Borac na vijetru...vrh!
ni da bog da bude nastavka District 9 - fino zaokruzena cjelina i to je to...mada se shushka o nastavku, kloshari ce sve upropastit.
Odgledah upravo The Descent i mislio sam da ce biti jos jedno horror ******, medjutim deshava se, pogreshi chovek - dobar je film!
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Borac na vijetru...vrh!
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ono me original podsjeca na ono vrijeme kad su amerikanci proganjali crnce...
Poslije danasnje revizije - M. Night Shyamalan's "Unbreakable"
I am the one who locks.
+1 za salamana iako ga ne volim,a uz to i prilazem dokumentarni film o njemu..prava misterija da li je dozivio licno sve dogadjaje iz svojih filmova..vise interesantno nego dobro odradjeno. "The Buried Secret of M. Night Shyamalan"(2004)
Evo ako niko nije preporucio, ako jeste onda se izvinjavam! Za sve ljubitelje parkoura i zestoke akcije, francuski film Banlieue 13 Ultimatum - nastavak B13 (za one koji su gledali)... Meni se svidio, prvenstveno zbog scena kraja u kojem zivim koje se pojavljuju u filmu. Gomila scena je iz blokova Beogradskih, izmedju ostalog i bloka u kojem ja zivim i moje zgrade iza koje je snimana uvodna scena sa garazama. 8) 8) :P
Aliquando et insanire iucundum est ~ ~ It is sometimes pleasant even to act like a madman. Seneca
"Near Dark" od Kathryn Bigelow, jedine gospodje reziserke u Holivudu koju postujem.
I am the one who locks.
The doctor is out.
Josh jedan film iz Hollyshitvuda, koji zacudo nije radio neki studio tipa Paramount. Warner Bros, DreamWorks, Fox... i da ne nabrajam dalje, jer bih sigurno nedje pogrijeshio sa spelingom. Ovaj film su radile indie ( mrzim tu rijech, ali zbog muzickog pravca, ne filma ) producenske kuce, koje idu u suprotnom smjeru velikih filmskih studija. Gledajuci film, zamishljao sam da je scenario za isti lutao godinu-dvije po LA, i slucajno dosao do nekog glumca koji je rekao "Hajde da snimimo ovo!"
Ovaj film je jedan od onih filmova, za koji morate da spremite raspolozenje, da bi ste ga zavoljeli ili zamrzijeli. Ponekad mracan, ponekad komican. Kao zivot. Mislim da nema potrebe da govorim kako je Kevin Spacey odradio posao. Sporedni likovi su isto zanimljivi, kao recimo Robin Williams i Saffron Burrows. Ima jedan "mali" dje sam u prvom trenutku mislio da je Matt Damon, al se prevarih. Vidjecete o kome sam mislio
http://www.imdb.com/title/tt1247692/
Last edited by Drug Tito; 23-09-09 at 16:47.
\\OFL•GIC
Unbreakable ima finu ideju, ali je previse spor, stvar ukusa, mene je vise privukla odlicna ideja The Village
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
odgledah sinoc ''21'' http://www.imdb.com/title/tt0478087/ i svidje mi se , ko nije gledao neka pogleda
i svidjeo mi se ''8MM'' http://www.imdb.com/title/tt0134273/ stariji film ,tacnije iz 1999 al ja ga juce prvi put odgledah ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
NAPOLA , njemacki film.
Fantastican!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Odgledah ga prije par dana u Steru, ali ga ne predlozih.
Nevjerovatno koliko emocija ljudi prikazu animacijom. Za svaku preporuku!
Pixar i "Up"...
I will stop the dogs! :mrgreen:
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
(500) Days of Summer (2009)...realan film! predlog definitivno.
1974. 1350 feet up. The artistic crime of the century.
Sto bi se narodski reklo, thumbs way up in the air!![]()
I am the one who locks.
Zwartboek![]()
Antichrist (2009)
Mnogi ce reci bolestan, cudan i uznemirujuc film. Za mene je morbidno prelep. Preporuka samo za ljude koji mrze sve sto vole mladi :devil:
posle dogoochekivanog dolaska na bd rip stigoh da odgledam transformerse....i,posle svih onih pricha o glupom idiotskom filmu....ja sam odgledao 2ipo sata vrhunske CGI akcije.vec na samom pocetku se vidi koliko je cijeli projekat "neozbiljan" sa malim transformersom koji mjesto falusa ima topa da ne pricham o bumblbee-u i njegovim plakanjem....dakle,ako se izostavi onaj idiotizam u prvih pola sata...film je vrhunski....ovo je blokbaster...ko jebe nedovrshene priche i chuda.film je nafilovan akcijom i izvanrednim efektima.what more could u ask....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks