SD, za sada![]()
SD, za sada![]()
Oce li biti Blackouta![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
mislim da tu nema blackouta, ali dje su jos ove dvije arene![]()
www.tvarenasport.com pa pogledajte na sta sve imaju prava
@citizen malo li je? Polako...![]()
Last edited by Sale; 12-10-09 at 16:39.
A Arena2 i Arena3 ?
Sale kad cete podesit programsku shemu ?
Mislim da ce biti za sjutra sredjeno, preksjutra sigurno, do tada shemu pogledajte na www.tvarenasport.com
Valjda cemo dobit jos sport arena 2 i 3 , i PTT KDS i Open IPTV u svom osnovnom paketu imaju sva tri kanala , evo cemo vidjet ....
Sale, ako su problem vasi resursi evo predlog izbacite PRO7 i FTV(ALSAT,Planeta, CMC,SLO1)
Last edited by pumba; 12-10-09 at 17:20.
mene vise ne interesuje nista..sad neka ukidaju sto oce..samo arene da ostave
jedno pitanje za sve: kako vam funkcionise teletekst?
Imas problem sa ttxom? Na kojim kanalima?
ne znam kako to da formulisem,nemam poblema sa teletekstom..tacnije receno NEMAM TELETEKST![]()
Prebaci na RTCG 1, RTS1, Atlas i pritisni teletext dugme na Extra TV daljinskom... mozda si probao na TV-u, ali nema pass-trough.
evo ga, zahvaljujem, necu vas vise kritikovat![]()
kakva je kvaliteta slike na Arena Sport?
Ajd neka netko napravi kakav screesnhot da vidimo i to čudo mi koji nemamo Extra TV.
odlicno! napokon jedan sportski kanal,iskreno se nadam da cete ubaciti i arenu sport 2 i 3....
zasto nema vise onoga hrvatskog muzickog kanala da li neko zna ako nije problem?
@citizen
Odlicno
@Bencivenga
Cuo sam da su promijenili satelit, bice sredjeno ovih dana.
@System_error
Slika se digitalno transportuje od samog stadiona do tvog TV-a, bitrate je standardni![]()
Last edited by Sale; 12-10-09 at 23:59.
Pravi potez u pravo vrijeme. Svaka cast za Extra TV. Naravno, ima tu jos da se odradi kao npr-Arena 2,3 ali ne treba sada zakerati vec uzivati u ponudjenom kanalu. Nema vise black-outova i nasilnog gledanja Sofra i njegovih debilnih komentara
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks