Sta, ja sam jedini crnogorski heteroseksualac? Ma nije moguceZar ste vec toliko postigli prederskom propagandom ?
Kad pricam u mnozini, onda "trazim pomoc". Da sam pricao u prvom licu, onda bih bio "jedini ovdje"? Ma vjesti ste diskutanti vi pesovani, Sopenhauer je malo dijete za vasJa trebam pomoc, a ti sto podrzavas sam sebe duplim novoregistrovanim nickom ne trebac? Hahaha, jadniche mali.
Pogrijesio sam sa psovkom, priznajem. Samo normalnog covjeka mozes uvrijediti ako mu kazes da ti se "napase jaja". Ako to nepromisljeno kazes *****u, kao sto ja uradih, njemu je to banja! Hvala na opasci, drugi put cu te pametnije psovati, *****cino.
Sta ja znam o tebi?
Reklo bi se da se derpe. Reklo bi se da nisi iz Crne Gore, ne zato sto je nemoguce da vas ima ovamo, nego po nacinu govora. Ako nisi derpe ( sto je malo vjerovatno ) onda si politicki motivisan provokator, sto te ne cini manjim govn@rom.
Kakva logika, pa ti si lud. Znaci, bog je stvorio pedofile i kanibale ( i oni su ljudi, je li ), a posto je stvorio ljude po svom nalicju znaci da je i on to isto? Pa ko ce ti ti tu pricu progutati? Ja nisam religiozan, ali da jesam kontao bih da je bog stvorio covjeka, a u sta su se neki ljudi u buducnosti obrnuli ne bi bila njegova krivica ili neke druge kretivne sile, nego njih samih.
Says who?
Which books?
You're not telling to me what Im gonna read, neither to my kids, you sicko...
Ja nisam religiozan, jos manje hriscanin. Posteni hriscani vas se gade takodje, i bore se protiv vasih inicijativa.
Opet koristis rijec "normalno". Nenormalni prica o "normalnim" vrijednostima, smijesno. Normalno je ono sto je u skladu sa PRIRODOM. Nenormlano je ono sto je protivno prirodi i samim tim ono je osudjeno na propast. Npr, samim tim sto si ***** ti si sebi zatro trag. To sto usvajate djecu i pronalazite majke-surogate nece vas spasiti propasti, jer se tako porodica, koja je osnov svega napretka ne moze tako izgraditi - na neprirodnim temeljima.
Opet "neprirodni" postavlja prirodni slijed stvari. "Kako stvari stoje" - ajde mi ti objasni, *****ko maleni![]()
Jao, statistika i procenti! I to iz *****ske ruke. I to na osnovu psihoanalize jednog *****a! Krajnje pouzdane informacije, nema sto. Da ja skupim 15 svojih drugova ili rodjaka ,ti ne bi volio da budes u blizini *****ko, vjeruj mi![]()

Zar ste vec toliko postigli prederskom propagandom ?
Reply With Quote
Bookmarks