View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 111 of 353 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... LastLast
Results 2,751 to 2,775 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam gledao na rts nisam moga slusat culafica btw bane je odigrao za cistu desetku....igrali smo odlicno mislim da je bane slomio ruke onom golmanu ))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocigledno da sam bio pod utiskom koliko je pretrcao, s'obzirom da ovi oko njega nisu uopste...primijetio sam par gresaka, ali je tako orao sa onim crncima i ginuo na terenu...No nebitno, mnogo su falili Kacar u drugom poluvremenu i Jankovic na sredini, i jedan napadac pa da sve to bude savrseno.
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbiji hvale 2 igraca- Piksi i Mijatovic,tj 2 igraca koji su barem upola kao sto su oni bili.Da ih imaju,bili bi prvaci Evrope.Sa ovakvim veznim redom i napadom ne mogu daleko da doguraju

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Thumbs up

S obzirom na sve okolnosti, bod je kao kuća.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bane i kacar su najbolje odigrali mec, a stojkovic neka je samo zdrao
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Čestitke reprezentaciji Srbije na fantastičnom rezultatu (kakav jeste remi sa Francuskom) u kvalifikacijama.
    Pobjeda protiv Litvanije bi trebala da obezbijedi kartu za Južnu Afriku.
    Neka im je sa srećom, pa što dalje da doguraju sljedećeg ljeta, svaka čast.

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,006
    Thanked in
    2,403 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    ja sam gledao na rts nisam moga slusat culafica btw bane je odigrao za cistu desetku....igrali smo odlicno mislim da je bane slomio ruke onom golmanu ))
    neshto ne vidjeh da STe igrali odlichno protiv brojchano slabijeg protivnika skoro chitav mech,no aj kad velish da ti ne kvarim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    neshto ne vidjeh da STe igrali odlichno protiv brojchano slabijeg protivnika skoro chitav mech,no aj kad velish da ti ne kvarim
    Srbija nije igrala dobro, ali ruku na srce i francuski napadi su bili prilično jalovi.
    Nedostajao je Boško Janković. Mislim da je bilo prostora za Bambija Tošića. Moje mišljenje o par igrača:
    Stanković - veoma statičan i nekonkretan
    Žigić - osim "iznuđenog" penala čista "0"
    Krasić - dosta lopti je prekinuo, ali ih odmah dao Francuzima u noge. Bez dobrog driblinga
    Bane Ivanovic - najbolji u redovima Srbije
    Stojković - sreća što francuske lopte nisu išle u okvir gola. Ne može Antić forsirati čovjeka koji 2g. gotovo ne brani...
    Ostali su bili prosječni...
    Mislim da je Antić išao na bod.
    Bolja šansa od pobjede nad Litvanijom u gostima je da se pobijedi Rumunuja 10.10. na Marakani...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

I meni se cini da se islo na bod, pogotovo posle onog dogadjaja.
    Uglavnom, losa igra, tacnije igra bez igre. Jedine svijetle tacke Ivanovic i Kacar dok je igrao(mislim da je prevazisao Hertu i da ce na zimu negdje otici).
    Sve nam je otvoreno. Da mi je neko ponudio bod prije, bez razmisljanja bih ga prihvatio. Prilicno me nervirala ona euforija, a i bila je bez pokrica. Navijanje sumorno, okupili su se, vjerujem, indijanci koji su bili sinoc na stadionu, a sledeci put ce biti ko zna kad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    ...... okupili su se, vjerujem, indijanci....
    Vise nego ocigledno....na par sansi malo urlanja pa onda veliko NISTA!!Znam da je bila frka oko karata tj. navijacke grupe koje su trebale sve to da "podignu" ih nisu dobili bez u vrlo malim kolicinama!Cijeli stadion me podsjetio na nasu Zapadnu tribinu kad igra CG!!
    Francuzi su igrali mnogo bolje sa 10 igraca i mislim da je Srbija imala mnogo srece ali posao je skoro zavrsen tako vam se smijesi Juzna Afrika..a mi, prvo Filipovica da posaljemo doma!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jasno je da nisu htjeli da se zalijecu jer je i bod velik.....a inace francuska je zavrsila 2 na svetskom prvenstvu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast na skoro sigurnom SP!Odgledao sam snimak i jasno se vidi sto srbiji fali-golman,spic i jos 1-2 vezna ekstra kvaliteta,i mogli bi da budu strasna prijetnja svima na SP.Isto mi nisu jasni neki izbori antica-recimo milijas umjesto kuzmanovica?Dalje zasto u odbrani nije bilo subotica i kolarova?Eto mislim da njih trojica moraju igrat.Tacno se vidjelo da ninkovic i milijas nisu dovoljno velik kalibar.Diara i toulalan su ih jednostavno pojeli.Sve u svemu jos jednom cestitke na SP!
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Opet kazem, nadam se da ce protiv Rumuna biti pravi navijaci. Kazu da posela kao sto je sinoc bilo, odavno nije vidjeno. Ono sto sam mogao preko tv da cujem je cista 0, a znak nike na transparentu za prezir.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nesto mi se ucinje da nije bio penal no da je simulirao zigic...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    nesto mi se ucinje da nije bio penal no da je simulirao zigic...
    sto se toga tice i nas malo Bog da pogleda

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,006
    Thanked in
    2,403 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    sto se toga tice i nas malo Bog da pogleda
    Ada vi ste nebeski narod... e Boze dragi kako ih ne premjesti tamo u drzavu za koju navijaju, dok ovu gdje zive ne zavole i prestanu pljuvat po njoj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Ada vi ste nebeski narod... e Boze dragi kako ih ne premjesti tamo u drzavu za koju navijaju, dok ovu gdje zive ne zavole i prestanu pljuvat po njoj
    Varas se, ne pljuje niko. Ja samo volim Srbiju, i navijam za nju. Za koga ti navijas, mislim na klub?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izvini brate ako navijam za neku drugu reprezentaciju, sem crnogorske i ako volim srbiju ne mora automatski da znaci da mrzim crnu goru, to samo isfrustrirani ljudi mogu da kazu

on topic
    zna li se sto za kacara, je li ozbiljno sto?
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Francuzi su sinoc prikazali vrhunsku partiju jer su sa 10 igraca bili bolji od kompletne reprezentacije Srbije. Antica postujem ali mu zamjeram na sinocnoj taktici isto kao sto zamjeram Stojkovicu, Zigicu, Ninkovicu, Stankovicu, Krasicu na partiju koju su prikazali. Nisu u stanju da pretrce suparnickog igraca, pa zar su to igraci modernih, jakih evropskih klubova? Publika je bila takodje losa, generalno fudbal los, bez puno sansi ali sto se tice igre, francuzi su odigrali vrlo dobro pogotovo anri, evra, sanja.... sto se sudjenja tice penal jeste bio sporan ali to je sastavni dio fudbala, ipak je sudija po pravilima morao nakon dosudjenog jedanaesterca iskljuci golmana.... Sve u svemu nisam zadovoljan onim sto je Srbija prikazala, zbog onolike publike su morali bolje da odigraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    izvini brate ako navijam za neku drugu reprezentaciju, sem crnogorske i ako volim srbiju ne mora automatski da znaci da mrzim crnu goru, to samo isfrustrirani ljudi mogu da kazu

on topic
    Uvijek se nadje poneko da zachini sport sa malo shovinizma...Treba samo isqlirati.

ON topic-fudbalska reprezentacija Srbije-pokazatelj nashoj,CG reprezentaciji kako se pravi tim,kakvog trenera treba da imamo,i kako se igra za svoj tim.Samo treba uporediti-dvije selekcije sa slichnim individualnim kvalitetima,formirane praktichno u isto vrijeme:jedna tavori na dnu tabele bez pobjede,drugoj fale tri boda(iz dvije relativno lake utakmice) za direktan plasman na svjetsko prvenstvo.

Naravno da mi je poslije CG srpska reprezentacija najmilija,i od srca se radujem njihovom uspjehu.A i dobar su pokazatelj nashima kako treba raditi.

I u samoj utakmici se vidjelo shta je dobar trener.Poslije ranog vodjstva i igracha vishe,ekipa(veoma mlada i neiskusna) ne srlja,strpljivo igra,odlichno se brani.Primljeni gol je bio losha sreca i kix golmana.Filipovic treba fino danas da sjedne,da gleda snimak Srbija-Francuska i da se uchi,dako shto uchini josh ove dvije utakmice,a onda kuci polako.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,006
    Thanked in
    2,403 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Varas se, ne pljuje niko. Ja samo volim Srbiju, i navijam za nju. Za koga ti navijas, mislim na klub?
    Za Buducnost naravno,za koga bih drugo ?Tu zivim,tu sam se podigao,da ne treba milija Zvijezda da mi bude ?

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,006
    Thanked in
    2,403 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post

on topic
    Ma okey je sve no ne vidjeh da tako srchano navijash za nashu reprezentaciju

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,006
    Thanked in
    2,403 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Uvijek se nadje poneko da zachini sport sa malo shovinizma...Treba samo isqlirati.

ON topic-fudbalska reprezentacija Srbije-pokazatelj nashoj,CG reprezentaciji kako se pravi tim,kakvog trenera treba da imamo,i kako se igra za svoj tim.Samo treba uporediti-dvije selekcije sa slichnim individualnim kvalitetima,formirane praktichno u isto vrijeme:jedna tavori na dnu tabele bez pobjede,drugoj fale tri boda(iz dvije relativno lake utakmice) za direktan plasman na svjetsko prvenstvo.

Naravno da mi je poslije CG srpska reprezentacija najmilija,i od srca se radujem njihovom uspjehu.A i dobar su pokazatelj nashima kako treba raditi.

I u samoj utakmici se vidjelo shta je dobar trener.Poslije ranog vodjstva i igracha vishe,ekipa(veoma mlada i neiskusna) ne srlja,strpljivo igra,odlichno se brani.Primljeni gol je bio losha sreca i kix golmana.Filipovic treba fino danas da sjedne,da gleda snimak Srbija-Francuska i da se uchi,dako shto uchini josh ove dvije utakmice,a onda kuci polako.
    Shovinizma ni najmanje,a nacionalizma da u pozitivnom smislu,ne moze mi bit milije tudje od svojega...tako kuleru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za Buducnost naravno,za koga bih drugo ?Tu zivim,tu sam se podigao,da ne treba milija Zvijezda da mi bude ?
    a mi sto nemamo klub u gradu?
    i klub se ne zove "Zvijezda"!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cemu ova seljacka prepucavanja i podbadanja? Meni je prvome uspjeh srbije kao i nas uspjeh, i prvi sam izlazio na ulice ranije kada su se osvajale medalje u ex YU? To sto nam je trenutno fudbal u CG dno dna je zbog ljudi koji taj fudbal vode i vuku konce koji ce tim da osvoji titulu i slicno. Kome se ne svidjaju uspjesi Srbije ne mora da komentarise, neka otvore topik o hrvatskoj reprezentaciji ili turskoj, albanskoj, samo neka ne smaraju odje sa politikom.

Garantujem da ima vise navijaca Partizana i Zvijezde u PG nego navijaca Buducnosti. Ja sam ka mali gledao utakmice pod goricom kada je i Hajduk dolazio, navijao sam za zvijezdu ali sam i tada navijao za buducnost kada je igrala protiv. To nema veze sa mozgom sada sto se cini sa mrznjom. Nekad su zvijezda i partizan i hajduk bile VELIKE ekipe evropske, drhtali su svi od njih, naravno da postoji ogroman broj njihovih navijaca zbog cinjenice da su bili i ostali veliki klubovi, nema to veze sa "tudjim" jer nije nama "tudje" isto ka vama nesrecama.

Page 111 of 353 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)