Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
atletiko je dobro prosao kako je mogao da prodje...
onaj cigrinski se nije nesto pokazao dobro...ipak ce za njega bit klupa ove sezone
AJMO CRNA GORO !!!
Obožavam Atletiko, vazda dođu da igraju fudbal, otvore se, nekad dobiju nekad izgube ali se uvjek igra lijepo! Barsa je ipak individualno jača rezultat je mora stić. Ibra na svaki meč u ligu po gol, svaka čast, to se broji! Cijela ekipa Barse je odigrala odlično, mada bilo je opuštanja grešaka nazad, ali poslije 4:0 to nekako dođe samo od sebe! Kad iniesta počne da igra od 1. minuta, mislim da će masu oplemenit igru. Ture Pujol i Abidal su odmarali, sve to Pep, za sad, radi dobro!
da mi ne neko prica da se ibra ovako da startuje sezonu ne bih mu vjerovao...
AJMO CRNA GORO !!!
Buca Ibra 3 gola u 3 utakmice, sto ce tek bit kad se potpuno adaptira na stil Barselone... Utakmica je prosla kako je prosla, necu komentarisat jer je skroz nepotrebno. Atletiko je u zadnje 3 utakmic protiv katalonaca popio 15 golova, a ovamo oce da pucaju na titulu. Samo mi je najjaci komentar Sofranca, da Atletiko ne igra nemocno kao Inter protiv Barse. Sve bi to bilo ok da u tom trenutku nije bio 38 minut utakmice, dje je Barsa vodila 3-0. Mislim, koja je logika![]()
Klapalo ga po glavi, dok se ne unormali. Ko da je komentator na Milan kanalu...
Ajde da i ovaj San Mames živne više, Ljorente dva gola protiv Viljareala, Bilbao 2:0 na poluvremenu.![]()
Napuni Real mrežu za čas, čim su ušli Granero, Guti i Rud, a malo odmorili Kaka i Raul.
I tek sad shvatih da su baš odbranu preporodili, skroz sam bio na ovog Garaja zaboravio.
Igraće oni opasno ove godine, samo još Kaki da nađu neku poziciju da može malo ofanzivnije da igra, ovako samo ubode po neku asistenciju.
taj granero bi meni igrao svaku utakmicu. i de la red! petarda će im dić samopouzdanje, bez obzira što je to herez.
Zashto nije bilo na IN shpanske lige danas???
Real drugu peticu ubode ove nedjelje
Dobri smo za sad![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Real po planu,entertaining...
Raise my hammer,take my aim
mora da je neko prijavio TV IN da kradu spansku![]()
Ili multiprenos![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ako prvenstvo bude neizvjesno kao pool gore do kraja ce bit ludnica,a kako je krenulo sve su prilike da ce tako bit......
Bolje da su pustili da Atlas otkupi Spansku ligu.Ovako cemo izgleda gledat po pola utakmice svaki vikend.Ne mogu nikako uklopit da prenose i kalco i spansku,kad im je vazniji Inpuls od bilo cega.
Sto se tice pobjede Barse,ja ne znam sto se uzbudjujete kad je trenutno Atletiko u katastrofalnoj formi.Srecno su izvukli 0:0 od Apoela kuci,a ne sto drugo.Malaga ih je dobila 3:0,pa moze i Barsa isto
necemo nishta gledat....
nije mi stavrno jasno... daj neka neko zovne shofra makar da ga pita za razlog... gledao sam utakmicu preko interneta i dosta dobra partija u odbrani vidi se da se vratio ramos.... marcelo svaki utakmicu igra bolje i bolje...
Meni je izuzetno drago što svi pričaju o golovima koje daje Ibrahimović, a baš niko o ovim GOLČINAMA koje daje Ronaldo.
Al' dobro, strah je pasja vjera.![]()
sinoć dobra igra Barse, lagana pobjeda 1:4 i standardno dobra igra... loša vijest je jedino povreda Ibrahimovića koji će propuštit sljedeći vikend a možda i LŠ sa Dinamom, doma! Strašno dobro su počeli ove sezone, 4 utakmice - 4 pobjede. Mislim da odavno nije bilo ovako dobroga početka. jes jednom zapravo bilo je 11 pobjeda i 1 remi na početak sezone, samo je taj remi bio u 2. ili 3. kolo kući sa Atletikom...
sevilja lagano protiv majkorke 2:0
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
pa valjda kad se igrač povrijedi - to je loša vijest za taj klub![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
![]()
+ Krkić nešto kuburi sa sobom, mada mislim da su lažirali (ne znam kako) tu povredu samo da ne bi iša da igra za mladu španiju na evropsko. tu bi propuštio 4 5 utakmica
rekose da barsa nece zalit pare samo da dovede balotelija
AJMO CRNA GORO !!!
Nema sanse da puste Balotelija jer je ponikao u Interu, Italijan je (ne bas likom ali jeste papirima) sto im puno znaci zbog kvote stranaca i iz prostog razloga sto im nedostaju napadaci
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks