meni ne pise ko mi je dao ? ?
meni ne pise ko mi je dao ? ?
Ja te sad nista ne razumjeh![]()
Za Stivija da ne ostanem duzan jedan, a tebi branee isto jedan i sad provjeri u user CP. Sad ce ti pisati.
Može li meni neko od vas druželjubivih da da neki dobar -, da probam onda da isključim ovo sr*anjce? ;D
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Opsovala ti je majku.
She is only here to annoy herself!
Stevane mozda ti ja dam minus da si na 0 zbog one `svadje`![]()
Ljudi, nije poenta da se vi međusobno čašćavate! To bi teorijski značilo da sad neki tikvan koji ima 5-6 drugova jednake pameti može da ima masu bolju reputaciju od istinski kvalitetnih forumaša. Ocjenjujte postove a ne forumaše lično![]()
Pa naravno da se salimo.... ja ocenjujem samo one gde me hvale...![]()
Meni je to neki vid zabave![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Neka Shone da te ne stigne onaj zemljotres s planine![]()
kakav zemljotres? Koje rekao da ce biti zemljotresa? Mora se otovriti nova tema o tome.![]()
JA!
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
znaci da otvorimo temu o tebi
i zasto ces se ti zemljotresche spustat s'planine zbog moje konstatacije da je oljica divno stvorenje? ja sam je pohvalio i sad ocekujem rep. + od nje![]()
hahaha jes,
"cpu kao zemljotres i pojava"![]()
meni pise da sam 'on distinguished road'![]()
dajte meni jedan +
ja npr imam 4 crvena i dva zelena, al mi ipak stoji 0 zelena
koja je to logika ???
AJMO CRNA GORO !!!
Ja sam i dalje na pozitivnoj nuli![]()
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
kako se moze vidjeti koji postovi su dobili reputaciju? i koji su komentari...a da ne idem pojedinacno i gledam?
vidio sam sad na forumu..u CP imaju ovi podaci..ali ja imam 13 "poena" a samo 2 vidim na koje su postove...
Last edited by zanzibar; 08-10-09 at 12:26.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks