Nikad se ne prica od koga su dojave ....to je neka privatnost minimalna.....a preporucujem vam da igrate ovog rusa u tiket neki fini![]()
Nikad se ne prica od koga su dojave ....to je neka privatnost minimalna.....a preporucujem vam da igrate ovog rusa u tiket neki fini![]()
Morate pozurit vec je blokirano u neke a pouzdano znam da u LOB nece bit blokirano jer im uzimam pare tamo vec nekoliko na dojave sto ostali blokiraju![]()
Zadnja 2 pitanja
Otvaraju li prije 10? (ukoliko je odgovor da, idi na sledece pitanje)
Dje ima lob preko morace? (oko tehnickih skola)
Bijo si poziw koi se neodbija
Pored Mase i preko puta Maestra.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Eto takoA odgovor na prvo pitanje je otvaraju u Kotor sve oko 9-9.15
![]()
dajte jos neki fix da odigram s ovim rusima![]()
A kad bi ja nesto dobio........ufff
Jos nisam gledao utakmice al cu se sutra posvetit tome pa obecavam neki tiket....
Evo sad obidjoh kladionice, u Lob i Williams nema Ruske 2, al ima u Sporting, kvota je 2.90 i pocinje u 12h.
Odigrah je sa Man Utd, PSG, Fejnordom,Bajernom i Leverkuzenom. Pa ko koga zajebe :mrgreen:
heheehheheheh
Znaci ne bude li sporting otvoren u 9 i po (mozda je greska u kvote, jer svudje pise da u 10 pocinje) sjutra pospremicu ih sve u njihov lokal.![]()
Ja sam u kotor uplacivao u LOB rusku 2 ligu .....
Na kladionicarskim forumima na kojima sam godinama bio clan,na nekim i pocasni,ko god spomene rijec "dojava" dobija automatski ban.Eto toliko
Momak je napisao sto je cuo, niko te ne cera da je stavis na tiket...
Evo vodi Volgar, sve po planu :mrgreen:
Samo pocetak meca ne zna ni policija, na Premieru pise u 9, na Livescore u 10 a u Sportingu u 12...
Stvarno nevjerovatno da se ne zna kad utakmica pocinje...
Ne stigoh nista odigrat, po netu su je izbacili iz ponude...
To nisam ni ja znao....dobio sam imejl sa porukom : Igraj na Lokomotivu,sigurno je !!!
A Chita - Volgar Gazprom je 1:2 trenutno pred kraj.....izgleda da su u 9 poceli sve im jbm al mislim da ima neko odje da je juce uplatio![]()
Ko zna dje se to igra, i igra li se uopste![]()
Kraj 1:2 ....steta sto nije pocelo u 10 da ostali stignu uplatit...
RUDAR PRIJEDOR - BORAC BANJA LUKA 2 3.20 kvota najmanje.....prica se da ce pustit borcu ovaj mec jer su im dalid neke pare ovi da bi mogli igrat tu ligu....na vama je da odlucite,ovo nije 100 % sigurno kao prethodna 2 meca sto sam stavio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks