Pa ako ce ga vec ispushit,onda ce im bolje bit da zarade koji ojro od kladionica
Ceska 1-X :P
ali ce dobit i hrvati i ukrajinci i hrvati ce ga ispusit u svakom slucaju. a ovamo ce dobit cesi i slovenci i cesi ce ga ispusit. racunica je jasna![]()
Pa ako ce ga vec ispushit,onda ce im bolje bit da zarade koji ojro od kladionica
Ceska 1-X :P
Od kladionice u plusu i ne bi tesko bilo bit kad bi covjek imao para da igra jedan mec, ali ....... neko iskustvo mi kaze da onda zine guzica i ode covjek polako ali sigurno u propast
@Case:reka bi čovjek da ti grdne pare zaradi za ovih godinu dana kako si na forumu.aj nam otkrij tajnu kako to ide,toliko vremena pred komp a obrćat žešće veliku lovu,a sve sa 17-18 ljeta.
ovo je trebalo igrat, jedinica kao kuca: Hrvatska - Srbija 3:1 (1:0)
ili jos bolje iz 1-1
digo sam pare na ovo, ali zajebah se igrah samo jedinicu.
nisam ja tu sat-dva dnevno,no radi comp stalno
a na kladionicu ti je bar lako bit u plus.ko iole prati,moze fino da prolazi.
kladionica zivi od zavisnika i od laika.Tresu ih samo oni koji razumiju to sto igraju.
a tebe bas nesto puno zanima,i pun si neke velike mrznje prema svakome i svacemuidi jadan gledaj u sunce,il tako nesto
i valjalo bi te tikete da postavljate,jer kako ste krenuli,ojadiste bwin,a ne nase kladionice![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
nemam ja kartica za bwin![]()
a ja nisam pun mržnje nego niđe ne viđeh takvih biznismena ka vas par na ovaj forum
aj da ne bude kako mlatim priču,zamoliću te da u roku od 10 dana okačiš par tih dobitnih tiketa(barem mobom moš slikat),čisto da vidimo kako ti to nagrđuješ po cetinju.
jel ti problem?
ja ću moj svaki okačit,a ove predloge koje stavljam kome volja nek igra,ja ne ćeram nikoga![]()
ja sam odigrao na ove sto im trebaju bodovi za prolaz ili baraz, pa to whom feet wrappers, to whom Serbian peasant shoes
Ljudi ko dobije nek mu je srecno a ko ne dobije nego sebe laze njemu jeteze
E sad ja nekad taman sa nekih 18-19 ljeta sam se bio osmjelio i pare za patike ili nesto slicno sam ulagao i desila se najgora stvar po jednog momcica, dobio sam. Narednih 5 god. (znaci do prije par) mogu slobodno rec da sam se navukao i napravio minus koji je za osobu tih godina katastrofalan zadnjih par godina vracam te pare od mojih nisam trazio pomoc i ponosan sam na to a i sramota bi me bilo dda familiju koja nema neka velkiak primanja opteretim svojim glupostima a oni se ubijali da nam nista ne fali kroz djetinjstvo. Jos nije sve vraceno nadam se da ce bit iduceg ljeta. Sad igram takodje ali se ne zanosim i sta se desava kao i vecina padam na neke mizerije i samo mi raste nervoza sto me dovodi do toga da opet krenem da se vadim pocinjem da crnjacim sve oko sebe, pa onda da psujem kako nemam srece itd. itd. Znaci ljudi sve je to lijepo i svi mi dobijemo nekad i ja sam isti iz vise puta dobio povece sume ali cinjenicaje da smo svi u velikom minusu. Pa vidjite i legendarne braca curku i klape sto se svi zivi tripuju sa njima u kolike su minuse od kocke naravno.
Cuvajte se mala je granica izuzetno mala
Nemojte dirat Case-a on sve sto dobije na kladionicu potrosi na fery od limuna da skida smolu sa auta
A nema toga ko je u debeli + na kladionicu a da se kladi non stop/No samo neka mi je zdravo.
Mene sinoc U21 Italija oburda na fini tiket,pa i Brazil 1u1,a najteze mi je pao hokej i jbn KAC-Jesenice 0:0!
Danas novi dan,nova nafaka.
Evo nesto za CaseLogic-a da malo dodje k sebi
BiH - Spanija GG, @1.80
Who let the dogs out
Evo jedan na zoru odigrani!
Single:Swtzerland - Izreal 1 1.90/Single 2 Bosnia - Spania X 3.40
Double
Bulgaria - Gruzia 1 1.45/Irska - Montenegro 1 1.65
SAD NA MAIL STIGLO
BIH -1, Ne treba nikom ali publika u zenicu ce bosance podici ili 4-6 golovi
CG-0-2 golovi ili x-1 ko ce za cg dati gol ?
Tell me baby, whats my name
Tell me honey, can ya guess my name
treba gadjati samo golove, 3+ ce doci izreda utakmice![]()
Tell me baby, whats my name
Tell me honey, can ya guess my name
There are currently 33 users browsing this thread. (0 members and 33 guests)
Bookmarks