TO nije dojava sa bloger.hr ovo je placena dojava bar po rijecima tog momka.....
raspali Sporting ...
BISOGNA VINCERE !
TO nije dojava sa bloger.hr ovo je placena dojava bar po rijecima tog momka.....
pa imas ti placene tamo na bloger.hr
a sto bi onda taj razdjelio svima dojavu ako ju je platio???
dobar neki,a?
Ja sam je igrao i 7 +,igrao sam nju,zagreb(2-1 trenutno) i real sa 3 e 150e
A sto 7+?
a real mi je moguc 1-2 ne bi bilo 1. put da tako igraju
ja sam 100 puta igra na takve dojave 1-2 i naravno panuo
A sto je ovo panuo sam na 9 tiketa ovog kola u pm! :mad:
Kladi li se ko preko interneta(bet-at-home kladionice) ?? Ja otvorih racun ali nijesam za sad nista uplaciva pojma nemam kako te uplate idu![]()
Jesam ja.Isplacuju i to odma ako treba.Extra su
Aj taman reci nesto vise o tome kako se uplacuje i to preko kartice ide jel ??? Na koji sajt se kladis ??
Na bet-at-home.com,uplacujes sa svoje visa,maestro ili neke druge kartice,oni ti skidaju mislim 5% od dobitka,s tim da svako nekoliko imas neke bonuse,recimo sad je trenutno ako uplatis na svoj racun 75eura oni te caste jos toliko.
Imas sve lige,samo sto nemas recimo evo nocas chileansku da igras prelaze.Ja sam zadovoljan sa njima,evo 3.a godina kako imam tamo racun.
Po meni je mana te kladionice sto nema mnogo utakmica da se igra uzivo.
Posto imam svoju karticu mogo bi pocet mozda kad skupim nesto para
Moras li zvat da dokazes da si to ti i slicno prilikom prve isplate? Na masu sajtova to traze...
Kazes odma isplate, legnu li pare odma, posto na Gamebookers treba recimo 2-3 dana?
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja dobih jos jednom nocas!![]()
Salcburg - 1
Palermo - 2-4
Valensija - x2
Sevilja - 3-5
Marsej - 2-3
Dinamo Z. - 1
Sa 10 eura 88..
Kako je mene zagna maler na kladionicu,ne da mi se,nema trika da mogu dobit....![]()
ako cete da igrate preko neta probajte sajt expect.com
dosta je jednostavan a dobar.meni se najvise svidja sto ima za skoro svaki mec(osim za kupove) statistiku timova.tj. 5 poslednjih meceva i pet poslednjih medjusobnih duela kao i pozicije na tabeli.mislim da to moze dosta da koristi pa i kad ne igram tamo volim da tamo spremim tiket pa odatle u kladionicu.
kakvih je rezultata bilo danas i juce sve je smijesno...
Real mrtvi nocas me bachi.
Evo pocelo je, citava Podgorica prati :mrgreen:
edit: uzalud![]()
Last edited by Lennox; 05-10-09 at 00:11.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Pi oca mu ***** da izvine didi.....pi smrda jedna zajebo mene za 400e a i vas.....sad cu mu ja rec 2 rijeci.....sto cu momci sorry
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Zborim ja,no ne vjerujete!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks