Nadam se će mladi (U17) pobijedit sad u Nikšić jer ako tamo ne dobiju ne znam dje će :-) !!!Čudno da nema na RTCG ;-) !!!
deuscroix
1:3 poluvrijeme izgleda :-l
Last edited by night_silence; 28-09-09 at 15:18.
deuscroix
Burzanović 2 gola za Nagoju.
HUH.
Poraženi smo minimalnim rezultatom 1:8
deuscroix
a bruka kako ovi kadeti igraju i dalje sve na vezu izgleda...
AJMO CRNA GORO !!!
Sramota...8:1 da gubis na domaci teren.Gori smo od Andore
nema veze ..![]()
BISOGNA VINCERE !
Sva tri trenera,kadeti,mladi,seniori su za micanje pod hitno!!!
U pravu si,pa neka igraju milov sin,dejov sin,duckov kapiten,Svetov mali neka vodi mladu,zhena mu fizio bude mjesto Asanina,a staru bi moga vodit mugosin sin,ako ne nista,ne bi nam niko smio pisnutI onoga Skuletica ministra treba na neki polozaj stavit,recimo trener srednjoskolske repke
O bozhe...
Mada Burzo odje pokazoa hitrost![]()
![]()
![]()
F.C.F.
I trčanje / presing na golmana, moliću lijepo.![]()
sta znaci ne piti noc prije utakmice![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Burzo je dobar igrac i bio je jako talentovan, samo sto je bio lijen...
Vidim da se dosta prica o Filipovicu ...kako treba da da ostavku - i slazem se sa tim, ali mislim da svi znamo da to on samoinicijativno nece uradit!
Zasto? Pa samo pogledajte njegove izjave... nemamo ni kostur ekipe, ni igru,pola igraca igraju na pozicijama koje nisu njihove... igramo ispod ocekivanja, Mirko se ponasa kao da je Messi (dobro je neko rekao...MESSI je najbolji igrac na planeti pa se ne ponasa tako) ...i posle jadnog performansa on se ponasa kao da smo dobili utakmicu!!!
Dejo je sjajan fudbaler, legenda naseg i ex yu fudbala i jedan od najboljih fudbalera svog vremena, ali da je dobar predsjednik - nije. Njega ljudi znaju i to nam je plus, ali NEDOVOLJNO...nije dovoljno samo imati dobre veze...
On nece smijeniti Filipovica zato sto je Filipovic njega sve slusa... Savicevic obozava Mirka, File stavlja Mirka stalno , Mirko se ponasa kao primadona ... Burzanovic je napustio ekipu jer su se on i Mirko pokacili, ali ga ni Savicevic nikada nije simpatisao nesto...
Imali smo izuzetno tesku grupu, tako da su male sanse bile da se kvalifikujemo, ali ja sam ocekival mnogo vise- svako ko je gledao prvu utakmicu protiv Bugarske shvata da je Filipovic jos tada pokazao vrlo slabo fudbalsko znanje- greske koje je on napravio ne bi napravio solidan igrac football managera...!
Protiv Velsa smo licili na nesto prvih 45 minuta, ali to je zbog kreativnosti pojedinaca...i da li ste primjetili da kad god Djalovic da gol, ubrzo napusta teren- valjda je prijetnja Mirku.
protiv kipra smo bili prilicno losi
Filipovic , jednostavno nema veze sa fudbalom, ali bice on jos duugooo na kormilu reprezentacije
A selektor mlade repke je Vlaisavljevic... mislila sam da je gori od Filipovica, a sad shvatam da je za Filipovica strucnjak i po...
Ovi kadeti , bez obzira sto su izgubili protiv Danske i to dosta, makar su donijeli koju medalju...
Pozdrav![]()
jadna ona djeca danas. zavrsise na traumatolosko ni krivi ni duzni
Sve tri utakmice smo bili za tri klase gori od rivala.U prvim utakmicama Hrvati i Belgijanci su nam stvorili 13 stopostotnih šansi a izvukli smo ludom srećom po bod.Danas su Danci samo iskoristili šanse( za razliku od Hrvata i Belgijanaca) i pobjedili 8:1.
Ništa strašno...
Na osnovu prikazanog sve je bilo realno.
Treba samo nastaviti sa radom, gledati u budućnost i uvjek imati na umu da svaki gol, svaki bod za Crnu Goru je veliki rezultat.
Prije godinu dana neko je dao veoma interesantnu ideju...
Napraviti prvenstvo najmanjih država Evrope, gdje bi se svim tim minizemljama pružila šansa da ostvaruju pobjede i da imaju šansi da osvoje to prvenstvo.
Definitivno Crna Gora bi bila favorit na tom takmičenju i imala bi veće šanse od Lihtenštajna, San Marina, Andore, Malte, Farskih Ostrva, Kipra...
Osjećali bi se uzvišeno, srećno i tako bi dizali moral...stekli bi rutinu pobjeđivanja...
Mislim da bi to bilo odlično i manje bi napadali selektora što ne može napraviti dobar rezultat iako svi u duši znamo da Crna Gora nikada se neće kvalifikovati na neko prvenstvo- jer bi to bilo najveće čudo u istoriji sporta.Kao što se ni one gore nabrojane zemlje ne mogu ni približiti tom cilju, naravno da neće moći ni Crna Gora.
Nema to veze sa selektorom, to ima veze sa VELIČINOM I BROJEM STANOVNIKA!
Ne postoji zemlja na svijetu koja je sa tolikim brojem stanovnika uspjela da se plasira na neko prvenstvo.
Zato turnir malih je rešenje- da se i mi opasuljimo i skinemo mrak...
Libertas
ponasaj se
Last edited by DIDI; 29-09-09 at 06:45.
sad mi je mnogo lakse....kad sinisam kaze da se necemo nikad plasirat (a znamo kakv je prognozer sa tenisa)ocemo garant....zamisli kazes navijas za reprezentaciju a ukopavas je na svaki korak....niko sa strane nam ne bi ovo reko.....al mi imamo "navijaca"....i ne uopste nisi realan
dako shvatite vise da odavno ne igraju imena koliko igraju igraci koji ce da daju zadnju kap znoja za taj dres za koji se bore, u engleskoj repz svaki od onih imena igra kao da mu je zadnja utakmica, a sto rade nasha imena? ne sprdajte se, dok neke stvari nasi ne skapiraju u glavu nece bit dobro
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
@Montenegrino-CT
imas jos mozda snimak od utakmice
italija - crna gora
???
http://eplsite.com/channel9.html
Cetvrtfinale Azijske Lige sampiona Seoul - Umm Salal
Turci sude u Podgorici, Slovaci u Dablinu
dok u-21 reprezentacija 14-tog igra u Niksicu protiv kazahstana
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks