/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Last edited by _HokutoNoKen_; 24-09-09 at 22:28.
DICIOTTO
ja imam 5 reputacija ali ne vjerujem da sam bas tako omiljen odje mora da su provjeravali moze li u minus da se udje mozete slobodno da testirate na meni
edit: evo me na 0 ajde jos jos sve najgore gazite me da udjem u minus izas**ite se na mene
mozda bi trebalo da se napravi da se vide komentari pa ne mora koje glasao i kako u know
Last edited by nookie; 25-09-09 at 12:55.
?
Mislim da moze da ide do 10 ovih zelenih.. Prvih 5 je ove boje a drugih 5 su malo svjetlije. Dobijanje nove tacke ili sto vec zavisi od toga koliko je stavljeno poena koji su potrebni za to.
Moze i da se istuli u vidu neprikazivanja kao sto je to kod Didija, ili da bude crveno ako clan ima mnogo minusa. Tako otprilike funcionise na drugim vBulletin forumima.
ljudi ne mojte vise sad mi samo dajte + jer sam imao 5 a viste se dobro izredjali na mene bio sam dobar, ocigledno ne moze u minus da udjem ... e da sam trazio 5 eura niko se obrnuo nebi
?
Mozete li meni zakucat ovu reputaciju na maximalno negativnu? Hvala.
She is only here to annoy herself!
najveca vam ovo muka bila...![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
kakva je ovo smijurija
ja i dalje ne shvatam cemu ovo sluzi
cista glupost, a i ne radi, mene stoji zelena 0 a u profilu mi pise da imam 3 negativne i samo jednu pozitivnu ocjenu
ili ja ne shvatam mehanizam taj na koji radi
bolje brisite ovo i stavite samo kao respect, dodatak ispod avatara + i - ...i dolje razliku izmedju to dvoje...
AJMO CRNA GORO !!!
Dje se moze provjeriti to u profilu, negativni i pozitivni bodovi.. Nisam to mogao naci.![]()
Da, vidim sad, ali nisam ovo imao odmah kad je uveden ovaj mod.
e bash mi je drago, nesto nisam na forum bio redovan jedan period, sad vidjoh ovu vagu..!
ranije sam se zalagao za ove stvari, drago mi je da su ih uveli!
-->*-TRIATLON PG!-*<--
ljudi imao sam +5 reputacije, molio bih da mi vratite to jer sam strasno dobar momak
?
Prvo si trazio da te uceramo u minus.. Ne moze ocu kakim, necu kakim..![]()
Na drugim forumima ovo sluzi da se ljudi koji nakupe gomilu minusa mogu privemeno banovati ili tako neshto.. .
Dobra stvar za one koji redje dolaze na forum da vide ko je poshtovan medju forumashima a ko nije, i da se vidi chije postove treba shvatati ozbiljno a chije ne..
Mada ovo je Crna Gora , nacemo mi svoju upotrebnu vrijednost ovoga.. Npr. da se svadjamo , il da prodajemo reputaciju na prodaja/oglasi
Edit-typo
ne bi trebalo banovat one koji zadju u crvenu, pošto te odje ljudi ocijene negativno ako kažeš da ti je odredjeni film smor![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks