shto mislite za newcastle?
samo na leedsa bog mu sudioo...!![]()
shto mislite za newcastle?
Cist kec, i dosta golova
Who let the dogs out
UAE - Honduras 2.20 kvota na 2jkuprobajte
aaa red je bio i ja da dobije..al opet sam se smorio...odigram na jedan tiket man utd x-1...bordo iz x-1...porto iz x-1 ...a na drugi milan x-1 i celzi x-2.... i imam 6 eura u dzep.i razmishljam na koji da uplatim 1 euro,a na koji 5 eura...i odgovor se namece,uplatim samo euro na ovaj dobitni(( al dobro,80 evra
![]()
Bachi me posrani Milan 2-3 gola. Bajern X, Porto 2-3, Bordo 1, Chelzi 2, Mancester 3+
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
baca me porto 3+ i celzi 2-3
Pogodih Mancester X-1,Bajern X,Real,Bordo,Celzi,i bace me Milan 2-3 i Atletiko x1...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
mene cska xpp bači!
pogodih Newcastle i ostale Ch. League ali East Stirling zavrsi 3:1 a ja rekoh 2-3 :-( ... / @alkaida svaka cast. ajd' mi sastavi neki siguran tiket za sjutra -Europa League- pa makar 10eura! :-)
mene bajern 1
a taman dolazi real 3+,pa porto 1 i rekoh evo još 15min dako uvale nesretnici go.neću više da gledam utakmice na koje sam igrao,samo psujem kretene![]()
Ja pofatah Real i Mancester 2+ konacno Buducnost 1,Porto 1x,Bajern x,i padoh na Milan 2+ konacno za 85 e sa 10.Prvi put taj mrzni tim stavim na tiket i odma me posra,pi dabogda se ugasili kad ne mogu Cirihu go dat.....
A Bajern mi je bio x ka kuca,i krenuh samo njega da singlam pa reko aj da dodam jos ove nekoliko da napravim finu kvotu,tako mi i treba kad mi zine guzica.....![]()
sinoc puna kapa ko je znao da igra![]()
ima li kakvih predloga za ovo chudo nocas?
Troši pare, nema kad da dođe
Ja predlažem Bate Borisov-Everton 1x (kvota 1,95).
Taj Bate Borisov je nedavno igrao u LS i pošteno namučio Juve i Real u grupi (ako se dobro sjećam).
Evertonu neće igrati 9 standardnih prvotimaca.
Mislim da je Bate previše potcijenjen i da se na ovu kvotu treba probati 1x.
Ja sam to igrao.
Sporting, Sahtjor, PSV, Fener i Benfika.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kladionice su precjenile Partizana [po meni]
edit: Dobro se drze osim ako ga sami sebe ne dadnu![]()
23' Lomic 1:0 (Neko bi reko da je u sastavu Sahtjora)![]()
Last edited by BlackVelvet; 01-10-09 at 18:25.
Who let the dogs out
Meni padaju golovi dje ne treba,dje treba ne mrdaju cijelo drugo pol.
http://img200.imageshack.us/img200/8...afija0067i.jpg
o dobitku neka ostane tajna :mrgreen:
:dring::dring:
sto ovako precijenise djenovu, kvota 5...a prema rezultatima u prvim mecevima nacionalnih prvenstava djenova dosta bolja
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks