Page 59 of 171 FirstFirst ... 94955565758596061626369109159 ... LastLast
Results 1,451 to 1,475 of 4251

Thread: Ateizam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ihtus777 View Post
    ...
    Суштину БОЖИЈУ никад не можемо сазнати.То је став Хришћана
    ...
    Ja se nadam da možemo. Da će mo možda jednog dalekog dana doći do te suštine.
    Moje shvatanje čovjeka ide u tri pravca (opet neko "trojstvo")
    1. Čovjek je vrsta životinje, pripada živom svijetu . Kičmenjak, sisar, hominida, uskonosi majmun...
    2. Čojvjek je svjesno, razumno, racionalno biće superiorne imaginacije (homo sapijens). Neko ko je stvorio nauku i tehnologiju.
    3. Čovjek je božje vjerujuće biće. Neko ko može bez fizičkih , racionalnih predstava da gradi svoju sliku svijeta i da otkriva Božju suštinu. Nema veze da li je neko ateista ili religiski vjernik i koje je vjere. Čovjek vjeruje naprimjer u neke moralne vrijednosti iako za njih nema racionalne argumente, čak šta više dosta puta ima suprotne. Ipak vjeruje u svoja moralna shvatanja.

Gospod Isus Hrist je čovjek i Bog. Da li je on spoznao Božju suštinu ili je bio dosta bliže od ostalih i apostolima prenio utiske?
    Možda je samo primjer da u svakom postoji manji ili veći potencijal za napredak ka otkrivanje te suštine.

Stari egipćani su imali boga Ra (Sunce) . Ra-ov rođak i prijatelj je bila buba balegar koja isto kao što Ra kotrlja Sunce preko neba tako i ova buba kotrlja lopticu balege preko zemlje u svoju rupicu. Takav je bio njihov "religiski model".

Jevreji koji su vjerovali u samo jednog boga i sa svojim "religiskim modelom" su za egipćane bili bezbožnici i pomalo tupavi.

Hrišćani su otkrili po njihovom shvatnjau još savršeniji "model" u kojem su Sunce i buba balegar važne ali ne centralne stvari. One su samo dio dublje istine.

I tako "modeli" (tumačenja) napreduju ka Božjoj suštini.
    Ateizam govori da nešto nije u redu sa nekim trenutnim "modelima"(tumačenjima).
    Kažu "model" vam je "na klocne" , zarđao i djetinjast, da treba odbaciti sve te "modele" i ostaviti samo "naučne modele". Da zanemarimo problem što "naučni modeli" ne daju odgovor na neka egzotična ili šira pitanja.
    Ja vjerujem da treba napraviti savršenije "religiske modele" (tumačenja) i time otići još jedan korak bliže Božjoj suštini.

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,771 Posts

danas sve veći broj naučnika širom svijeta više ne vjeruje da prirodna selekcija ili hemija same mogu objasniti izvore života. Umjesto toga, misle da mikroskopski svijet ćelije pruža dokaze svrhe i dizajna u prirodi -
    teorija se temelji na nesavladivim biohemijskim dokazima.

postoje novopronađeni dokazi koji podupiru teoriju inteligentnog dizajna.

šta nam DNK otkriva o izvoru života.

Intelligent Design - Unlocking the Mysteries of Life

http://video.google.com/videoplay?do...eries+of+Life#
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    danas sve veći broj naučnika širom svijeta više ne vjeruje da prirodna selekcija ili hemija same mogu objasniti izvore života.
    Ovo boldovano ne znači apsolutno ništa.Pretpostavimo da su ovu teoriju proizvela tri naučnika juče,i da se danas sa njom slaže 6 naučnika,a sjutra će 9.Sve veći broj naučnika se slaže sa njom,ali ih je ipak 6.
    Naučnici ne vjeruju.Pretpostavljaju ili smatraju,ali jako malo 'vjerovanja' ima u modernoj nauci.

Umjesto toga, misle da mikroskopski svijet ćelije pruža dokaze svrhe i dizajna u prirodi - teorija se temelji na nesavladivim biohemijskim dokazima.
    Dakle,naučnici koji tvrde da prirodna selekcija (biološka teorija) i hemija ne mogu same da objasne 'izvore' života,to tvrde na osnovu biohemijskih nalaza?
    Hm.

Šta sve neću čuti.Teorija inteligentnog dizajna...Bog je najednom postao inteligentni dizajner.

"And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

danas sve veći broj naučnika širom svijeta više ne vjeruje da prirodna selekcija ili hemija same mogu objasniti izvore života. Umjesto toga, misle da mikroskopski svijet ćelije pruža dokaze svrhe i dizajna u prirodi -
    teorija se temelji na nesavladivim biohemijskim dokazima.
    Ja vjerujem da je Teorija Evolucije najbolji među meni poznatim "modelima" razvoja zivog svijeta.
    Međutim i taj "model" od početka svog razvoja ima neke probleme i nesavršenosti.
    Model je zasnovan na , ja nebih nazvao "slučajnim" nego "nasumičnim" malim varijacijama u okviru neke vrste.
    Neka jedinka ima duže ili kraće noge , bolji ili slabiji vid , imaju slijepo crijevo koje ničemu ne služi ili nemaju ...
    Drugi element je sila prirodne selekcije koja utiče da jedinke sa reletivno slabijim sposobnostima potrebnim za opstanak budu manje uspješne.

Razvoj bi trebao da ide postepeno vrlo malim koracima dug vremenski period.
    Djelovi organizma i čitav neki živi organizam mora biti u svakom tom međukoraku dovoljno funkcionalan da preživi i ostavi potomstvo.

Otkrivene su dvije pojave suprotno od nekih predviđanja teorije i teški su za objašnjenje.
    Evolucione promjene tokom naprimjer 50000 godina budu sasvim male a onda za nekolike hiljade nagle i veoma velike i onda opet duži period beznačajno malih promjena.

Druga pojava je da neki dio nekog organizma ima takozvanu "nesvodljivu složenost".
    Kao da je nastao odjednom veoma složen. Nemože se naći logičan niz postupnih prethodnih faza.
    Nemože da se nađe prethodna faza u postupnom razvoju tog složenog dijela nekog organizma.
    Kao ovaj "motor" kod ove bakterije u videu koji si poslao.
    Pitanje je da li ljudi nijesu otkrili te među-faze razvoja ili da one stvarno nijesu postojale.
    Meni se nesviđa naziv "inteligentni dizajn" jer odma povlači ideju kreacionizma.
    Nema problema da je Bog kao i sve drugo stvorio i život i ja u to duboko vjerujem međutim ne želim da pasivno nešto pripisujem Bogu.
    To je za mene samo jedan oblik neznanja isto kao kad bi stvar pripisali nekoj nevjerovatnoj slučajnosti.
    Ako je Bog onda je stvarno znanje objašnjenje kako je to Bog uradio bez dogmatskih prepreka da to nemožemo znati. Ili ako nemožemo znati onda neznamo bez obzira jeli Bog ili neko drugi.
    Ako je slučajnost nema problema samo da i to objašnjenje bude logično i vjerovatno pošto je u pitanju slučajnost i vjerovatnoća u opisu nekog sitema.

Više mi se sviđa naziv "neobjašnjiva složenost" ili "složena informacija nepoznatog porijekla" ili "evoluciono neobjašnjiv korak", ...

Možda neka vanzemaljska biološka servis služba radi posao održavanja. hi hi ...
    Dođu svakih 50000 godina da odrade "remont" a između posjeta pomalo djeluje evolucija.

Intelligent Design - Unlocking the Mysteries of Life

http://video.google.com/videoplay?do...eries+of+Life#
    Slična je situacija u abiogenezi(teoriji o nastanku prvih prostih organizama) i sa teorijom hemiske evolucije.
    Najbolje (mislim najbliža nekoj apsolutnoj-"Božjoj" istini) od ovih hemijskih teorija su neke varijanta koje idu otprilike u sledećim koracima:
    1. korak je put do najprostije aminokisjeline (glicin) ili nekih prostih proteina. Aminokisjeline i proteini su osnova živih organizama. Ovaj korak je najsigurniji.
    2. korak je dobijanje nekih prostih elemenata RNK. Druga varijanta je dobijanje nekog prostog proteina. U oba slučaja dobijeni element treba da bude "multipraktik". Obavlja nekoliko prostih hemiskih funkcija.
    3. korak dobijanje masnog omotača za element iz koraka dva.

Takođe se i ođe teži objašnjenju nekih za sada "neobjašnjivo složenih" hemiskih jedinjenja.
    Last edited by septembar; 19-09-09 at 20:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vanjatheman View Post
    tvoja logika nije logicna.
    Озбиљно?Ај сад се врати на питање.;-)

Quote Originally Posted by booqy View Post
    ??? zašto? Definiši ti suštinu (pošto ja ne umijem), i zašto je ona neophodna za čovjekovo postojanje.
    Суштина је оно што је заједничко свим људима.Нажалост,морам је тако дефинисати јер не умијем другачије :-)
    Last edited by ihtus777; 19-09-09 at 21:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by septembar View Post
    ja se nadam da možemo. Da će mo možda jednog dalekog dana doći do te suštine.
    Moje shvatanje čovjeka ide u tri pravca (opet neko "trojstvo")
    1. Čovjek je vrsta životinje, pripada živom svijetu . Kičmenjak, sisar, hominida, uskonosi majmun...
    2. Čojvjek je svjesno, razumno, racionalno biće superiorne imaginacije (homo sapijens). Neko ko je stvorio nauku i tehnologiju.
    3. Čovjek je božje vjerujuće biće. Neko ko može bez fizičkih , racionalnih predstava da gradi svoju sliku svijeta i da otkriva božju suštinu. Nema veze da li je neko ateista ili religiski vjernik i koje je vjere. Čovjek vjeruje naprimjer u neke moralne vrijednosti iako za njih nema racionalne argumente, čak šta više dosta puta ima suprotne. Ipak vjeruje u svoja moralna shvatanja.

Gospod isus hrist je čovjek i bog. Da li je on spoznao božju suštinu ili je bio dosta bliže od ostalih i apostolima prenio utiske?
    Možda je samo primjer da u svakom postoji manji ili veći potencijal za napredak ka otkrivanje te suštine.

Stari egipćani su imali boga ra (sunce) . Ra-ov rođak i prijatelj je bila buba balegar koja isto kao što ra kotrlja sunce preko neba tako i ova buba kotrlja lopticu balege preko zemlje u svoju rupicu. Takav je bio njihov "religiski model".

Jevreji koji su vjerovali u samo jednog boga i sa svojim "religiskim modelom" su za egipćane bili bezbožnici i pomalo tupavi.

Hrišćani su otkrili po njihovom shvatnjau još savršeniji "model" u kojem su sunce i buba balegar važne ali ne centralne stvari. One su samo dio dublje istine.

I tako "modeli" (tumačenja) napreduju ka božjoj suštini.
    Ateizam govori da nešto nije u redu sa nekim trenutnim "modelima"(tumačenjima).
    Kažu "model" vam je "na klocne" :d, zarđao i djetinjast, da treba odbaciti sve te "modele" i ostaviti samo "naučne modele". Da zanemarimo problem što "naučni modeli" ne daju odgovor na neka egzotična ili šira pitanja.
    Ja vjerujem da treba napraviti savršenije "religiske modele" (tumačenja) i time otići još jedan korak bliže božjoj suštini.
    Ево зашто никад нећемо спознати БОЖИЈУ суштину:јер не можемо ни људску.
    БОГ није ушао у свијет суштином него Својим енергијама.БОГА не можеш видјети и остати жив-вели Писмо.Али,БОГ је дошао на земљу.Како?Снизивши се,како вели посланица Филипљанима и улазећи у свијет Својим енергијама.
    Ми ни енергије не можемо да појмимо и да спознамо до краја,као што не можемо ни људску суштину ни људску енергију да спознамо.

Е сад,ми смо створени и као бесконачно мањи од БОГА никада нећемо моћи БОГА да спознамо до краја.

Имаш сјајну књигу на ову тему,радио је митрополит кад је докторирао на грчком на теми ``Тајна Свете Тројице по Светом Григорију Палами`` и имаш од самог Светог Паламе :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Суштина је оно што је заједничко свим људима.Нажалост,морам је тако дефинисати јер не умијем другачије :-)
    Haha, tako sam i mislio Koristiš apstraktne pojmove, za koje ni sam ne znaš šta su.
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Па,знамо да постоји суштина човјека,нешто што разликујемо код човјека.Сад,шта је то-нико не зна.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoji nešto, što svi vidimo, ali niko ne zna šta je to? Hihihihi
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Па нико не зна ни шта је електрицитет па знамо да постоји ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaš da može da te drmne, a i bogami mogu neke mašine da rade pomoću toga "Suština", i još tražiš da ti neko nađe "suštinu" čovjeka. Još izmišljenih pojmova...
    .

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

kako je 'sustina' izmisljen pojam?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.

Oh, my god it was so good....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Наравно и терет доказивања је на ономе ко са предрасудом прогласи некога за лудака.

Примјер је итекако смислен али сад,твој проблем што не разумијеш јер је Медгад казао да БОГА не видимо и да је то један од доказа да Га нема а тај аргумент не стоји јер не можемо да тврдимо да све што не видимо не постоји.

Превише идеш у ширину и дужину.Онај одговор дјетета није имао много везе са Православљем него са постојањем БОГА или па било добро да испратиш тему.

Зашто би васељенски патријарх оспоравао постојање богова и зашто би уопште дјеци доказивао да БОГ постоји?

Ево ја ћу да дам онда контрапитање:сад ме дијете пита да му покажем Јапан.Који ћу одговор да му дам?
    Bilo bi dobro da prvo ispratis sebe, onda i temu, mada ne mislim da je to slucajnost. Pravo cudo bi se dogodilo kad ti ne bi izbjegao odgovor.

I ucini sebi uslugu, batali gluposti o Patrijarsiji i obezbjedjenju, jer, slucajno ili ne, o takvim stvarima ipak znam vise od tebe i vjernika.

.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    I ucini sebi uslugu, batali gluposti o Patrijarsiji i obezbjedjenju, jer, slucajno ili ne, o takvim stvarima ipak znam vise od tebe i vjernika.

.
    Jal Cargo, sa duznim postovanjem, ako vec tvrdis da znas bolje onda bi bilo posteno da se i predstavis ili makar navedes cime se bavis i kakve poslove obavljas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    kako je 'sustina' izmisljen pojam?
    Suština čovjeka je izmišljen pojam, nisam se dobro izrazio.
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Jal Cargo, sa duznim postovanjem, ako vec tvrdis da znas bolje onda bi bilo posteno da se i predstavis ili makar navedes cime se bavis i kakve poslove obavljas.
    Sa duznim postovanjem, ne pada mi na pamet da bilo sta vama objasnjavam. Idite do Patrijarsije i dobro otvorite oci. Evo je ihtus bio i nekako mu je sve to promaklo...

Sto se tice Patrijarha, on naravno nema klasicno obezbjedjenje kao njegovi vukovi episkopi, skromniji je i u izboru vozila, ali ga ima u odredjenim prilikama. Uostalom, dovoljno je to sto mu radni prostor cuvaju dva policijska kombija, a u samoj zgradi, sa prizemljem zasticenih prozora, nalazi se jedan vid obezbjedjenja.

Zasto patrijarsiju obezbjedjuju u sred Beograda i zasto je svestenicima i Crkvi uopste potrebno naoruzano obezbjedjenje, to je nesto o cemu treba da mislite, a bojim se da odgovore necete naci u Bibliji.

.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Samo ti radi svoj posao, pretpostavljam novinarski.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ево зашто никад нећемо спознати БОЖИЈУ суштину:јер не можемо ни људску.
    БОГ није ушао у свијет суштином него Својим енергијама.БОГА не можеш видјети и остати жив-вели Писмо.Али,БОГ је дошао на земљу.Како?Снизивши се,како вели посланица Филипљанима и улазећи у свијет Својим енергијама.
    Ми ни енергије не можемо да појмимо и да спознамо до краја,као што не можемо ни људску суштину ни људску енергију да спознамо.
    Mislim da svakim oblikom nove spoznaje napravimo i jedan korak ka Bogu.
    Poređenje:
    Neko pliva na plaži ostrva Havaji u Tihom Okeanu.
    Ti mu kažeš Tihi Okean je beskrajan.
    Ja kažem Tihi Okean je ogroman ali ipak konačan.
    Za nekog ko se samo brčka na plaži i nije neka razlika.
    Е сад,ми смо створени и као бесконачно мањи од БОГА никада нећемо моћи БОГА да спознамо до краја.
    Vjerujem da se ne radi o beskonačnoj već o ogromnoj ali ipak konačnoj razlici.
    Takođe je relativno ovo "mi". Neko ko bude znatno bliže Bogu biće i znatno drugačiji nego mi.
    (Pjesma sa pruge Brčko-Banovići: "Mi gradimo prugu. Pruga gradi nas." )
    Имаш сјајну књигу на ову тему,радио је митрополит кад је докторирао на грчком на теми ``Тајна Свете Тројице по Светом Григорију Палами`` и имаш од самог Светог Паламе :-)
    Pogledaću.
    Neprimjereno je što raspravljamo o ovome na temi "Ateizam".
    Priča je više za drugu temu ,ovo Sokratovo zapažanje, "Ja ništa ne znam"
    https://forum.cdm.me/showthread.php?t=49395

Nabla Guest

Quote Originally Posted by BooQy View Post
    Suština čovjeka je izmišljen pojam, nisam se dobro izrazio.
    Navedi mi JEDAN pojam koji nije izmišljen.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nabla View Post
    pojam a da nije na neki način izmišljen ?
    pojam "JEDAN"
    jedna olovka ili jedan dan ili jedan pas ili jedan forum ili jedno slovo, ...
    Ovo je neka apstrakcija količine. Pojam koji je čovjek smislio da označi nešto "komada jedan" bez obzira koje je vrste.
    Smislio = izmislio - nevalja hi hi hi ...

Da se vratim na temu "Ateizam".

