trabant je bio ljepsi, isto vazi i sa bmw5gt
http://www.cafemontenegro.cg.yu/inde...=26&news=87501
ovo je gore i od bmw-a 5GT
History comes to life when you get involved and do it yourself.
trabant je bio ljepsi, isto vazi i sa bmw5gt
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ali odvratna kompjuterska animacija! ne vjerujem da ce ista bolje od ovoga smislit
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Ne znam sto tebi znaci cesto, ali vise od pola koje sam ja vidio nijesu imale VEZE sa stvarnim modelom...
Uostalom, VW nije pogrijeshio sa novim modelima (za razliku od mnogo skupljeg BMW-a) pa sumnjam da ce sa ovime napraviti katastrofu. Ima li potrebe pominjati novi passat CC, a ovo ce mu biti mladji brat...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Auto Bildove slike Passata CC su skoro iste ko finalni izgled.
TAKUMI
a što svi bježite od vw, tačnije golfova? to sam baš primjetiomada meni se svidja IV
![]()
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Izadji napolje.
http://images.forum-auto.com/mesimag...ing%5B1%5D.jpg
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Mislio sam da ne postoji osoba koja nece prepoznati salu.Pogotovo ako otvori link ispod.Ali,dobro...
Posto vidim da si ozbiljan momak,ajde da malo pricamo,ako si raspolozen naravno.
Zbog cega ti se svidja Gnoj 4?Mislis li da je to dobro auto?Opravdava li polovnjak u CG svoju cijenu?Zasto ga nas narod kupuje?
Odgovoricu ti na tvoj post,ako ga bude,mada mislim da ce me Fabia pretec.
Neko sa stavom,neko sa kumplugom.![]()
ne znam, uvijek su mi se golfovi nešto svidjali, kažu da je za naše puteve dobar, malo je auto, malo troši, to je neka srednja cijena kojom se krecu, i veliki dio ljudi mi je reko da je dobro auto za tu cijenu. još niko koga znam da je vozi nije se požalio na nju. ima djelova za nju, jeftini su. šta znam, nisam neki stručnjak, ali iz priča ljudi koji ga voze ili su ga vozili mogo sam zaključit da nije loše auto. pa rekoh da i odje priupitam, jer vidim da odje ima ljudi koji se razumiju pa da mi kažu nešto još... ovo što sam ja iskomentariso, to je neka standardna priča iz okruženja, nemojte me odma na lomaču
![]()
Sve mi se cini da sam vec cuo ovu pricu....obicno nastavak ljudi koji je pricaju je... " a i proda bi ovoga moga za 86546875464 e, ne-dam ga ipod, sad sam mu pakne promijenio, nove sam stavio, ne polovne kao ostali![]()
barem ce ga prije prodat nego neki megan... npr
f6
ja ne prodajem ništa![]()
I idemo...
- Za nase puteve je dobar,al da ti odbije bubrege naravno.
- Velicine je kao i svaki iz njegove klase. (necemo o centimetrima)
- Megane dCi vs Gnoj 4 tdi.Vise trosi Gnoj.Litar-litar i po minimum.Sto vise ima crvenih slova,potrosnja skace po litar i po.
- Za tu cijenu imas dosta boljih automobila.Npr. Megane,307,A klasa i grdilo japanaca.
- Preskup je,i novi i polovni.
- Djelova ima za svako navedeno auto.Cijene su priblizno iste,ali naravno djelova za golf ima najvise.Znas li zasto?Zato jer su to djelovi iz turske,koji nisu original,i kostaju u pola cijene.
- Daleko od toga da je auto lose.Dobro je auto,kvalitetno,izdrzljivo....Ali,ali,ali...Ima masa boljih kola od Gnoja,koja nijesu toliko zastupljena kod nas.
Evo ti neko moje misljenje o Gnojfu 4 :
- Uzasno neudoban
- Upravljivost losa
- Trosi vise od konkurenata
- Ruzan za voznju
- Turbo dizel nema ispod 1.9ccm
- Ima ih na hiljade kod nas
- 90% polovnjaka su izraubovani (puno presli)
Nadam se da sam ti bar priblizno objasnio o kakvom autu se radi.
Naravno acs.Ali doce vrijeme i kad ce Balkanezi svatit da od Golfa nema leba.Puno ces jos vode proc kroz moracu,ali jbg.Doce i NASIH 4ipo minuta![]()
Naruchuje mi drug golfa 4 za 6000 iz njemachke,a to je +1000 josh,znachi 7...Golf je 170 000 preshao,2001 godishte...A sad druge strane,ima ponudu da uzme pezho 307 2004 god,za 5000...Naravno,uzece golfa jer mu je tata "stariji chovjek koji zna malo vishe no mi balavci"![]()
realno golf 4 je dobar auto,a i motori su mu odlicni jedina mana mu je sto je skucen ali su mu zato materijali vrhunski unutra,bolji nego u peticu.
niujedne mi gace lastike nema
Taj megan je jedna obicna gomila loshe i jeftine plastike....
Na dar ga ne bi uzeo.
Sa druge strane,ima sam IV 1.6 16v,prije 7,8 godina.
Bjese nekakva 25 year edicija cini mi se,sportska.
O materijalima je izlisno govoriti,jer je vozen po svakakvim pripizdinama(70000km),nikad se nijedan zvuk u kabini nije cuo(posto bolujem od tih stvari)
Zakon auto,po svim parametrima,jedino je moglo bit malo jace,eto to.
Last edited by Sidewinder; 14-09-09 at 17:26.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
U svakom slucaju je precijenjen, iako nije da mi se nesto ne svidja...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Tipican Crnogorac.
U 4-ku jesu bolji nego u 5-icu.
Taj megan je fenomenalno auto u svakom pogledu,u duplo bolji od gnoja.Naveo sam i razloge gore,pa se informisi.
Zakon je po svim parametrima?
Nemam sto pricat sa tobom posle ovogaKakav kiks.
Uporedjujemo kola koja su u istom cjenovnom rangu.
Da citas prije nego sto lupis,primijetio bi to.
Evo vam je Fabia objasnio po ko zna koji put.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks