View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 146 of 941 FirstFirst ... 4696136142143144145146147148149150156196246646 ... LastLast
Results 3,626 to 3,650 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Redovna musterija hahaha Moguce da su Primorac i Jadran izbacili vise igraca, ali sigurno nisu izbacili vise igraca koji su obiljezili svjetski vaterpolo... Partizan je i trenutno jedan od najjacih klubova Evrope... A ako ciljas da se najbolji vaterpolo igra u Cg, mozda tebi jeste jasno, jedini problem sto rezultati ne govore tako... Ali ko da su bitni rezultati
    Pa bas rezultati to govore,ne razumijem kakva ti je to konstatacija Misko ti je objasnio
    A sto je Partizan uradio u Evropi zadnjih 10 i kusur god.??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Reprezentacija Srbije je izvanredna ekipa kojoj sam vise puta cestitao na uspjehu.Apsolutno su bili fenomenalni ove godine.

Interesuje me kakve i kako ti imas veze sa Srbijom,osim sto navijas za nju i nekoliko si puta jeo karađorđevu sniclu ? Ako dobro primjecujem u nicku ti stoji i NK , sto vjerovatno znaci da si iz Niksica , jednog od najvecih i najvaznijih gradova Crne Gore.

Oćeš reći da ti je miliji moj tata od sopstvenog....

Ipak Srbi svjetski prvaci Cinjenica je da se u Cg mnogo vise ulaze u vaterpolo nego u Srbiji, ali opet i za srpski vaterpolo idu bolji dani, mislim na klupski vaterpolo posto je reprezentativni definitivno najbolji na svijetu, a to dokazuje medalja sa svih takmicenja na kojem su ucestvovali izuzev jednog 4. mjesta, plus rezultati mladjih kategorija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Bizant View Post
    Jug igra istu ligu sa Jadranom,Budvom,Cattarom i sampionom Evrope...

dakle,dijelimo iste muke...partizan nema veze sa nasim timovima . naravno,niko nikog ne sprecava da zamislja...crnogorcima je to svojstveno,pa tako i neki od njih zamisljaju i da su srbi u nedostatku sopstvene hrabrosti da se suce sa realnim svijetom.da ne bi navijali za sutjesku i trpjeli poraze na sportskom planu,iako je to klub iz njihova grada, navijaju za partizan (fllamurtari,petah tikva,croatia osiguranje...) zeleci biti jaci i hrabriji...eto..
    Ma ne, mi dijelimo sa ovima sto ce prvenstvo u Africi da gledaju sa malih ekrana, ili sa ovima sto gledaju svoje tenisere jednom u 5 godina u finalu, ili ove, kad smo vec kod plivanja, koji i ne gledaju svoje u plivanju.
    Je li, jesi li ti onaj iz Dubrovnika, onaj sto prognozira rezultate, ili neki drugi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Reprezentacija Srbije je izvanredna ekipa kojoj sam vise puta cestitao na uspjehu.Apsolutno su bili fenomenalni ove godine.

Interesuje me kakve i kako ti imas veze sa Srbijom,osim sto navijas za nju i nekoliko si puta jeo karađorđevu sniclu ? Ako dobro primjecujem u nicku ti stoji i NK , sto vjerovatno znaci da si iz Niksica , jednog od najvecih i najvaznijih gradova Crne Gore.

Oćeš reći da ti je miliji moj tata od sopstvenog....
    A, u nemoj molim te. Nemoj ni ti Grobar Nk da mu odgovaras.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Pa bas rezultati to govore,ne razumijem kakva ti je to konstatacija Misko ti je objasnio
    A sto je Partizan uradio u Evropi zadnjih 10 i kusur god.??
    Partizan je non stop u vrhu, ima 3. mjesto prije 3 sezone, ako se ne varam Becej je bio prvak Evrope prije 8-9 godina... Reprezentacija je svjetski prvak, vicesampion sa ep, bronzana sa oi. Bronza i sa svjetske lige ako to racunamo. Prije toga prvaci Evrope i 3 uzastopne svjetske lige. O mladjim kategorijama mogu da nagadjam, mrzi me da sad trazim, ali sam siguran da su u vrhu, ako ne i najuspjesniji. I jos sto mi je objasnio misko da prava dominacija tek predstoji, pogledaj sastave Cg i Srbije pa reci ko ima vecu perspektivu. Momci koji su osvojili svjetsko zlato su vecina tek na pocetku karijere, sto se ne moze reci za vas tim. Klupski vaterpolo je bolji u Cg, ali najbolji vaterpolo igraju Srbi
    Last edited by GrobarNK; 12-10-09 at 10:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan je non stop u vrhu, ima 3. mjesto prije 3 sezone, ako se ne varam Becej je bio prvak Evrope prije 8-9 godina... Reprezentacija je svjetski prvak, vicesampion sa ep, bronzana sa oi. Bronza i sa svjetske lige ako to racunamo. Prije toga prvaci Evrope i 3 uzastopne svjetske lige. O mladjim kategorijama mogu da nagadjam, mrzi me da sad trazim, ali sam siguran da su u vrhu, ako ne i najuspjesniji. I jos sto mi je objasnio misko da prava dominacija tek predstoji, pogledaj sastave Cg i Srbije pa reci ko ima vecu perspektivu. Momci koji su osvojili svjetsko zlato su vecina tek na pocetku karijere, sto se ne moze reci za vas tim. Klupski vaterpolo je bolji u Cg, ali najbolji vaterpolo igraju Srbi
    To sto Partizan stize do cetvrtfinala i polufinala se ne broji,pamte se samo trofeji,a on evroligu nece osvojit ni narednu deceniju sigurno,pogotovo sad kad je Jadran napravio ovo cudoviste od ekipe,za ove ostale,Primorca,Juga,Pro reka da ne govorimo.
    O reprezentativnom vaterpolu nisam ni govorio ,nzm.sto si otvorio tu pricu.Ti racunas trofeje Srbije osvojene sa CG,smijesno,hvaliti se necim sto ti je drugi omogucio da osvojis....A perspektiva je sigurno na strani CG.Srbija je bljesnula na ovom svjetskom,i to je to puka sreca,a mi cemo igrat u ovom sastavu jos 7 do10 god.....tako da prosjek god.nije mnogo veci od srbije.....
    I,da zavrsimo vise raspravu smorih se........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ma ne, mi dijelimo sa ovima sto ce prvenstvo u Africi da gledaju sa malih ekrana, ili sa ovima sto gledaju svoje tenisere jednom u 5 godina u finalu, ili ove, kad smo vec kod plivanja, koji i ne gledaju svoje u plivanju.
    Je li, jesi li ti onaj iz Dubrovnika, onaj sto prognozira rezultate, ili neki drugi?
    Ja sam iz Kotora , CG. Malo sam duze na cafeu ,tako da me mnogi znaju i ne moram se skrivati okle sam.
    Ne zelim biti neprijatan , jer postujem pravila i dignitet foruma kao mjesta okupljanja ali ti decko bas nista ne razumijes i nije cudo sto si opijen necim sto je izvan tvog domasaja.Pobjede Srbije su pobjede Srbije i ne prilici niksicanima da se tome raduju vise nego pobjedama reprezentacije zemlje iz koje je Niksic.Znaci da si nezreo i pritom megaloman koji se kiti tudjim perjem.Osim ako neces rec da ti je miliji tudji otac od svog.Neki crnogorci ,prilicno plasljive prirode imaju sklonosti k tome i to je vec za dobrog shrinka.

Jug,Mladost i ostali timovi iz Hrvatske igraju ligu sa nasim klubovima..Jadranom,Budvom, Cattarom i sa SAMPIONOM EVROPE , partizan igra sa becejem i obrenovcem i to je to.Ne treba biti prepametan pa zakljuciti da nas u ovom momentu ne interesuje partizan kao sportski takmac.

Reprezentaciji Srbije svaka cast.Isto tako,jasno je da smo mi u ovom momentu jaci,jer smo sampioni evrope,klupski sampioni evrope i juniorski sampioni evrope.

pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam iz Kotora , CG. Malo sam duze na cafeu ,tako da me mnogi znaju i ne moram se skrivati okle sam.
    Ne zelim biti neprijatan , jer postujem pravila i dignitet foruma kao mjesta okupljanja ali ti decko bas nista ne razumijes i nije cudo sto si opijen necim sto je izvan tvog domasaja.Pobjede Srbije su pobjede Srbije i ne prilici niksicanima da se tome raduju vise nego pobjedama reprezentacije zemlje iz koje je Niksic.Znaci da si nezreo i pritom megaloman koji se kiti tudjim perjem.Osim ako neces rec da ti je miliji tudji otac od svog.Neki crnogorci ,prilicno plasljive prirode imaju sklonosti k tome i to je vec za dobrog shrinka.

Jug,Mladost i ostali timovi iz Hrvatske igraju ligu sa nasim klubovima..Jadranom,Budvom, Cattarom i sa SAMPIONOM EVROPE , partizan igra sa becejem i obrenovcem i to je to.Ne treba biti prepametan pa zakljuciti da nas u ovom momentu ne interesuje partizan kao sportski takmac.

Reprezentaciji Srbije svaka cast.Isto tako,jasno je da smo mi u ovom momentu jaci,jer smo sampioni evrope,klupski sampioni evrope i juniorski sampioni evrope.

pozdrav
    prvo, ti želiš da budeš neprijatan,ali meni si pre svega dosadan sa tendencijom da ispadneš glup
    ako do sada nisi shvatio, svaki čovek ima pravo da navija za koga god hoće i ne možeš mu zbog toga što ne navija za istu reprezentaciju kao i ti postavljati dijagnoze o stanju njegove svesti,ako išta to je nezrelo.ovo o svom i tuđem ocu je patetično do zla boga:burp: i pomalo smešno.
    to što tebe ne interesuje partizan ne znači da o tome ne sme da se piše,jer ima ljudi koje to interesuje.
    na kraju,hvala na čestitkama u vezi reprezentacije i moraš priznati da ni ti baš nisi ubeđen da ste u ovom trenutku bolji,jer podsetiću te da iako ste šampioni evrope,mi smo vladajući svetski prvaci ( a svet je veći od evrope)+dobili smo zadnje međusobne utakmice seniorskih (na oi) i mladih ( na ep u hrvatskoj, gde su hrvati bili prvi,tako da su oni a ne vi šampioni evrope za mlade.
    sad ozbiljno,slabi su ti kriterijumi za utvrđivanje ko je bolji,tj. posve su subjektivni.
    ono gde ste sigurno ispred nas jeste jača liga i bolje regionalno takmičenje
    i uopšte veća spremnost države da uloži u vaterpolo, o ostalom bi mogli do prekosutra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To sto Partizan stize do cetvrtfinala i polufinala se ne broji,pamte se samo trofeji,a on evroligu nece osvojit ni narednu deceniju sigurno,pogotovo sad kad je Jadran napravio ovo cudoviste od ekipe,za ove ostale,Primorca,Juga,Pro reka da ne govorimo.
    O reprezentativnom vaterpolu nisam ni govorio ,nzm.sto si otvorio tu pricu.Ti racunas trofeje Srbije osvojene sa CG,smijesno,hvaliti se necim sto ti je drugi omogucio da osvojis....A perspektiva je sigurno na strani CG.Srbija je bljesnula na ovom svjetskom,i to je to puka sreca,a mi cemo igrat u ovom sastavu jos 7 do10 god.....tako da prosjek god.nije mnogo veci od srbije.....
    I,da zavrsimo vise raspravu smorih se........
    Kako mrzim kad izmislis neke stvari, kako glupe lazi i onda kazes da se zavrsi rasprava Krenimo od pocetka. Pamte se samo trofeji?! Znaci u Cg se igra najbolji vaterpolo zbog JEDNOG trofeja? Crnogorski klubovi u svojoj istoriji imaju samo JEDAN trofej prvaka evrope? Kako su onda najbolji kad su samo JEDNOM u citavoj svojoj istoriji osvojili? A to da Partizan nece osvojiti, to cemo da vidimo.
    O reprezentacijama NISI govorio? Ako nemas argumenata nemoj ni da lazes. Misko je pisao o reprezentaciji i ti si mi rekao `evo, misko ti je objasnio`. Ali kad ja navedem uspjehe srpske reprezentacije, odjednom nije prica o tome

Da li mozes da kazes da si ovo boldovano slagao? Evo sta sam ja napisao:
    Reprezentacija je svjetski prvak, vicesampion sa ep, bronzana sa oi. Bronza i sa svjetske lige ako to racunamo. Prije toga prvaci Evrope i 3 uzastopne svjetske lige. O mladjim kategorijama mogu da nagadjam, mrzi me da sad trazim, ali sam siguran da su u vrhu, ako ne i najuspjesniji.
    U kojem od ovih trofeja su ucestvovali igraci Cg? Samo me zanima sta ces sad da izmislis. A jos bi se i moglo spomenuti da su glavnu ulogu i to vecinski imali Srbi dok smo nastupali zajedno, ali to nisam nigdje spomenuo.

A jeste, Srbija je SRECNO osvojila SP Tako im se posrecilo protiv Madjarske, Hrvatske i Spanije... Inace je daleko kvalitetom, s druge strane da su naisli na jaku Njemacku vidjeli bi tu Srbiju Vi pricate kako Cg nije imala srece, kako je slucajno zavrsila na 9. mjesto a cinjenica je da ste KOMPLETNO prvenstvo ocajno odigrali. Ispada da se pravo lice Cg vidjelo samo u Malagi, na svim ostalim takmicenjima nisu imali srece, stvarno ste preveliki baksuzi
    Last edited by GrobarNK; 12-10-09 at 16:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Bizant
    Vjerovatno tebe ne zanima () ali postoji jedno takmicenje u kojem je Partizan rival ostalim Cg timovima, i svi smatraju to takmicenje mnogo jacim i vaznijim od domace i regionalne lige. To se takmicenje zove Evroliga, pitaj slobodno ako ne znas, nije sramota, mada te vjerovatno to ne zanima.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Gorane, jel' to Primorac promijenio logo ili grb? Da ne brkamo pojmove...
    Svakako ruzna odluka.
    Skupstina napolje!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko ne spominje kvalifikacionu grupu za Evroligu.
    Upali smo u najtezu grupu u Napoli:

Primorac, Posilipo, Sintez, Marseille

Ostale grupe:

U Eger: Eger, Panionios, Brescia, SIbenik
    U Budvu: Mladost, Budva, Kosice, Spandau
    U Atinu: Vojvodina, Spartak Volgograd, Honved, Vouliagmeni

Nece bit nimalo lako. Igra se 23-25. oktobra
    Last edited by sky; 12-10-09 at 17:57.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dzons View Post
    prvo, ti želiš da budeš neprijatan,ali meni si pre svega dosadan sa tendencijom da ispadneš glup
    ako do sada nisi shvatio, svaki čovek ima pravo da navija za koga god hoće i ne možeš mu zbog toga što ne navija za istu reprezentaciju kao i ti postavljati dijagnoze o stanju njegove svesti,ako išta to je nezrelo.ovo o svom i tuđem ocu je patetično do zla boga:burp: i pomalo smešno.
    to što tebe ne interesuje partizan ne znači da o tome ne sme da se piše,jer ima ljudi koje to interesuje.
    na kraju,hvala na čestitkama u vezi reprezentacije i moraš priznati da ni ti baš nisi ubeđen da ste u ovom trenutku bolji,jer podsetiću te da iako ste šampioni evrope,mi smo vladajući svetski prvaci ( a svet je veći od evrope)+dobili smo zadnje međusobne utakmice seniorskih (na oi) i mladih ( na ep u hrvatskoj, gde su hrvati bili prvi,tako da su oni a ne vi šampioni evrope za mlade.
    sad ozbiljno,slabi su ti kriterijumi za utvrđivanje ko je bolji,tj. posve su subjektivni.
    ono gde ste sigurno ispred nas jeste jača liga i bolje regionalno takmičenje
    i uopšte veća spremnost države da uloži u vaterpolo, o ostalom bi mogli do prekosutra.
    Kako bi se ti kao srbin iz Srbije osjecao da neko iz Novog Sada ili BG nebitno navija za Hrvatsku,CG,Bosnu,kada igraju protiv Srbije,i jos ti na srpskom forumu to nabija na nos....Sigurno da bi osuo paljbu na njega,tako da,stavi se u nasu(crnogoraca)ulogu pa onda pisi.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli bi stvarno da prestanete da ke*ate, i u Beogradu zive Hrvati, u NS Madjari, po Vojvodini ima i Rumuna, po Srbiji ima i Albanaca, ima i Crnogoraca koji navijaju za svoje zemlje, pa ih niko ne pljuje zbog toga. Sad sto ih nema koliko Srba u Crnoj Gori to je druga prica i sasvim nebitna...
    Afi vidim da nemas nista da kazes, mogao bi makar da priznas ono sto si slagao namjerno.

@sky ili neko drugi
    Iz ovih grupa 2 ekipe prolaze je li?

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

a vi sto ste se rodili u cg i roditelji su vam se ovamo rodili i zivjeli mozete bit srbi isto koliko ja mogu bit eskim....po toj vasoj prici ja bih trebao bit srbin jer mi je tata odozgo,al mi ne moze bit bliza drzava u koju sam bio 2 put u zivot od drzava dje zivim cjeli zivot i roditelji su mi vecinu proveli....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogli bi stvarno da prestanete da ke*ate, i u Beogradu zive Hrvati, u NS Madjari, po Vojvodini ima i Rumuna, po Srbiji ima i Albanaca, ima i Crnogoraca koji navijaju za svoje zemlje, pa ih niko ne pljuje zbog toga. Sad sto ih nema koliko Srba u Crnoj Gori to je druga prica i sasvim nebitna...
    Afi vidim da nemas nista da kazes, mogao bi makar da priznas ono sto si slagao namjerno.

@sky ili neko drugi
    Iz ovih grupa 2 ekipe prolaze je li?
    Ahahah,Eto sam si rekao,sve su to ljudi koji su se tu doselili ili su na privremenom radu ali navijaju za svoju drzavu.A koliko sam shvatio ti si rodom iz CG i ne mos se stavljat u isti kos s njima,jer oni navijaju za svoju drzavu a ti za tudju...
    E,da sto sam to slaga...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    a vi sto ste se rodili u cg i roditelji su vam se ovamo rodili i zivjeli mozete bit srbi isto koliko ja mogu bit eskim....po toj vasoj prici ja bih trebao bit srbin jer mi je tata odozgo,al mi ne moze bit bliza drzava u koju sam bio 2 put u zivot od drzava dje zivim cjeli zivot i roditelji su mi vecinu proveli....
    Kako ste dosadni ljudi sa tim oprijedeljenjima i osjecanjima. I ja sam jedno vrijeme dok smo bili u zajednici navijao cak nekad i protiv nase (SRJ, SCG) jer je nisam skroz osjecao mojom. Sad navijam svim srcem za CG. Ali isto tako kao sto ja nisam osjecao SRJ, SCG svojom, tako neko iz CG ne osjeca CG skroz svojom. Njihov problem. Svako ima pravo da navija za koga god oce. Ali dosta o tome. Mora li se ta prica provlacit kroz bas svaku sportsku diskusiju na ovom forumu. DOSTA!

A ko je pitao za Evroligu: Da, prve dvije idu u Ligu Sampiona. A cini mi se da 3. i mozda cak i 4. idu u LEN.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahah,Eto sam si rekao,sve su to ljudi koji su se tu doselili ili su na privremenom radu ali navijaju za svoju drzavu.A koliko sam shvatio ti si rodom iz CG i ne mos se stavljat u isti kos s njima,jer oni navijaju za svoju drzavu a ti za tudju...
    E,da sto sam to slaga...
    Opet lazes... Gdje sam napisao da su to ljudi koji su se tu doselili ili na privremenom radu? Jos samo jednom cu ponoviti nesto sto i sami znate, dosta Srba je iz Crne Gore, kao sto je i dosta Srba iz Hercegovine, iz Krajine itd... Ako je uopste bitno nisam rodom iz Cg... A slagao si da sam uspjehe zajednicke drzave pisao kao uspjehe Srbije, ali nebitno kad se pravis lud...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet lazes... Gdje sam napisao da su to ljudi koji su se tu doselili ili na privremenom radu? Jos samo jednom cu ponoviti nesto sto i sami znate, dosta Srba je iz Crne Gore, kao sto je i dosta Srba iz Hercegovine, iz Krajine itd... Ako je uopste bitno nisam rodom iz Cg... A slagao si da sam uspjehe zajednicke drzave pisao kao uspjehe Srbije, ali nebitno kad se pravis lud...
    Aoooooo,nisi iz CG,pa sto ne rece odma,nego se uzalud prepiremo.
    A bogami se zacudih da neko rodom iz CG tako prica o njoj.
    A sto se tice ovih Rumuna, madjara itd iz Srbije nego sto nego su se tu doselili,sto mislis ti,da su to srbi iz Srbije koji se osjecaju Rumunima,Madjarima,Albancima,Crnogorcima.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da biste stvarno trebali da uvedete test inteligencije i da se postavi neki minimum potreban za pisanje komentara... Po tebi su Srbi iz Vukovara Hrvati? Naravno da ima i Rumuna i Madjara i Hrvata koji su vijekovima u Srbiji, isto tako ima Srba u Rumuniji i mnogo toga, ali imam osjecaj kao da zidovima pricam... E da, najvaznija cinjenica, u Crnoj Gori otkad ona postoji zive Srbi...

A vidim da fino izbjegavas ono sto je vezano za temu... Ako imas nesto sto nije vezano za temu pisi na PP...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako bi se ti kao srbin iz Srbije osjecao da neko iz Novog Sada ili BG nebitno navija za Hrvatsku,CG,Bosnu,kada igraju protiv Srbije,i jos ti na srpskom forumu to nabija na nos....Sigurno da bi osuo paljbu na njega,tako da,stavi se u nasu(crnogoraca)ulogu pa onda pisi.....
    iz iskustva života u multinacionalnoj vojvodini shvatio sam da veliki broj pripadnika nacionalnih manjina navija protiv srbije kada igra protiv njihovih reprezentacija.na vreme sam shvatio da je to u redu.
    e sad ovo nabijanje na nos.ono što je sigurno je da mu nikada ne bi rekao da je kreten,da je nezreo... (sve što se na ovom forumu govori za cg srbe) jer navija protiv reprezentacije za koju ja navijam.
    kažem ti,to je subjektivno mišljenje svakog pojedinca i to se mora poštovati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

pozdrav
    Ok, nesto sam tripovao da si iz Hrvatske, ne znam zbog cega, valjda zbog nicka.
    ZNas kako, forum evidentno mora imati neki dignitet, a ja ga se u svakom slucaju pridrzavam kad i koliko mogu. Zivi smo ljudi, plane se ponekad, ide se na licnost, sto se ja trudim da izbjegnem.
    Ti da se drzis tog digniteta ne bi u istoj recenici pricao o njemu, i mene vrijedjao i potcjenjivao. Priznaj, ne ide to bas tako. To da li sam nezreo(a, opet se nesto sjetih tvoje price o finom ponasanju na forumu). svakako nije tvoj problem, ili tvoja stvar, a potpuno ti je premisa pogresna, mislim osnova za neciju procjenu zrelosti.
    Kad se vec javljas iz Kotora, mislim da bi trebao prvo da pitas svoje sugradjane hrvate za koga navijaju, njih ili Tivcane, naravno Hrvate. Pa, ako oni budu navijali za Crnu Goru, hajde da pricamo i o meni. Pogotovo sto su listom glasali za nezavisnost, a ja za zajednicku drzavu, pa mi nije jasno, neko kaze da voli Crnu Goru, glasa za njenu nezavisnost, a navija za drugu drzavu. Kod mene nema licemerja i lazi, ja sam se davno izjasnio, i tako ce i da ostane.

Vjerujem da si ovo otac stavio metaforicno, pa necu da komentarisem.

Inace, koliko znam, a nesto vaterpolo ne pratim, Partizan ce ove godine igrati u ligi sa Madjarima, pa ce valjda to biti dobar start i preduslov da se nesto i u Evropi napravi.

A, sto se reprezentacije Srbije tice, izvini ali Srbija je svjetski prvak ove godine, i logicno da je najjaca na svijetu. Ili mozda ima neki drugi kriterijum za to?
    Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Gorane, jel' to Primorac promijenio logo ili grb? Da ne brkamo pojmove...
    Svakako ruzna odluka.
    Skupstina napolje!
    Grb koji oni "stručno" nazvaše logo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dzons View Post
    na kraju,hvala na čestitkama u vezi reprezentacije i moraš priznati da ni ti baš nisi ubeđen da ste u ovom trenutku bolji,jer podsetiću te da iako ste šampioni evrope,mi smo vladajući svetski prvaci ( a svet je veći od evrope)
    Još kaži da je svjetsko jače od evropskog i sve je ok

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Skupstina napolje!
    Samo da se zna da su navijači bili protiv ove odluke :ass:

Page 146 of 941 FirstFirst ... 4696136142143144145146147148149150156196246646 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)