AJMO CRNA GORO !!!
Interesantno:
Danasnji Dan, odnosno dodatak o sportu pise o Filipovicu i izmedju ostalog postoji jedan clanak u kome pise da su ljudi iz tog lista pokusali da dobiju odgovore na pitanje zasto zvizduci i "File odlazi" od vodja Kluba navijaca. Navodi se, parafraziram, da jedan nije htio da kaze, drugi je reko da se mora konsultovat s nekim, treci da ga nazovu posle ili tako nesto.
Uglavnom, niko nije izgleda smio da kaze imenom i prezimenom. E sad, ako neko zna da odgovori na moje pitanje bio bi mu jako zahvalan: Odakle se finansira klub navijaca? Bez namjere da ista prejudiciram, samo bih volio to znat.
BTW: Peco Rakojevic se takodje nalupao zestoko braneci Filipovica.. Slag na tortu svega je bio: "Nece valjda navijaci odlucivati ko ce bit selektor?!"
Last edited by Mad_dog_KO; 13-10-09 at 12:10.
Bijo si poziw koi se neodbija
za DAN nema potrebe da dajemo izjave nikakve, za sad se finansiramo kako stignemo i od koga dobijemo pomoc, uglavnom su to bile neke vece firme koje su na sponzorisale i savez je pomagao oko prevoza iz drugih gradova koliko je mogao, al od njih nismo trazili nego su nam ponudili pomoc i zato im hvala, i to ako ans kako tako pomazu ne znaci da cemo slijepi bitii da necemo reagovati ne neke nebuloze, nadam da ce od nove god biti spremnna i kancelarija pa ce se poceti sa clanskim pa da vidimo sve te navijace silne oce li se uclanit ili ce dolazit prije vece utakmice da se uclane, no otom potom
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Zavisi sto ko smatra neuspjehom...
Cinjenica da se igra losiji fudbal nego pri prvom okupljanju reprezentacije, sramna igra protiv Kipra i zamalo repriza protiv Gruzije ne izgleda kao skakanje na prvu loptu...
Mada eto ostaje da vidimo i taj Dablin kako ce proc pa sve sabrat i oduzet..
Last edited by Mad_dog_KO; 13-10-09 at 12:27.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ova odbrana selektora od strane svih sem navijača ima smisla samo ako su te strukture (novinari, igrači, saradnici, kolege...) obaviješteni da on više neće biti selektor pa ne žele bez potrebe da talasaju, ionako je sve gotovo...ako nije taj slučaj, ako stvarno misle da je selektor ok onda bolje da nemamo fudbalsku reprezentaciju
Sto se navijaca tice oni su proslost, i on i Lemajic i Brnovic...neki bi dodali i Vlaisavljevica bez problema...a reprezentacija ce se pratit kao i uvjek samo sto je sad a narocito kad pocnu kvalifikacije za EP vrijeme za krcat Sjever na svakoj utakmici jer oni nisu, niti ce ikad bit iznad nje!!A jesu li to pojedinci koji vicu "File odlazi" to ce im se pokazat na prvoj sledecoj utakmici, bez ikakvih reagovanja, pisanija i sl, nego direktno sa tribine!!
Danas u niksickoj gimnaziji dijelil ulaznice za utakicu protiv Kazakstana![]()
Je li moguce da ovi smradovi iz RTCG opet nisu omogucili prenos...:mad:Opet ostaje da se nadamo da ce In ili neko drugi uzet da prenosi......
A ni mene vala,no kad ne mogu prenosit gostovanja da imaju obraza nebi prenosili ni kad kuci igramo,no neka puste neku drugu televiziju....
A ne ovamo uzimaju pare od tv prenosa kuci dje nemaju nikakvi trosak,a kad treba od tih para sto su dobili od gostujuceg saveza za prenos,da plate prenos iz Dablina,oni nemaju no stave to u dzep.....
Ja ne znam sto su navijaci skocili na selektora? Moze da bude ne znam koliko dobar trener, ali dzaba kad nema koga da uci, kad su svi igraci operisani od fudbala. I najbolje je da nemamo reprezentaciju jer nema ko da igra. Da se ne brukamo samo.
Hoce li im Borat biti volja navijaca?
Evo sad rekose na dnevnik da ce bit prenos sjutra na RTCG2
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks