Nek vam je sa srecom uz nadu da ne naidjete na olandjane i gaucose. Ovo nisam rekao zlonamjerno jer su nam zajednicki igraci igrali tada vec zbog toga sto su penicilin za nase mentalitete
Sto cine braca Srbi iz Crne Gore, odnosno moze se reci NAJBOLJIS SRBI u svijetu i u Beogradu)
Sala mala, iskrene cestitke Srbiji na direktnom plasamanu na Svjetsko prvenstvo! Svaka cast, samo naprijed![]()
Idemooooooooooooooooooooooooooooooo
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
ponasaj se
Last edited by DIDI; 11-10-09 at 02:54.
Čista petica za orlove!
don't mess with Nemandža: "razvaliću i ja tebi nos pa nećeš moći da šmrčeš koku"
svaka čast. vrhunska predstava.
Last edited by mirkoislavko; 11-10-09 at 06:31.
Najjaci su oni kompleksasi sa Indexa.hr, uvijek im nesto zablokira kad Srbija nekog pobijedi, pa su tek sad objavili to.
izjava Sinise Mihajlovica posle meca protiv Rumunije: "Mnogo mi je drago sto je nasa reprezentacija prosla na mondijal, a isto toliko mi je drago sto Hrvatska nije prosla"![]()
Onaj Milan Jovanovic je odigrao fenomenalno,podsjecao me na Messija sa onim brzim pokretima i promjenom pravca.Nije izgubio niti jednu loptu,hitar,eksplozivan,dao 2 ekstra gola,svaka mu cast
Last edited by Nino_pg; 11-10-09 at 11:10.
Reka je to na SportKlubu
I nije za zacudit,uvijek je bio kvalitetan,seljacki-DZUKAC.
Last edited by Sidewinder; 11-10-09 at 11:06.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
može mu se.
WU TANG Nigga thats for something...
Seljacina je to velika.
Svaka chasti komshijama !
moguce je da sam ja lose procitao, morate me shvatit' slavilo se juce od podneva![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
I jeste glupo, ako Hrvati nas komentarisu non-stop, njih apsolutno ne trebamo da tretiramo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks