reprezentacije koje imaju manje bodova do nas u ovim kvalifikacijama
albanija
malta
luxemburg
moldavija
san marino
azerbejdzan
lihejstajn
estonija
jermenija
kazahstan
andora
farska ostrva
gruzija
makedonija(u grupi sa 5 timova)
island(u grupi sa 5 timova)
nadam se da ce sledeci put ovaj spisak biti punooo duzi...
AJMO CRNA GORO !!!
jedna riječ! bojkot, kako i na terenu tako i u kucnom izdanju. gasi tv kad je utakmica i ne idi na stadion...
nadjite premo neta prenos, samo da ovi iz tvcg, vide kako je mala gledanost
onaj filipovic guzicu umjesto obraza ima
Dozivanje $evera sa svim tribinama
$ever: "FILE...", a zapad/jug/istok odgovara: "...ODLAZI!"
a najgore sto je rekao da ima podrsku od igraca i od saveza...qq nama...
AJMO CRNA GORO !!!
A ima podršku od igrača čuš... ova trojica koja su mu dala "podršku" (Poleksić, Bošković i Damjanović) i nisu baš okosnica ekipe.
Inače, baš mi je čudan bio taj stav (nisam bio na netu tih dana pa ne prokomentarisah). Oni misle da selektor nije kriv. Dakle ili smatraju da su krivi oni sami kao fudbaleri, ili misle da su ovi rezultati realna slika njihovih mogućnosti. U oba slučaja se sa takvim stavom ne zaslužuje mjesto u reprezentaciji.
Za Damjanovića mi je donekle i jasno, jer je jedino zahvaljujući Filipoviću dobio priliku da igra na reprezentativnom nivou. Boškoviću, kao rezervnom kapitenu, ta izjava ništa nije trebala, i nadam se da kapitensku traku više neće dobijati.
Mad God, Simon i Joveta su takodje javno stali u odbranu trenera...
Dje bi ja bio kad bi me Filipovic mogo pocerat s tribine?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
ta prijateljska bi nam bila šansa da se kaže nešto našem selektoru...
i stvarano ne razumijem IKOGA ko je zadovoljan ovime. pa samo neka mi neko reče, što je to irsa uradila a da mi nismo mogli? a oni prođoše laganica a mi predzadnji. zbog posrane igre sa jednijem napadačem i to kući protiv gruzije i kipra. sad mi se čini da smo u goste u italiju odigrali i najbolji meč svega mi... prođoše švajcarska slovačka slovenija ali mi ne mogadosmo, zbog selektora PAMETNOGA i zbog još par stvari unutar tima.
i ako mirko vučinić zaigra sad za milan, DABOGDA VIŠE NIKAD NE IGRA ZA CG! pa neka više nijedan jedini bod ne uzmemo i ni gola da ne damo!
Zna li neko zasto je prestao da zove Janka Tumbasevica?Momak je prosao sve selekcije SCG,ima 24 god,igra za Vojvodinu.Mogao ga je vala probat umjesto ovih zvijezda Pekovica i Novakovica.Borben je,ima jak sut,ne znam stvarno razlog zasto je prestao da ga zove
Takodje,zasto nije doveo Milosa Marica u reprezentaciju?Mislim da bi on donio kvalitet nasoj sredini
Last edited by Nino_pg; 15-10-09 at 22:11.
Apsolutno se slazem!! Ja ga i ovako nesto ne postujem previse, znam da ce bit komentara:"nije mu ni hladno ni vruce od toga", ali ne mogu da vjerujem da je tolika gnjida ljudska da mu je muka da igra za svoju drzavu, a ako je on vec ne smatra svojom, ja mislim da bi najbolje bilo da se nas savez zalozi kod Uefe da mu omoguci da igra za reprezentaciju Srbije!!! Sramota najveci, PIIII, gadi mi se sve to!!! Ako se jos par puta ne odazove pozivu, nema potrebe uopste da se zove, PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!
Stvarno, odakle uopšte ta ideja da je njemu muka da igra za Crnu Goru?
Prosto je nevjerovatno kako se prosipaju te priče... i onda poslije par mjeseci ispadne ka da je to opšte poznata stvar koju ne treba dovoditi u pitanje.
sram ga bilo, izbacio bi ga iz reprezentacije pa da cemo iza san marina bit, pi sto ne zaigra za srbe
Evo o cemu ja pricam! Znaci sramota, i prestanite vise da ga branite, ovo je katastrofaaaaaaaa!!! znaci ne mogu da vjerujem! piiiiiiiiii!
bolji smo za cak 14 mjesta...
http://fscg.co.me/20091016804/Vijest...te-visoko.html
http://www.fifa.com/worldfootball/ra...ank=186&page=2
samo par bodova ispred nas su peru i bjelorusija
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks