Koelerer je budaletina nevidjena, dva puta je do sad bio kaznjen za nesportsko ponasanje, jednom ga je ATP suspendovala na 3, jednom na 6 mjeseci. Jeste zanimljiv sa onim glumatanjem, ali zna da pretjera debelo. Sinoc sam se ismijao kao nikad
Sad pocinje pravo. Vec se ukrstaju jaki igraci, a sjutra je poslastica prava: Gonzales - Tsonga. Kakvi ce tu udarci da padaju, to ce da bude show!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Neprocjenjivo:
Zaboga moze li Cilic nastaviti ovako do kraja? Ovaj SMarej je toliko tunjav da je to bruka, jedino Simon igra manje atraktivno od njega. Uh, da ga oce izbaciti pa da zapjevam!
samo da ga nole ne osvoji... inace tipujem na rafu mada se jos nije skroz oporavio.
Ljudi su zla djeca, zla po cinu, djeca po pameti.
I nikad nece biti drugciji!!!
dodje li ti sto misko ajkula?
Evo dobi Marin i drugi set, ajmo majstore, izbaci najdosadnijeg smaraca svih vremena!!!
Bravo za Marina! Kakva igra, odusevljen sam. Bas me zanima kad ce sledeci put SMarej biti proglasen za favorita na nekom GS turniru.
Ćilić kao da je igrao sa 254. igračem svijeta a ne za 2.!
Igra mačke i miša tokom cijelog meča.Hrvat odličan, Marej najgori meč u ovoj godini...
Uz svo uvažavanje Marina, mislim da sada trlja ruke onaj ko igra sa njim 1/4 finale...
Ipak je on nestabilan igrač , često nekontrolisano izbacuje loptice i samo da neko odigra konstantnije pobjediće ga...
Marej na žalost postaje muška Safina.
Libertas
Samo dobra uvertira za meč sjutra iako mislim (zbog sve priče) da će im teži meč bit nego kad su napravili iznenadjenje decenije prije 2 godine!!!
deuscroix
Evo se Čegevara iznervira nešto pa dade nekoj babi u prvi red reket(ovaj čojek je komedija živa)
deuscroix
Svaka cast Cilicu,izbacio je najdosadnijeg igraca na turu,sjutra prava poslastica Djokovic - Verdasko,mislim da Nole ako bude igrao snazno i agresivno kao protiv Stepaneka,sigurno pobjedjuje.
Roger ce lagano protiv Robina,njemu je najveca cast da igra sa svojim idolom i to mu je vise nego dovoljno.
Delpo nastavlja u sjajnom ritmu,mislim da ce lako protiv CIlica,a vjerujem da ce onda doci do finala,posto Rafa ima nekih problema sa stomacnim misicima,tesko ce on i nocas protiv Monfilsa.
Bice zanimljivo,ali najbolje bi bilo da dodje do meca Djokovic-Federer,koje bi inace bilo i finale prije finala(po meni),ali svakako je Roger najveci favorit i ja bih se bas iznenadio ako on ne osvoji i ovogodisnji USO.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nemoj mu malerisat
Red je da osvoji neko mimo njih dvojice - ja licno bih volio da to uzme Djokovic il Del Potro, mashinica iz Ardjentine.
kad igra djokovic majstor
i on oko 21h![]()
igra 3. mec na terenu na kome se igra po jedan muski i zenski single, a prvi mech pocinje u 17.00, tako da moze da pocne malo kasnije
/
Novak jako dobar protiv opasnog Verdaska. Možda je u četvrtom setu povreda i sputala Španca, ali opet zasluženo na megdan sa Rodžerom u polufinalu. Petak jel'?
Polufinale sa (vjerovatno) Federerom se igra u subotu.
Fina partija Đokovića, izgleda kao da tempira formu za samu završnicu.
Ipak, mislim da neće imati šanse protiv Federera, ali svakako navijaće se za njega!
Nole nema igru za Federera.
On može da igra(sada posebno) i sa Nadalom i Verdaskom i ostalim sličnim teniserima.jednostavno se navikne na njihove udarce , krene u ritern, malo topspinova, malo ravnih udaraca i na kraju rezultat uglavnom dođe.
Protiv Federera nema privikavanja na udarce!
Čovjek često mijenja ritam i raznovrstan je igrač.Naravno da Fedeks nije i nikada neće biti kvalitetan kao Nole sa bazne linije ali njegovi dropšotovi, slajz udarci,kikservisi, ravni servisi, slajzservisi, topspinovi, obični spinovi , štopvoleji, dubokivoleji su preveliki zalogaj za Novaka.
Konstantno mijenjanjem ritma izbacuje protivnika iz kolosjeka koji nikada ne zna što ga očekuje.
Novak mora odigrati savršeno a Federer da ne bude u najboljem ritmu pa da se nešto nada.
Aklo želi da ,,primiriše" Švajcarcu Đoković MORA mnogo bolje servirati, mnoooooooooooogo bolje igrati voleje, mnoooogo bolje smečovati...
Upravo je to razlog angažovanja trenera Martina ali za sada ne vidim nikakav pomak...
Finale Federer-Nadal...
Libertas
A Nole je vrhunski kvalitet sa osnovne linije? To mu je mozda najjaci adut, al definitivno ima igraca od kojih bi mogao da uci taj segment igre. Feder jeste postao poprilicno los sa bazne linije, al opet nije tu gori od Djokovica. Federeru je behend raspad, ne umije krsteno da udari loptu, i tu treba trazit sansu. Doduse, njegov servis mu je u poslednje vrijeme najjace oruzje, sto je najbolje osjetio Rodik u finalu Wimbldona kad je (po meni) nezasluzeno izgubio. Muci se Fedex, sreca je pa mu konkurencija kaska. Al da sacekamo polufinale i finale, on se obicno budi pred kraj takmicenja.
Nadala nisam mnogo pratio, al se i on muci. Previse zavisi od fizicke spreme, vise nego ostali teniseri. Racunam u finalu njega i Federera, moze svega bit.
Del Potro ceka bolje iz duela Nadal-Gonzales. Mec pocinje za po ure.
Vala samo zbog ovih mrzitelja svega srpskog bi volio vise no ista da djokovic prodje u finale ili ga osvoji.
Da li se oba polufinala igraju sutra, ili Federer i Djokovic igraju danas?
/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks