pazite se na drac masu je zemlje pijeska i tako toga ..radi se nesto pa kamioni raznose...
eo na ovu novu magistralu (bulevar) te napravise pud zlatice, na desnu traku (iz pravca grada) a u lijevu saobracajnu, otvorila se vec rupa, pa ovi leteci motoristi neka se drze desne trake e se nema para za banane, sok i keks za odit po bolnica u po$ete
inace je desnu traku radio shtrabak - crnagoraput, dok lijevu tehnoput - jos uvijek je zdrava sva. vidjecemo do kad...
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
pazite se na drac masu je zemlje pijeska i tako toga ..radi se nesto pa kamioni raznose...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
a jesam i nocas i svaku noc i svaki dan i kad je kisa...
al ovaj se nocas nesto posebno dra'
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
gepek fleja.branik se pravi,stop se kupi i sve ofarba. ovaj dio ispod stopa ce se ispravit al problem nastaje za ovo oko poklopca od rezervoara jer je tu dupli lim.
f6
mozda ces ga morat na panter izvuc,ovaj dio kod rezervoara.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Momci samo da se javim,iskljucili su mi internet((((
Aaaa ljudi,neko mi dusi desnu zadnju gumu vec 3 noci zaredom,a kad se parkiram tacno isped zgrade guma je netaknuta,kako da uhvatim ovu djecurliju ,a na tu gumu nemam kapice pa se igraju vjerovatno![]()
---Chelsea Fc---
To oni tako na sva dobra auta.
She is only here to annoy herself!
hahahahha ada cus,ljubomorni su na drivera![]()
---Chelsea Fc---
vidjoh danas jednu vektru sa naljepnicom (sport ili tako nesto veliko crveno) na prednju sofersajbnu...rekoh ovo je 100% celzinjo/masinac![]()
ko ti je iskljucio internet burazere ,ene nemoj da se svadimo sa ovima ajvanima iz t.koma mozga .
f6
ja samo da se I OVIJEM PUTOM zahvalim svom kolegi i bratu forumasu fabiji na ukazanoj pomoci danas ispred zgrade ETF-a...
sve pohvale..zna coek i gotovo![]()
Sto ti je pomoga, jeste li mijenjali tocak![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Herceg Novi - Šest osoba, među kojima dvoje djece, teško je povrijeđeno a jedna osoba lakše, u udesu koji se juče ujutru dogodio nadomak graničnog prelaza Debeli brijeg, u hercegnovskom naselju Sutorina.
Nesreća se dogodila kada je Slavica Marić (46) vozeći „golf 2” ( HN-AM-449) u pravcu Herceg Novog, skrenula na suprotnu stranu kolovoza i udarila u „džip” registarskih oznaka HN-AN-851, kojim je upravljao Slobodan Čupković (48). U kolima sa Marićevom bila su njena djeca Vukosava (6) i Danilo (8), bračni par Dijana Nogo (19) i Tatomir Lučić (19), kao i Zora Vlaović (57).
Dijana i Tatomir nakon nesreće smješteni su u vojnu bolnicu u Meljinama, a ostali povrijeđeni prevezeni u specijalnu bolnicu “Vaso Ćuković” u Risnu. Vozač „džipa” Slobodan Čupković, koji je zadobio kontuziju grudnog koša i lakše povrede ligamenata iz skočnog zgloba, nakon ljekarske obrade u Risnu upućen je na kućno liječenje.
Dežurni hirurg u risanskoj bolnici doktor Milorad Anušić „Vijestima” je juče kazao da je Zora Vlaović operisana zbog izliva krvi u lobanju. Slavica Marić ima višestruke prelome nogu i to butne kosti, natkoljenice i potkoljenice. Njena kćerka Vukosava ima prelom desne butne kosti i posjekotine na glavi, dok sin Danilo ima posjekotine na glavi i licu i prelom podlaktice.
Dijana Nogo operisana je u meljinskoj vojnoj bolnici, a u osmom mjesecu trudnoće zbog krvarenja, izazvanog u udesu, izgubila je bebu. Juče popodne zbog komplikovanja njenog stanja zbog povreda glave i grudnog koša, Dijana je helihopterom prevezena u Klinički centar u Podgorici. Njen suprug Tatomir po prijemu u meljinsku bolnicu zbog povreda grudnog koša smješten je na intenzivnu njegu.
Udes se dogodio oko 7.30 časova. Iako je kolovoz bio suv, istražni organi pretpostavljaju, kako “Vijesti” nezvanično saznaju, da je izduvana guma na “golfu” izazvala gubljenje kontrole nad vozilom i skretanje na suprotnu stranu. Nakon udesa, očevici iz susjednih kuća izvlačili su povrijeđene iz smrskanog “golfa”. Istraga će utvrditi uzrok nesreće koja se dogodila u blizini restorana „Pronto Pronto” na putu kojim je Slavica Marić kao i obično vozila djecu u školu u hercegnovsko naselje Savina. Nedavno su Slavica i njena djeca dobili skromnu penziju i tako im je bio obezbijeđen opstanak. Suprugovim “golfom”, Slavica je vozila djecu u OŠ „Milan Vuković”.
O Boze...
TAKUMI
I eto ti odmah Ducatti 1.9 TDI ili 1.6 SR.
TAKUMI
sdi!
ahahahahahahahah![]()
zna li ko sto o ovome sto su poginule 2 djevojke kod sozine nedje?
Cuh i ja to..
Zna li ko nesto vise?
Bijo si poziw koi se neodbija
Znam ja,bili je na dnevnik noćas uglavnom đevojke su se vozile iz pravca Bar-a ka Podgorici u toyoti aygo a na njih je naletio neki Budvnin u toyoti land cruser,53 godište,a đevojke su Anita Fetić i još jedna zaboravio sam kako se zove,85 godište obije. Anitu imam u prijatelje na fejsu,ne znam je lično...baš žali bože. Još nisu utvrdili kako je do toga došlo... Ali to su mala kola,čovjek koji je bio u dzipu zadobio je lakše povrede samo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks