sry ne vidjoh....
zar primorac kao sampion mora da igra kvalifikacije ??? omg
ma bice to laganica
jos kad bi i budva prosla, a trebalo bi, super
AJMO CRNA GORO !!!
Lagano prolazimo kao prvoplasirani
nastavlja se jadranska liga drugim kolom. 3 prva favorita imaju lagane protivnike ili su slobodni kao primorac. s obzirom da će na kladinici vrlo vjerojatno bit odličan koef na jadran st protiv mladosti mislim da se isplati probat tu tražit iznenađenje s obzirom na prikazano u prvom kolu. najava kola
vaterpolski portal - www.dance.hr
Medvescak - Jadran CKB 6:12
POSK - Cattaro 8:12
Primorje - Budva 9:10 (Danilovic 3 gola, Paskovic 4)
Opet pobjede crnogorskih timova.
Iduce kolo opet easy mode, Cattaro slobodan.
<--- leuk
1.Stvarno mi je zao sto Partizan ne igra u ovoj regionalnoj ligi sa timovima sa prostora ex-YU.To bi znacilo puno i za ligu a i prije svega za sam klub.Takodje mislim da bi u njoj trebali da igraju svi bolji timovi sa YU prostora,ako ih sem ovih jos ima(vidim da je MAK pocela da ulaze dosta i u klupski a i u reprezentativni vaterpolo).Takodje znam da se u Partizan ne ulaze nista manje nego u bilo koji drugi klub sa ovih(YU) prostora,kakva je situacija sa ostalim klubovima iz SRB ne znam.
2.Da li neko zna koji su to vaterpolisti iz CG koji igraju za druge zemlje(reprezentacije)???
PS.Stvarno bih volio da mi neko odgovori na ovo pitanje(jedino znam za Prlainovica koji igra za SRB,ali sam nesto nacuo da ih ima jos koji igraju za SRB,cak i za Makedoniju).
ima li jos neko da igra za SRB(osim Prlainovica) ili recimo za HRV???
Da ja znam, nema
u mlađim kategorijama za srbiju igrali kotorani petar tomašević,koji je čak bio i kapiten reprezentacije koja je osvojila nekao evropsko prvenstvo i radović(janko?).tomašević sada igra za mladu cg,za radovića ne znam kakva je situacija,ali me ne bi čudilo da i on krene da igra za cg (ako već i nije).
E onda sam je pogresno cuo da ima jos neko iz CG,osim Prlainovica,da igra za SRB?
jadran je došao u zg bez mustura, ščepanovića, jokića i janovića. tešanović, pretpostavljam junior, igrao je skoro svih 32 min i do pola 3. četvrtine bilo je 1:10. uslijedilo je opuštanje tako da je na kraju medveščak ublažio poraz na 6:12, a trebalo je bit 7:11 da je odlična burićeva šrauba umjesto u spojnici završila u golu pa je u kontri izboren igrač više kojeg je vukčević zabio.
bilo je zanimljivo primjetit kako je dragčević često u proplivavanjima ispod vode udarao bebića koji se nije znao sam zaštit, a ni suigrači nisu "stali u njegovu obranu"
Pa od svih njih onda je jedino steta sto ne igra za nas Prlainovic,ostali su ili pri kraju karijere ili ispod igrackog nivoa za reprezentaciju CG.
Primorac-Šibenik 11-6, odrađeno, Šibenik nije naivna ekipa. Atmosfera na bazenu zadovoljavajuća, iznenadila me i posjeta.
s što je s ovim igračima jadrana koji ne igraju(janović, gojković, jokić...). jesu u pitanju neke ozlijede?kakve? ili se samo daje prilika nekima koji neće poslije kad dođu ozbiljnije utakmice imat šanse igrat?
Primorac-Sibenik gledalaca oko 700
Jadran-Kopar gledalaca oko 200
Budva-Jadran Split gledalaca oko 200......sve se vidi odje....
janovic bolestan nesto, gojkovic opet povreda s ledjima i ramenom koju je imao na OI u pekingu, a jokic je povrijedio (mislim slomio) prst na treningu.
@Claun - sumnjam da bi veca posjeta bila kad bi igrali Primorac - Kopar, POSK i sl, tako da ne vidim poentu tvoje recenice, al ajde...
<--- leuk
A Sibenik je kao nesto atraktivan?
Fidimose bolje da ne progovaras ! Kad nam je posjeta bila 800-900 ljudi na turnir Zoran Gopcevic !!?? Pa Jadran kad je osvojio titulu nije mu bilo na bazen 500 ljudi ne sprdajte se....
Valjda nece bit' problema u Napoli, jer ne znam u kakvom je sastavu Posilipo ove godine?
Ako me sjecanje dobro sluzi tamo je prije par godina jadran imao 27 iskljucenja (bili produzeci), nadam se korektnom sudjenju. Bilo bi neozbiljno da ne prodjemo.
Sibenik je lani pruzio vise od budve.
Jadran ima posjetu samo kad kotorani dodju. Kompleksi.
P r i m o r a c
Posillipo nebi trebao da bude problem. U prvom kolu su izgubili kuci od Florentie 13-8. Jedini igrac sto nesto valja je Gallo. Od stranaca im igra samo prosjecni njemac Politze.
Evo izvjestaja njihove utakmice
POSILLIPO-FLORENTIA 8-13 (2-4; 2-2; 1-3; 3-4)
Posillipo: Negri, Fiorillo, Mattello D., Buonocore, Scotti Galletta 1, Politze 1, Gambacorta, Gallo 4 (3 rig.), Baraldi, Bertoli, Saccoia 1, Migliaccio 1, Riccitiello. All. Silipo
Florentia: Minetti, Radu 4, Ninfa 1, Pagani 3 (1 rig.), Rauzino, Popovic 1 rig., Di Fulvio, Cocchi 1, Lapenna F., Bruschini, Sottani 2, Gobbi, Bini 1. All. Popovic D.
Arbitri: Caputi e Saeli.
Superioritŕ numeriche: Posillipo 2/9, Florentia 5/8
Release Yourself
Danas pocinju u Len kupu dva kotorska tima.
Cattaro igra na turniru u Montpellier-u
Val igra na turniru u Splitu
A sutra krece i kvalifikacioni turnir za Evroligu gdje u Napoliju Primorac igra prvo kolo sa Marseilleom a Budva na turniru u Budvi prvu utakmicu igra sa slovackim Kosicama.
Release Yourself
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks