Buca se to sine,kao i mnoge do sadja reko ako je 30 € ka sto neki pricaju da ne kutaram sa tim
ali 120 je vec puno![]()
pa taman u tvorza odmori malo![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Buca se to sine,kao i mnoge do sadja reko ako je 30 € ka sto neki pricaju da ne kutaram sa tim
ali 120 je vec puno![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ako nisi potpisao mozda ces morat tri put ic na sud ... a samo mi kaze pise li ti preko neisprekidane u krivini ili nepreglednoj krivini?
ada vidis li da buca on to.sto ga ispitujete.cus mudobog
f6
Pise mi preko neisprekidane linije.Nije bilo nikakve krivine,niti je iko spominja.
Potpisa sam,jer mi je mali posa.Necu da se vucem po sudova,nemam vremena,niti snage,niti zivaca
@acs,odmori sine![]()
nisam umoran iskreno . ja samo kazem da brises prijave da bi drugi znali da se ne zezaju sa tobom
f6
PA koliko ti pise da trebas da platis? ako ti ne pise nista onda ces svakako ic na sud ali bi trebalo da ti pise koliko treba da platis.
ahahhahahahaha
a vidj ovo....
taman podji do suda i onako ti meganizacija trosi ka upaljac onaj BIC..
http://www.biclighter.com/about/bigblue.jpg
i neka rece sudiji da je prodaje hahahahahahah
f6
ne pise mi kolko treba...ada ne bi pita ondaAko cu ga obrcat pud tamo,pomamio se
![]()
tihomire,kolko si opterecen sa potrosnjom megana...Ja znam da bi volio da ti ona dugulenda trosi ispod 12,ali ne moze sine
p.s. ne prodajem ga vise,jer je proslo auto koje sam htio da uzmem.![]()
ne mozes ga prodat...
a koje to oces da kupis,ja cu ti ga dovest samo reci koje je
ona dugulenda sto god popije nek joj je prijatno
zbilja sto si ti htio da uzimas?
Moga sam ga prodat,ali tada mi je malo bilo 7 i 300.Prije par mjeseci.Ne opterecuj se ti mogu li ja il ne mogu,savrseno sam zadovoljan sa njim
Ne trebas mi nista dovodit,jer imam ko ce ga dovest i bez tebe
A u pitanju je bio bmw e46 3.0 dizel za 6 i po iljada.Hitno coeku bilo.Extra stanje.
Posto je on prosa za kes,ni moj auto se ne prodaje vise,jer bolje za te pare ne postoji.![]()
2005
a treba da se ocarini taj,i da se registruje i servisira,a to je prijatelju 3 iljade
I ispada te skuplje no moj nekih 1000 €.Pa dobro,opet je povoljan!Po meni,vrijede po 8.
I sto mene briga kolko fudbaler iz francuske prodaje auto?njemu sigurno ne trebaju pare.Provjeri placeve,pa provjeri kolko se krecu.
I aj na ignore fino,pa tamo ga nadji i za 1000.
sve to sto si naveo je 1.850eura!\Carina 5+17%+spedicija+prevodi+tehnicki+transport do Pg!
Pa onda nije 4 iljade,nego 6 i po.Plus registracija,plus servis veliki koji se radi na tu kilometrazu,a koji kosta 600 e.
ja ti rekoh koliko ga sve izlazi...
a ti tvoj prodajes 7ipo...dobro je to!!
ja moj prodajem 6 i po.
Tacnije prodava sam ga.
Jos jedna u nizu lazi![]()
Cujem da sudija prati forume a posebno ovaj topic.![]()
TAKUMI
CaseLogic ,kazna za preticanje na punu liniju ti je oduzimanje vozachke i novchana kazna koju ce ti odrediti sudija,a krece se izmedju 50-150e,zavisno od njegovog raspolozhenja...
cujes ti da on BRISE i CIJEPA prijave...
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks