nastupa pjesnik. I otkriva uzore. Bećković, bez ostatka. Plus Vicković, kao usmena cetinjska kopijica Matijinog praznoriječja: “A vremena u Crnoj Gori nijesu čarna. Ona su čmarna.” Amaterske književne ambicije, uvijek u prvom planu.

“U čmar se ne ide, i da oćeš ne daju ti.” zapomaže prikraćeni pjesnik knjige “Veneri ne treba lice” (ni Slavku mozak, rekao bi neki zlobnik).

Toliko o maniru. Tema je, pak, indikativna: čmar. Slavko najednom o čmaru. Čitava fenomenologija čmara. Detaljno, raspričano, ushićeno. Vidi se da je čovjek bio tamo, kao da dolazi otud, kao da misli samo iz tog prostora. Otkuda Slavku ta čmarna fascinacija? Da mu Prag nije donio i neka nova iskustva. Kakva Praška orgija (ne od Filipa Rota, na koncu – on nije amater). Pa kao ushićeno dijete, mora odmah svima sve da rastrubi (političar-amater, naravno). Više ništa i ne vidi od svoje nove teme. A ko se topi, za pjenu se hvata, poentira S.P. u svom znamenitom tekstu. Znamenitom, ako ništa drugo, jer je prikazao pravi obim Slavkovih vidika: s kraja na kraj čmara. (E, to su zbilja – suženi vidici.)

Zapravo, trebalo je da Slavko Perović tekst u “Glasu Crnogoraca”, ovaj svojevrsni autoportret, potpiše nekim pseudonimom, recimo – Čmarko Serović. Više bi odgovaralo istini.

A onda, kad vidi kakve je budalaštine napisao, neka objavi da su mu sve to podvalili Dukljani i CKL.

može li bit da će i ovaj za andrejom :evil:

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,408
    Thanked in
    3,204 Posts

Pod A, ovi gore nabrojani su iskoristili svoju borbu za nezavisnost, tako sto su je dobro naplatili, osnivali medije, banke, davali konsultantske usluge i dalje... Samo sto su gadovi nevidjeni, pa im se moze da jasu ovaj narod i da ga guraju da svojim ledjima biju bitku protiv Milasa & co.

SDP je na bolje promijenio vlast. Ovo poslije vlast je tacka.
    Dalje necu obrazlagat, ko je realan nek pogleda stanje i zakljuci sam. Mugusu nije spasava SDP nego ljudi koji su izabrani na listama OPOZICIJE. Znaci 3 opoziciona odbornika su glasali za Mugosu, jos 23 DPS-ova, protiv 20 opozicije, i jos 3 "nezavisna". SDP je tu mogao samo da bije opozicionu bitku na koju ni oni sami nijesu bili spremni. I na kraju od cega ga je spasio? Od referenduma o opozivu na kojem bi dobio 70% podrske gradjana (minimum)?!
    Ako neko misli suprotno, ne zna osnove politike u PG (glasno protiv vlasti, tiho na birackom mjestu. Pri tom priznajem da za eventualni opoziv ne bi vjerovatno glasali ni svih 6 odbornika SDP-a, pogotovo onih bliskih kabinetu predsjednika...

Aj za vas matematika...TEPV i RUPV su trebali da budu prodati za 40 mil eura. Oni cine 40% proizvodnih kapaciteta EPCG. SDP je sprijecio tu prodaju u Skupstini, zajedno sa opozicijom i dosa na stub srama od "nezavisnih intelektualaca" "ekonomskih strucnjaka" DPS-a itd. Danas je za 45% EPCG-a (u kojem je najbitniji dio onaj proizvodni, to je ono sto je najzanimljivije kupcu) prodato za 430 miliona eura. Oce li se nac posteni brat Crnogorac da kaze, svaka cast momci, za godinu i po ste sprecavajuci stetnu transkakciju obezbijedili korist od 350 miliona eura za ovu zemlju?
    Nece, nije nikad do sad...jer ljudi od mrznje i predrasuda nijesu spremni da vide neku drugu sliku...
    Ti ladno branis SDP... Trebao bi te Krivi angažovat kao nekog savjetnika.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post

Mjesto đe im sunce izlazi i zalazi. Čvorište svijeta. Sve. To sveto mjesto, ima svog sveštenika. Onoga koji sve četiri strane svijeta veže u jednu jedinu, čmarnu stranu. To je nova strana svijeta na svim kompasima u Crnoj Gori. Čmarni istok-zapad-sjever-jug. Svi se, drhteći poput magnetne igle, upravljaju prema njemu, svi putevi tamo vode, sve rijeke tamo teku. Jer, tako sveštenik hoće.”

Sve ljude možete varati neko vrijeme, neke ljude možete varati sve vrijeme, ali nikako ne možete sve ljude varati sve vrijeme, rekao je jedan političar koji nije bio amater. A kojega je ubio jedan neostvareni umjetnik.

Međutim, opakija kombinacija od ove (političar i neostvareni umjetnik kao dvije osobe) jeste kada se to dvoje nalazi u – jednoj personi.

Tada se dobija ono što bjelodano pokazuje tekst političara amatera (jer, kako drugačije nazvati političkog djelatnika koji prepolovi svoje biračko tijelo?) i neostvarenog pjesnika Slavka Perovića (autora knjige “Sklonite instrumente, ja sam tu” – na ovakvom naslovu pozavidio bi mu i Momir Bulatović, tvorac knjige “Manje od života, više od igre”, ili je obrnuto?), a objavljen u Perovićevoj povremenoj kolumni u “Glasu Crnogoraca”.

I, obojica su tu, u tom tekstu. Promašeni političar i promašeni pjesnik. A, reklo bi se, ne zna se što autora više boli…

Pa onda – prvo malo slavodobitnog tona pakosnog djeteta kome je neko uzeo omiljenu igračku: Od Crne Gore Nema ništa. A nakon toga ukazuje se strašna i tužna literarna frustracija.

Kod amatera to izgleda ovako: vrijeme je da se preda tekst, a Slavko nema ideju o čemu bi pisao. Ali, on je uvjeren da se bogomdanošću sve može pokriti: i počinje tekst, kao loš glumac koji se udvara publici, onim što će prijati uhu čitalaca ove novine: Od Crne Gore nema ništa. I to veli Slavko… Tako dođe prvi pasus, a onda, nastupa pjesnik. I otkriva uzore. Bećković, bez ostatka. Plus Vicković, kao usmena cetinjska kopijica Matijinog praznoriječja: “A vremena u Crnoj Gori nijesu čarna. Ona su čmarna.” Amaterske književne ambicije, uvijek u prvom planu.

“U čmar se ne ide, i da oćeš ne daju ti.” zapomaže prikraćeni pjesnik knjige “Veneri ne treba lice” (ni Slavku mozak, rekao bi neki zlobnik).

Toliko o maniru. Tema je, pak, indikativna: čmar. Slavko najednom o čmaru. Čitava fenomenologija čmara. Detaljno, raspričano, ushićeno. Vidi se da je čovjek bio tamo, kao da dolazi otud, kao da misli samo iz tog prostora. Otkuda Slavku ta čmarna fascinacija? Da mu Prag nije donio i neka nova iskustva. Kakva Praška orgija (ne od Filipa Rota, na koncu – on nije amater). Pa kao ushićeno dijete, mora odmah svima sve da rastrubi (političar-amater, naravno). Više ništa i ne vidi od svoje nove teme. A ko se topi, za pjenu se hvata, poentira S.P. u svom znamenitom tekstu. Znamenitom, ako ništa drugo, jer je prikazao pravi obim Slavkovih vidika: s kraja na kraj čmara. (E, to su zbilja – suženi vidici.)

Zapravo, trebalo je da Slavko Perović tekst u “Glasu Crnogoraca”, ovaj svojevrsni autoportret, potpiše nekim pseudonimom, recimo – Čmarko Serović. Više bi odgovaralo istini.

A onda, kad vidi kakve je budalaštine napisao, neka objavi da su mu sve to podvalili Dukljani i CKL.

Nece nece

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cini mi se da je i Bora Corba bio nesto u ministarstvu za kulturu Srbije. Znam da je nesto plakao i govorio da nece vise nikad kad mu oduzese to prvo radno mjesto. Sve je vec testirano. Nema iznenadjenja.
    SaMo JeDnA DnEvNo

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post

Pi, jedva od gadosti procitah ovaj text do kraja.
    Jad od covjeka kao i otac mu koji dodje da glumi heroja pa zrtvu u "najcrnogorskijoj" Crnoj Gori.
    Neki dan ga sretoh kod mene u kraju, da sam znala za ovaj text, prisla bi mu sigurno. Znam da ljude poput njega to ne potresa, ali uradila bi to radi sebe.
    Kako se ugasi LSCG ugasi se i CKL, jer je cilj bio ostvaren a svrhe postojanja vise nije bilo.
    Pih.
    I da mi neko prica o crnogorskim intelektualcima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Na nasem Diznilendu, od pola 8 do 8, ni jedna jedina rijec o koki. Bas sam, onako, iznenadjen.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

koki nosilji?

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,408
    Thanked in
    3,204 Posts

Default Mugoša, žbunje, novinari i dva oka u glavi

Na jučerašnjoj svečanosti u Gornjim Mrkama bili su ministri, poslanici i diplomate i mnogo građana.
    Jedan od njih u poodmaklim godinama iskrao se između ošišanih momaka i prišao premijeru Đukanoviću. Nakon što se izljubio sa njim, zadovoljno se sagao i poljubio mu ruku.
    - Ovako bi trebalo da uradi svaki Crnogorac - ponosno je uzviknuo zadovoljni čiča.

U Gornje Mrke su juče došli gradonačlenici skoro svih crnogorskih opština od Žabljaka do Ulcinja i Herceg Novog. Ipak nije bilo onoga kojemu su Gornje Mrke najbliže. Pošto su mnogi primijetili da od svih \\\"glavara\\\" nedostaje samo gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, krenula je priča o mogućim razlozima nedolaska.
    - Mnogo je žbunja i novinara, a Mugi to ne voli - našalio se jedan gospodin srednjih godina.

http://www.vijesti.me/index.php?id=318973
    Dobru je foru bacio mjestanin broj dva, za razliku od ovog prvog kojeg treba macom po glavi.
    Last edited by Mojsije; 17-10-09 at 01:18.

Page 155 of 321 FirstFirst ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)