Zašto ateisti nemaju svoju neku svoju organizaciju?
    Neki objekat u kojem se okupljaju i na objektu neki znak naprimjer kružić ili sl.

Možda neznaju šta bi tu radili?
    Kao i svaka organizacija razrađivali svoje ideje, družili se i sl.

Nešto me tu podsjeća na anarhizam ( ne u negativnom smislu ) kao društveno-političku i filozofsku ideju koja se, zavisno od oblika, protivi negativnim stvarima u institucionalnom ili državnom aparatu. Institucijama kao ograničenjima lične slobode.
    http://sh.wikipedia.org/wiki/Anarhizam
    Anarhizam (od grčkog ἀν (bez) + ἄρχειν (vladati) + ισμός (od korijena -ιζειν), "bez arhonta," "bez vladara") je politička filozofija, odnosno društvena teorija koja se zalaže za ukidanje svih organa vlasti i društvene hijerarhije. Anarhisti se protive svakom autoritetu i sili i zalažu se za apsolutnu slobodu ličnosti. Glavni stav anarhizma je da država kroz svoje represivne organe vlasti (sud, policija, vojska) donosi više zla nego dobra i da državu treba ukinuti. Kao organizovan pokret se prvi put javlja posle francuske revolucije. Prvi je ovaj pokret sistematski obrazložio Prudon u 19. vijeku.
    ...
    Last edited by septembar; 20-09-09 at 23:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nabla View Post
    Jel ti ovo ozbiljno? Kad sam rekao izmišljen, mislio sam da nije stvaran, iluzija... Ne pada mi na pamet da ti navodim "jedan pojam koji nije izmišljen". LOL

Neki objekat u kojem se okupljaju i na objektu neki znak naprimjer kružić ili sl.

Možda neznaju šta bi tu radili?
    Hehe Ti pokušavaš da svedeš ateizam na neku crkvu, vidim? Ateizam nije pokret, ni društvo, ni ništa slično. Ateizam je nedostatak vjere u boga. Nema tu ideja da se razrađuju, nije cilj ateiste da sruši religiju, on samo nije deo nje.
    Last edited by BooQy; 21-09-09 at 01:15.
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje idejno rješenje.

Možda ne znaju šta bi tu radili?
    Domine,karte,neki šah popodne.Možda neka utakmica uveče.Što da ne?
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    ...
    Moje idejno rješenje.
    Ha ha ...
    Ovo mu dođe nešto kao "Jesus Busters" (Istjerivači Isusa).
    Nije loše mada identitet nevalja graditi na protivljenju nečemu drugome inače ima gomila religija pa bi za svaku trebao po jedan ovakav "saobraćajni znak".
    Bolje mi izgleda neki znak nečega "razumnog", "racionalnog", ...

Slicno kao znak anarhizma

Kao "Atomium" ... kockica neka

ili tetraedar rasklopljen

http://mathworld.wolfram.com/Tetrahedron.html

možda spirala nekakva (zbog hipnotičke moći spirale ) ili još bolje "tronogi" (triskelion). Otkud mi ovo pade na pamet? Možda što liči na slovo A(teizam).
    http://commons.wikimedia.org/wiki/Triskelion

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Domine,karte,neki šah popodne.Možda neka utakmica uveče.Što da ne?
    Naravno .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by jal cargo View Post
    sa duznim postovanjem, ne pada mi na pamet da bilo sta vama objasnjavam. Idite do patrijarsije i dobro otvorite oci. Evo je ihtus bio i nekako mu je sve to promaklo...

Sto se tice patrijarha, on naravno nema klasicno obezbjedjenje kao njegovi vukovi episkopi, skromniji je i u izboru vozila, ali ga ima u odredjenim prilikama. Uostalom, dovoljno je to sto mu radni prostor cuvaju dva policijska kombija, a u samoj zgradi, sa prizemljem zasticenih prozora, nalazi se jedan vid obezbjedjenja.

Zasto patrijarsiju obezbjedjuju u sred beograda i zasto je svestenicima i crkvi uopste potrebno naoruzano obezbjedjenje, to je nesto o cemu treba da mislite, a bojim se da odgovore necete naci u bibliji.
    Одговоре ћемо наћи управо у Светом Писму јер Писмо вели:Дух све испитује.Па ајде да испитамо:
    Ја и Буки,ево га ође на форум смо били у згради Патријаршије и није било ниједног јединог полицајца.Ево га буки нека потврди јер смо били заједно.
    За остале твоје тврдње нећу да коментаришем је су истог ранга као и ова неситина коју си изрекао.

Page 59 of 171 FirstFirst ... 94955565758596061626369109159 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks