sto si mislio pod ovo "vama"? Ne no cu navijat za hrvatsku. Meni je prvom milo sto su hrvati ispali, to nema veze sa ikakvim kompleksima vec samo zbog cinjenice da su hrvati najvise optereceni srbijom i srbima pored montenegrina (ne crnogoraca) . Btw ovo je sport. Moglo se i bez ovih politickih prepucavanja, ne znam zasto se odma pored mnogo ljepsih stvari jedva doceka da se prenese navodna izjava mihajlovica i slicno i da bi se tako preslo na politiku.....

Reply With Quote

ali ja kada crna gora pobijedi u necemu ne skacem po gradu i vicem EVO VI GA SRBIIII !!! i umijem da cestitam kada pobijedite kao u ovom slucaju sa Rumunima.
Zar nije lijepo imati dvije reprezentacije za koje navijas? Ne moze nama biti bliza nijedna druga reprezentacija od Srpske niti nam razlog mogu biti Srbi koji se raduju kad mi izgubimo, koji se ponasaju kao ostavljena zena :mrgreen: - onda je to vec inat, kompleks... Ja tih problema nemam, znam da mi je bliza kosulja od gunjine, uvijek prvo CG pa Srbija i uzivam u sportu. Vjerovatno bih odabrala da gledam mec sa Gruzijom (da je bilo prenosa:mad

Bookmarks