Results 1 to 25 of 224

Thread: Psihologija - specificnosti psihologije homoseksualaca

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by erkhart View Post
    Neko mrzi iz straha, neko iz predrasuda, neko jer je to moderno i nema svoje mišljenje, neko jer je glup... A neko zato što agresivnošću prema nečemu što od sebe skriva mora da se brani, od sopstvenih uvida. I to nisam rekao ja, već psiholozi. Pogledaj "Američku ljepotu" i biće ti ti jasno.

I nije niakakva fora. Niko te ne zavlači i ne pokušava preveslati.
    Vidim ti si ovdje jedan jedini. Koga ti to prizivaš u pomoći? "Vama normalnim muškarcima"? I ta ispaša jajima - je li to uvreda, ili fantazija?
    Sta, ja sam jedini crnogorski heteroseksualac? Ma nije moguce Zar ste vec toliko postigli prederskom propagandom ?
    Kad pricam u mnozini, onda "trazim pomoc". Da sam pricao u prvom licu, onda bih bio "jedini ovdje"? Ma vjesti ste diskutanti vi pesovani, Sopenhauer je malo dijete za vas Ja trebam pomoc, a ti sto podrzavas sam sebe duplim novoregistrovanim nickom ne trebac? Hahaha, jadniche mali.
    Pogrijesio sam sa psovkom, priznajem. Samo normalnog covjeka mozes uvrijediti ako mu kazes da ti se "napase jaja". Ako to nepromisljeno kazes *****u, kao sto ja uradih, njemu je to banja! Hvala na opasci, drugi put cu te pametnije psovati, *****cino.
    Odakle ti znaš šta ja sanjam, jesi ti normalan?
    Sta ja znam o tebi?
    Reklo bi se da se derpe. Reklo bi se da nisi iz Crne Gore, ne zato sto je nemoguce da vas ima ovamo, nego po nacinu govora. Ako nisi derpe ( sto je malo vjerovatno ) onda si politicki motivisan provokator, sto te ne cini manjim govn@rom.
    Ah, da. Isti taj Bog stvorio je i homoseksualce. A Bog stvara po sopstvenom naličju. Šta ćeš sa time?
    Kakva logika, pa ti si lud. Znaci, bog je stvorio pedofile i kanibale ( i oni su ljudi, je li ), a posto je stvorio ljude po svom nalicju znaci da je i on to isto? Pa ko ce ti ti tu pricu progutati? Ja nisam religiozan, ali da jesam kontao bih da je bog stvorio covjeka, a u sta su se neki ljudi u buducnosti obrnuli ne bi bila njegova krivica ili neke druge kretivne sile, nego njih samih.
    Homoseksualnot nije psihički poremećaj, i nema ga u knjigama kao poremećaj več kao seksualna orjentacija. Get your facts right, dude.
    Says who?
    Which books?
    You're not telling to me what Im gonna read, neither to my kids, you sicko...
    Ako se vratimo na tvoju Evu i Boga, onda ćeš se sjetiti 10 zapovjesti. A i da nema njih, u normalnoj državi bi dobio ukor za ove gluposti, najmanje.
    Ja nisam religiozan, jos manje hriscanin. Posteni hriscani vas se gade takodje, i bore se protiv vasih inicijativa.
    Opet koristis rijec "normalno". Nenormalni prica o "normalnim" vrijednostima, smijesno. Normalno je ono sto je u skladu sa PRIRODOM. Nenormlano je ono sto je protivno prirodi i samim tim ono je osudjeno na propast. Npr, samim tim sto si ***** ti si sebi zatro trag. To sto usvajate djecu i pronalazite majke-surogate nece vas spasiti propasti, jer se tako porodica, koja je osnov svega napretka ne moze tako izgraditi - na neprirodnim temeljima.
    Znaš kako stvje stvari, druže moj, neznalico? Uzmi 15 svojih drugova i jedan od njih je fantazirao o seksu sa muškarcima, eto da budem blag. Ako ćemo pravo, najmanje jedan je imao seks sa muškarcima.

Ili 15 rođaka, nebitno.

Zapravo, procenat je oko 10%, ali ja uzimam 15%, čisto sigurnosti radi.
    Opet "neprirodni" postavlja prirodni slijed stvari. "Kako stvari stoje" - ajde mi ti objasni, *****ko maleni
    Jao, statistika i procenti! I to iz *****ske ruke. I to na osnovu psihoanalize jednog *****a! Krajnje pouzdane informacije, nema sto. Da ja skupim 15 svojih drugova ili rodjaka ,ti ne bi volio da budes u blizini *****ko, vjeruj mi
    Last edited by Samael; 08-09-09 at 16:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)