Gledam na livescore na poluvrijeme rezultat i vidim Baloteli ima zuti, tacno sam znao da ce dobit drugi..
Crnac sa zutim kartonom iz prvog poluvremena jednostavno mora da se mijenja![]()
Gledam na livescore na poluvrijeme rezultat i vidim Baloteli ima zuti, tacno sam znao da ce dobit drugi..
Crnac sa zutim kartonom iz prvog poluvremena jednostavno mora da se mijenja![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
prečka za Rubin je bila i to iz nevjerovatne šanse neđe u 85 minut
edit: pa samuel qq... sam glavom! odličan meč od kad su 11 na 10
Last edited by FC_Barcelona; 29-09-09 at 19:21.
Samo mi je zao sto Rubin nije dobio! Odlicno su igrali. Mancini i Quaresma za kupus i za nista drugo! A i Baloteli bi im se mogao pridruziti pokazanim u ovom mecu.
Zavrsi se 1 : 1 Murinjo kupi bodove.
Bod u Rusiji nije nikakva katastrofa. Inter teško da ima taj kvalitet da se prošeta kroz jedan takav meč (ili bilo koji meč u Evropi). Naročito na sredini terena, što je i najbitnije - tu su totalni prosjek za LŠ, ako ne i ispod prosjeka.
I da, ako Murinjo sa ovim timom ne može da uzme više od 2 boda, ne bi mogao niko.![]()
ovo je vec pretjerivanje
nas poleksic je iz gola naseg debrecina loptu izvadio po treci put, dok nas jovetic dovodi nasu fiorentinu u vodjstvo
objasnite ovoga joveticakakav majstor,kako hladnokrvno jednom liverpulu ovako dati gol.pravi vodja ,profesionalac..ima nade za nas fudbal ako se neke kockice poklope tj neki ljudi odu..mozda i mi odemo na neko evropsko / svjetsko prvenstvo.
Jovetic - Liverpul 2-0
Bravooooooo Joveta! Ali bogami bravo i za Prandelija, ne vide se ni Torres ni Gerrard.
Nije mi zao, Liverpul jos nije ni polusansu napravio...
Last edited by Mad_dog_KO; 29-09-09 at 20:26.
Bijo si poziw koi se neodbija
Jovetic trpa li trpa ovim atleticarima.
umuntu ngumuntu ngabantu
Joverda je tata,chekam Case-a da kaze da nije nista posebno..
Ovaj me Joveta prijatno iznenadjuje, ja sam ih bio prezalio.
Bravo za Fiorentinu, a pogotovo za Jovetica! Svaka cast!
Znam da je veceras Murinjo pokupio bod i proslu je utakmicu sa Barsom pokupio bod, a doveden je da nize pobjede.
na stranu sto je sa svojih 19 ovakav igrac,mene odusevljava njegova profesionalnost! sjajno!
Shto se tiche Intera ja se ne plashim puno,imam neku viziju da ce forma ici uzlaznom putanjom,bolje nego zadnjih 5godina,svaki put razbijanje u prvoj fazi,pa pokleknu u 1/8finala..
6bodova doma protiv Rubina i Dinama,Dinama pljashtit u Kiev,mozhda chupnut bod Barci i to je to..
Jovetic igra kao da ima u nogama minimum pet sezona LS, Prandeli fantastican a Jacimovic nesnosan...samo da izdrze ovaj tempo i ovih 45min
Jo-jo majstor, uvalio 2 komata Liverpulu! Momak govori na terenu, stvarno igra opusteno bez ikakvog opterecenja. Stvarno je klasa, samo da zdravlje posluzi i bice on svjetska igracina.
Inter je tuga bez Milita, Sneijdera i Motte. Al kolko je los Eto'o nocas bio bas zbog nedostatka normalnog partnera u napadu i pravih lopti, tacno im je za ovakve utakmice falio Ibrhaimovic. Al ponavljam, tim se uigrava i ocekuje se da forma krene uzlaznom putanjom posle nove godine. Inter je obicno jako startovao sezonu, da bi se oko marta poceo gubit kao padavicar. Ipak moraju trgovat u januaru, sredina je previse zavisna od dvojice igraca koji su skloni povredama. I to ne da kupuju kakvo drvo, vec finog tehnicara ala Cavi. Organizator igre iz zadnje linije. Bez toga ce bit na jade da povezu redove sa Zanetijem, Muntarijem, Vieirom..
Odusevio me Joveta . Svaka mu cast![]()
BISOGNA VINCERE !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks