Samo da se pravila takmicenja donesu na pocetku (u oktobru, kao i da nedje budu objavljena), a ne u martu!
A onda ce jadran moc' da se zadovolji Kupom. To su vazda najlakse i namjestali, da bi vec u decembru obezbijedili EL i privukli sponzore.
Sve i da ona nakaradna pravila od lani ostanu ista - jadran nema nista vise sansi od nas. Titulu (tj. extra bodove) donosi JL, a u Kupu im zrijeb moze donijet' da sa nama igraju u Kotor (kao sto su lani u novi).
Koliko su ti momci ranjivi pokazao je Rim i tu vidim najvecu sansu.
Isto tako, bio bih spreman potpisati da ce jadran uzet najmanje 3 titule da im je dosao Filipovic, kao sto rekoh bila bi to najbolja vaterpolo ekipa otkad pratim vaterpolo. Ovako, ta desna strana im je nista posebno, mada ocekujem N.Janovica tamo. Jer je i Elez ostao.
I naravno - nista bez stranih sudija!
I da, sto se jadrana tice, ne smeta mi sva ta velika prica o mocnoj ekipi, jer jesu mocni. Niti o CG reprezentativcima - jer to i jeste tako. Ali se javnosti opet serviraju lazi, kako je jadran vratio svoje igrace, kako u jadranu igraju novljani, njihova skola i slicna sranja.
Percinic, Elez, Klikovac, N.Janovic i Bebic nisu novljani.
Cak smo mi lani u sampionskoj ekipi imali vise kotorana nego oni koji su vratili sve svoje najbolje igrace!!
I da, boje nas se vise od bilo kog drugog...
P r i m o r a c
Last edited by cattaro; 12-09-09 at 00:10.
P r i m o r a c
znači šefik je osto u budvi. mislim da će se borba za 4. mjesto vodit između budve i cattara, tj da mladost nema velikih šansi za uć na final4.
nedavno sam gledo intervju s nikolićem i kaže da je ova godina predviđena da se puno radi i trenira s mladim igračima (babić, živković, martinić...) te pokuša bit dostojan rival jugu u PH. a da se plodovi rada očekuju slijedeću sezonu, samo što mi se čini da bi debili iz uprave mladosti predvođeni bukićem mogli smjenit nikolića ako rezultati budu onakvi kakvi se i očekuju od ovakve mladosti.
primorje je jače nego lani, i to dosta. najlošiji im je bio golman, a sad se car reaktiviro nakon 1 god pauze, te im je došo franković uz ostanak svih igrača od lani. šibenik će opet bit solidan, po meni jednino slabiji na golmanskoj poziciji odlaskom mosesa koji je bio veliki dio šibenikovih rezultata lani. jadran split je isto jači. zadržali su sve igrače,doveli su neka pojačanja (a. franičević, vuleta...), a priča se da bi trebo i američki reprezentativac (čini mi se hutten) potpisat. dovođenje matute za trenera isto govori o povećanju ambicija. bit će zanimljivo vidjet kakav će bit medveščak ove godine i koliko će prilika dobit 4 juniorska prvaka i kako će te šanse iskoristit. imaju dobre fizičke predispozicije.
vaterpolski portal - www.dance.hr
I prosle godine su bili apsolutni favoriti pa ih je Primorac, necu da kazem lagano, ali jeste vise nego zasluzeno dobio u finalu.
Inace, ne znam okle sad Zlokovic kod njih kad je potpisao za Jadran. Ukoliko Zlokovic bude u Jadranu, mislim da na papiru Jadran ima jacu ekipu od njih.
Partizan propada. Pogledajte kako su jedva pobijedili slabiće i osvojili pripremni turnir:
* Partizan - Oradea 11:10
* Partizan - Honved 7:6
* Partizan - Eger 9:5
* Partizan - Spandau 5:5
* Partizan - Solnok5:3
Bio je prije mjesec i nesto jedan mnogo jak turnir koji je Partizan osvojio, tako da ne brini za Partizan![]()
Evo je reprezentacija izvukla Njemacku u grupe za svjetsku ligu
http://www.crowaterpolo.com/content/view/2831/1/
Čudno da Svjetska liga 2010. počinje 17. studenog 2009.
a dobro to su vise neke kvalifikacije,turnir ce bit u srpanj 2010,koji god to mjesec bio![]()
Znaci bas su presrali sa VK Jad(r)an KES svaki dan o njima.....novljani ove godine cete da dobijete ***** jedan veliki od svih nas !!!!! I NEKA GORI HERCEG NOVI !!!!!!
pa i u cijeloj evropi se govori samo o realu, jer je potrosio najvise para i najzvucnija pojacanja doveo tokom ljeta, pa sta onda?
a tu svoju frustraciju medjugradske mrznje doma ostavi, jer zbog takvih kao sto si ti smo tu dje jesmo. kako ces postovati nesto tudje kad bi svoju zemlju zapalio? ccc, nikad mi to nece biti jasno....
<--- leuk
To se zove ultras i vatreni navijac svog kluba.Kad vicem neka gori hn ili sa sjekirom u ruci poklacu sve novljane ne mislim na to da po hn setam bacajuci molotijeve koktele i $ekiram ljude.Sve li shvatate doslovno majko moja...
Raise my hammer,take my aim
Ja jesam uvjek uz klub i vjeruj mi da sam s kim kad su nagori trenuci ali i najljepsi(osvajanje Evrope!!) koji vi doduse necete nikad osjetit....al sta da se radi zivot je takav
Ali sto je previse je previse.....Primorac osvoji evroligu i prica se 2 dana kunem ti se da je jad(r)an osvojio pisalo bi se 2 godine o tome i njihovom podvigu!
Slazem se s tobom da se kroz medije vise forsira Jadran od Primorca, zasto je to tako ne znam...ali mi nije jasno zasto Bestijama trebaju onako ruzna skandiranja na racun Herceg Novog i Novljana?Pokusavate da stvorite mrznju izmedju HN i KO koja nikad nije postojala!
Ako vam Mracevic, Maric i kompanija nisu dali karte, sto ne izbacite transparent protiv njih, psujete ih itd., a ne po svim novljanima, uz to zaboravljate odakle su momci koji su vam nabavili 10-tak karata za revans.. pozz![]()
Pa tim momcima svaka cast,znaju sto je pravo !!!
Novljani nam nisu obezbijedili 10-tak, vec 100-tinjak karata :mrgreen:
Rukovodstvo jadrana me ne zanima, cak sto vise, ljudi zadnjih 10 godina rade fantasticno svoj posao.
Vi ne kapirate da su sva ta vika i nekakvo vrijedjanje zapravo samo stvar navijackog prepucavanja.
Zaboravili ste da smo do skoro (dok nije pocela najezda hr igraca u jadran) za vas bili u.stase?
Veca je uvreda, sramota i ponizenje sto gospodja koja je prodavala karte 18. aprila u Institut (prvenstveni mec) nije htjela da proda 2 karte kotorankama zbog naglaska nego "neka gori herceg novi" isl. sa tribina!!
Svi ti prilozi na televizijama i razne emisije, konstanta obecanja kako cete osvojit 3 titule...obice vam se o glavu.
Edit: Nikad ne potcjenjujte Partizan, iako su oni sigurno losiji odlaskom Filipovica. Sem toga, organizacija F4 im stalno "nekako" izmice, ako je dobiju mogu da dodju do vrha.
Last edited by cattaro; 16-09-09 at 13:08.
P r i m o r a c
Otkad ovo vazi? Od prije 2 godine?
Nezvanicno, lani je Partizan odbijen samo zato sto je uslovljavao, tj. nudio je organizaciju ali samo ako bi se kvalifikovao na F4.
Ovo necu komentarisat... No, znao si ti i vece gluposti da odvalis.
P r i m o r a c
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks