Ma kad bi vec uso u zgradu idem do kraja![]()
![]()
Ma kad bi vec uso u zgradu idem do kraja![]()
![]()
Williams ima,sad uplatih 2,brazil 1,grcka 1,italija 1
Osaka (Japan) 14.10.2009. 3:00 Chan Y-J. (Tpe) - Schiavone F. (Ita) Tip:1 Odd:3.30 Stake:9.5|10 FT:
A ova Srbija mi je danas X2!Mislim da su mnogo kvalitetniji od Hrvata...
Hrvati su kuci izgubili od Kipra...
aha,mada je u naše kvote plafon oko 23h![]()
Olimpik Sarajevo - FK Sarajevo X, @4.20
Who let the dogs out
A evo gledam i ja to,šamaraju se sa X ili 2 .
sto sto je, najbolje da ce doci dvojka ako citava bosna uplacuje na gostapa nisu ni kladionicari ludi. najmanji procenat ljudi uplacuje na X, i ja idem s njima... Mislim da ce biti i malo golova ispod 3. Mozda rezultat 0:0
edit:
Obratite paznju na link sa zvanicnog sajta fudbalskog saveza BiH http://www.nfsbih.net/premier.aspx?k=4
Ove dvije ekipe su vec igrale i rezultat bio 0:0. Vjerovatno je ovo neka patka za igrace izvan BiH kako bi se kladionice malo napunile.
Nadam se da nije tako samo zbog onih koji su odjurili i odigrali na gosta.
:joint:
Last edited by BlackVelvet; 13-10-09 at 12:52.
Who let the dogs out
Ja prodjoh cijeli grad i ne nadjoh nidje Bosansku ligu.Bio sam u Sporting,Meridijan,Olimp,Lob,Futuru,Medison,Sansu, Premijer....
Evo moga pokušaja danas
Igrao sam jedan tenis u Olimp ukupno gemova na mecu vise. Zna li neko sto se desava kad igrac preda mec ? Rodick predao vavrinki pri vodstvu od 4:3 u prvom setu :P
Who let the dogs out
Olimpik Sarajevo - FK Sarajevo 1:0 [HT]
45' 1:0
![]()
Who let the dogs out
Moj tiket sad uplacen sa malo vise para :
Italia - BiH 1
Grcka - Litva 1
Brazil - Costarika 1
Linz - Olimpija 1
Salzburg - Medvescak 1
Klagenfurt - Jesenice 1
kvota u lob 4.30
A kako bi sad opsova no bi me banovali radi vjerske i tako te mrznje
A SAD DRUGARI MOJI DA SE "IZVADIM" EVO VAM NESTO ZANIMLJIVO
KOSARKA SPANSKA LIGA
Madrid, 12 Oct. 2009.- (clubestudiantes.com).- El Dr. Juan José Pérez comunica que hay dos jugadores del Estudiantes más contagiados con los mismos síntomas que los otros cuatro jugadores: Petar Popovic y Javier Beirán.
“Petar Popovic ha pasado una noche horrible, con fiebre, cefalea intensa, dolor muscular y esquelético. Ahora mismo tiene 38,5 de fiebre” seńala el doctor del equipo colegial.
Por su parte, Javier Beirán tuvo “síntomas ayer cuando se levantó y esta noche también la ha pasado en malas condiciones: con dolor de garganta, mucha tos, dolor de cabeza y musculares” confirma.
Por otra parte, Yannick Driesen que permaneció en su domicilio y no viajó a Valencia “continúa con fiebre 37,4 y Carlos Suárez, Germán Gabriel y Daniel Clark siguen su proceso de recuperación "aislados en sus domicilios. En definitiva, seis jugadores, la mitad del plantilla, han sido posiblemente afectados por el virus H1N1 (Gripe A)” concluye el doctor.
No se descarta que en las próximas horas algún miembro del equipo ACB padezca también los mismos síntomas. El Club Estudiantes de Baloncesto ha comunicado a la Consejería de Sanidad de la Comunidad de Madrid y al Ministerio de Sanidad y Política Social la situación anteriormente descrita.
Estudiantesu ce nedostajat 7 standardnih igraca radi svinjske gripe,
pobjeda gran canarie se placa sa ogromnom kvotom od 2, na online kladinicama je vec pala kvota!
IGRA SE SUTRA
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks