http://www.f1-hr.com/clanak/gdje-%C4...-robert-kubica
fabia jesi li ovo citao ,jeste stara vijesta ali Mladen je laf?
pih smuci mi se na zoru![]()
http://www.f1-hr.com/clanak/gdje-%C4...-robert-kubica
fabia jesi li ovo citao ,jeste stara vijesta ali Mladen je laf?
fabio nisam bio tu neko vrijeme mozes li mi iznijet neke najnovije vijesti ako ti nije problem jr sam 15 dana bio van svih dogadjanja hvala unaprijed
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/...010-team-mate/
Ovaj desni bi mogao da dobije nogu a ovaj lijevi volan ovoga desnog...
TAKUMI
Danas ce biti safety cara...
TAKUMI
Dosadna trka.
Brawni polako ali sigurno do cilja.
Sutil zasluzuje dobru kaznu.
TAKUMI
Nije Hamilton kriv sto je dosadna stazaOdlicna voznja od pocetka do kraja i zasluzena pobjeda, uz extra procjenu tima za raniji odlazak u pit stop.
Da se kucne koja dok ne rikne forum.
Jes sad je staza kriva! :monkey:
Kako se oduzila trka...
Steta za Vettela,glupost Rosberga...
Opet scene sa crijevom u Singapuru,ali proslogodisnja ostaje bez premca...
Da ne bi Sutilovog izleta...:zzz:
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Sutil je kaznjen sa 20 000 dolara;
Alonso summarised by dedicating the podium to former colleague Briatore and declaring the team 'happy with a podium'.
Heidfeld je rekao da je Sutil bez mozga.
TAKUMI
Kad sam start vidio,odma sam kanal prebacio.TUGA!
Niko nista da pokusa bar.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Btw,kakav neslavan kraj za Briatorea...
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
TAKUMI
E da, ovog Kimusu treba izbacit iz F1. Pa taj covjek spava za volanom Ferrarija!
TAKUMI
Kanadu gledamo opet naredne godine.
e sto je ovo ja mislim da ce sledece godine neki novi kolo vodit necemo se klat oko kimija i hamiltona kao i batona
Ma da, gledacemo Kimija u McLaren...
TAKUMI
Tamo ti dolazi, ne sjekiraj se.
Ali meni nije jasno, kako Kimi ide da vozi u isti tim s Hamiltonom bar kad zna da ne moze protiv njega.
Alonso, welcome!
TAKUMI
E da, do kraja sezone ocekujem jos jedan skandal u F1, nesto u vezi Brazila 2007.
TAKUMI
SSpanski automobilista i vozacc Renoa Fernando Alonso potpisao je danas ugovor sa Ferarijem, iako je najavljeno da che ovaj veliki transfer biti obavljen tokom narednog vikenda u Japanu, gde che biti vozzena naredna trka Formule 1, prenose italijanski mediji.
Svetski mediji preneli su da je SSpanac sa "crvenim konjichem" u toku podneva potpisao petogodissnji ugovor, ali ssef Ferarija Stefano Domenikali joss nije potvrdio ovu vest.
U medjuvremenu, advokatski tim Ferarija uveliko sprema dogovor sa Kimijem Raikonenom koji che "dobiti otkaz" na kraju sezone, kako bi se ispraznilo mesto za SSpanca.
Raikonen che se tako posle trogodissnje saradnje sa Ferarijem vratiti u redove Meklaren Mercedesa, gde che biti partner sa aktuelnim ssampionom, Britancem Luison Hamiltonom. Raikonen je prethodno vozio za Meklaren od 2002. do 2006. godine.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks