dobra treca epizoda ff-a, ali kako su neharizmaticni likovi to je tuga....
dobra treca epizoda ff-a, ali kako su neharizmaticni likovi to je tuga....
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
nip/tuck?
OZ?
Misljenja?
au kakva epizoda fringe-a...:shock:
zlo i naopako!
californication je odlicno poceo,kidao sam se ludom duhovnijem od smijeha u drugoj ep.manijak.
ff ne pogledah jos ep.3,nadam se da je bolja od uzasne druge ep.
1993-2020
Nip/Tuck dosta dobra ako je suditi po pilotu. Radnja obecava... Jedino su pregadne scene operisanja.
Serija „Na terapiji” bazirana na izraelskoj hit seriji „Be Tipul”, koja je postigla nevjerovatan uspjeh u toj zemlji što je inspirisalo američku kompaniju “HBO” da napravi i sopstvenu verziju "In treatment" u kojoj glavnu ulogu tumači slavni glumac Gabrijel Birn dobila je svoju balkansku verziju.Glavna uloga psihoterapeuta povjerena je Mikiju Manojloviću, a ostale uloge tumače Nenad Jezdić, Nataša Janjić, Sergej Trifunović, Dragana Dabović, Snežana Bogdanović, Branka Cvitković. Reditelj serijala je mladi reditelj Marko Đilas.
Sergej Trifunović igra policajca koji teško izlazi na kraj sa traumama sa Kosova, Nataša Janjić na Mikijev kauč dolazi kao medicinska sestra sa ljubavnim problemima. Mlada glumica Dragana Dabović igra sportistkinju koja nakon jedne nesreće ima suicidne namjere, a Nenad Jezdić i Tamara Vučković tumače par sa bračnim problemima.
Prava na emitovanje prve sezone serijala za Crnu Goru kupila je PRO TV, a pocetak emitovanja najavljen je za 19ti oktobar.
Last edited by Tandarija; 11-10-09 at 19:10.
Meni je In treatment bila dosadna.... Dobri glumci, solidna prica, ali monotono jako...
...then I shall know fully, even as I am fully known...
U Fringe se KONACNO nesto desilo
Dex me je ok za sad, Hank Moody tu i tamo.
Flash Forward ocajan, casting za nulu, fotografija fejk do bola; prica nije nezanimljiva, ali sa ovakvom realizacijom dzabe sve...
I am the one who locks.
a-a, grijeshis opasno - meni vise drame i napetosti tamo ima no u cijelu cetvrtu sezonu Prison (crnjak) Break-a.
P.S. Lose je sto je ova nasa verzija ISTA kao i americhka, tj. isti su slucajevi u pitanju. Jeste da je interesantno vidjeti Mikija Manojlovića u kozi Gabriela Birna ali ostatak serije mi je identichan i to nije to. Nestrpljivo chekam trecu (americhku) sezonu a ovu srpsku verziju - pass![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Nemoj biti prestrog. Meni je Sonya Walger vrh vrhova (doktorica), Fiennes je očajan, uvijek sam volio Cho-a (Demitri), njihov šef crnac mi je isto dobar, njegova žena je mfckn Gina "Zoe from Firefly" Torres, tu je i Jack Davenport (Coupling i Pirati s Kariba) a biće još sjajnih gostiju.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ahahahahahaha!
http://www.imdb.com/name/nm0126154/ - David Byrne
http://www.imdb.com/name/nm0000321/ - Gabriel Byrne
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
da pomenem ako vec neko nije , nova serija Stargate Universe ....ekstra je , takodje da pomenem i Survivors odlicna je .
Last edited by pondeke; 15-10-09 at 05:44.
Nip/Tuck isto predobra, pogledah dvije sezone i odusevila me, za svaku preporuku.
Ima li ko titl za kompletnu 4 sezonu HIMYM? Posaljite mi, ko ima naravno, na [email protected]
Živio mi Srđane Aleksiću!
Da ali zar ne vidis da 11. Little Minnesota, 12. Benefits, 13. Three Days Of Snow, 14. The Possimpible, 15. The Stinsons, 16. Sorry, Bro, 18. Old King Clancy i 19. Murtaugh - nedostaju
Inace hvala![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ja sam pogleda HIMYM prve dvije sezone i nije to lose,ali je daleko od Friendsa,ja ih ne mogu ni uporedit(a neki s ovog foruma su je uporedjivali,cak i pricali da je bolji sitkom)
TBBT mi je 100 puta bolji od HIMYM!
E sad me intresuje kako je dalje,vrijedi li to skidat?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
meni je bolja od friends...
vrijedi, skidaj svakako
Ja sam je, nakon odgledane prve sezone, uporedio sa Friends ali sam napravio katastrofalnu gresku
Nemaju kontunuitet, svaka naredna sezona je gora od prethodne. Pogledao sam trecu sezonu i nije nesto narocito, ali eto vrijedi pogledati.
Ja cekam da izadje komplet nova sezona TBBT pa da je s merakom pogledam![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks