To je djelić sekunde, jebiga, sudije su ljudiDa se ovo desilo u Italiji, pisalo bi se na 5-6 strana.
To je djelić sekunde, jebiga, sudije su ljudiDa se ovo desilo u Italiji, pisalo bi se na 5-6 strana.
.
Samo sto se u italiji to cesto desava jednom klubu na 10-tak od 40 utakmica godisnje,pa je malo cudno...
Raise my hammer,take my aim
Ovaj Atletiko , mnogo su poceli lose ovaj pocetak Premijere?![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Mozda i mrzis, ali na ovom forumu ih bas volis. I cak citiras njihovu najbolesniju izjavu za ovoga navijaca, mislim za mene najbolesniju, posto nesto ne pratim njihov "rad". Vjerujem da su mnogo bolesniji. A, ti posto si se vise puta izjasnjavao protiv navijaca, hajde i otvoreno na stranu kontra navijaca, a ovih dana su to tvoji iz lbgt. Ako dobijes neku modricu, racunaj kao da je od mene, pa ako imas nesto protiv, slobodno mene nadji.
4. minut
Standard - Arsenal 2:0 hahaha
edit: sto svira ovaj jovicevic na in, kaze "standard vec vodi 4:0" poludio je skroz
Last edited by BlackVelvet; 16-09-09 at 20:07.
Who let the dogs out
Da ce izvest Muntarija...
Preslikan mec inter-mancester
Da nema lusia i cezara inter bi moro da juri gol ili 2 zaostatka
Raise my hammer,take my aim
Inter biva gazen,stvarno. Ocekivao sam dominaciju Barce,ali ne ovakvu,stvarno... Arsenal smanjio na 2:1. Ne znam sto bi ovim momcima. Liverpool 1:0,Kuyt. Stutgart 1:0. Sevilla 1:0. Lyon-Fiore 0:0,i Gilardino direkt crveni. Nece se tu bas proslavit.
DICIOTTO
djilardino popi crveni na kraj prvoga![]()
Who let the dogs out
oce li ko ubit ovoga Muntarija, da nikad vise fudbal ne igra. kakav promasaj od igraca, nijednu upotrebljivu loptu nije dao.
yaya toure da dodje u steelerse, niko ga ne moze oboriti, svakoga je pojeo, dobrodosao je da bude startni RB.
kakav igrac, a toliko potcijenjen
POLEKSIC SAVES! Great save by the goalkeeper from Riera...![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
nije los onaj inter![]()
You'll Never Smoke Alone..
inter i barselona dva najmrznija tima ......nikako igraju
Poleksić samo 1 gol do sad.
A dobro su svi rekli da će ovaj Arsenal počet da se raspada čim prodju prvih ubitačnih mjesec dana. Dje baš Celtic da naleti na njih u kvalifikacijama...
Lion (strijelac Pjanic, bice on velika zvijezda vidjecete) i Oly poveli...
Drotovi iz Glazgova izjednacili. Arsenal takodje.
Ovo je zalostno... Nikakva utakmica... Inter bukvalno nije igrao. Nikakva taktika,nikakvo nista. Barcelona-lose. Dosadna igra. Drze loptu na 30m,dodaju se,komplikuju,oce da se usetaju u go-ne ide to tako... Na kraju,i vise nego povoljan rezultat za Inter.
Sto bi sa L'poolom,da mi je znat... Igrao sam ih 4-6,i 2+ p.p. Strasno.
DICIOTTO
case samo li te cujem vise :mrgreen:
gadni li su ovi iz barse kad traze penal zbog ruke (sve zbog onog mecha sa celzijem) a fuj pih
meni je hit veceri to sto je deni alaves usi zalijepo haahhahhahahahaha :lolblue: brzi je![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Sve cestitke navijacima Intera, ovo im je najveci uspjeh u ligi sampiona.
Kakav PLANETARNI DERBI, nemam komentar.A poslije je naša liga dosadna...
I ipak se provuče Arsenal, a Štutgart samo neka je zdravo.
chivu ?! objasnio..hvala i prijatno!
Dani Barikelo oOOoo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks