Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 25 of 224

Thread: Psihologija - specificnosti psihologije homoseksualaca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Psihologija - specificnosti psihologije homoseksualaca

oni koji poznaju osnovne stvari iz psihologije znaju da je odsrastanje bolan, lijep i nemjerljivo vazan proces u zivotu svakog ljudskog bica. ispada da je vrijeme kojeg se kasnije ne sjecamo u stvari najvaznije za formiranje nasih licnosti.

gay osobe odrastaju u specificnim okolnostima i dodatno se suocavaju sa problemima o kojima drugi najcesce ne razmisljaju. jedan od najcescih i najpogubnijih izazova je borba sa osjecanjem stida kojim drustvo uglavnom obiljezava osobe sa homoseksualnim sklonostima. bez sopstvenog izbora sramimo se zbog onog sto jesmo. posljedice su mnogostruke i cesto teske. gay pride parade nisu slucajno nazvane 'ponosom'. naziv aludira upravo na stigmu srama koju homoseksualci nose.

medjutim, u razlicitim drustvima razlicito se prihvata ovaj humanisticki fenomen. znamo svi da svedska i kalifornija i holandija nemaju problema sa homoseksualizmom, da u iranu i egiptu slijedi stroga kazna za stupanje u homoseksualne odnose, itd. a gdje smo mi po tom pitanju? zvanicno ova pojava nije kaznjiva. nezvanicno, predstavlja ogroman tabu. ne postoji javno deklarirani homoseksualac u crnoj gori, koliko ja znam.

moze li se o ovome kod nas razgovarati uz obostrano postovanje? da li je moguce iznositi suprotstavljena misljenja bez vrijedjanja?

aiden

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U CG falus je vrhunsko božanstvo. Njemu se klanjaju svi, od očeva, đedova, majki... što je vrlo *****ski.

Ćerke, koje ga nemaju - proklete su. One su najobičnije "pišulje". U državi u kojoj je jedini cilj napraviti muško koje ostaje kući i pazi na svoje roditelje, a što je politika koju, ironično, kreiraju majke - bilo kakvo otvaranje gay tematike je komično... Stvoriti muško dijete koje nije u stanju da se dalje razmnožava i ostavlja potomke, velika je bruka. Pa bio on malouman, neplodan, osakaćen ili gay - nebitno je.

Brdski nagon za preživljavanjem iz prošlosti preselio se u gradove. Važno je samo razmnožavati se i čuvati dobar obraz (najčešće stavljanjem pou guz***). Kultura, obrazovanje, čast, šta to bješe? Poštovanje?

Dok god CG ne napreduje kao društvo, bojim se da će prava homoseksualaca biti potpuno nebitna.

To što im sinovi i ćerke razmišljaju o samoubistvima njih nije briga. A šta mislite, koliko bi mladih, kretivnih i pametnih mladih osoba danas izraslo u korisne članove društva da nisu osuđivani? Da se nisu plašili? Osude, predrasuda, tog Samaelovog ognja?

Možda neko ko čita ovo, ima u porodici neku voljenu osobu koja se, eto, tek tako ubila? Prav, zdrav - ubio se. Ma, gora uzelenjela. Ili je sin/ćer čuo/la kako članovi porodice kunu "*****e" i "lezbače"? To su strašne stvari.

U Crnoj Gori ljudi ne razlikuju mnoge pojmove. Niko ih nije naučio. Ne razlikuju seksualnu patologiju (nekrofilija, pedoflija) od seksualne orjentacije (heteroseksualizam, homoseksualizam). Mada, u CG mnogi ne znaju da ne treba pljuvati pu ulicama, ili da treba prati ruke nakon WC-a.

Neki razlikuju. Ali misle da su veći muškarci ako se naprave ludi. Za njih postoji stručni naziv - latentni homoseksualci. U prevodu, to su muškarci koji bi htjeli da se heftaju sa omiljenim fudalerom, samo neće to sebi da priznaju.

A tek buduće vrijedne domaćice koje će se narađati djece, u želju da na nju brinu kad ostare, pa će ih čitavog života plašiti "šta će biti sa vama kad ja umrem", a tek njihovih izjava o "*****ima". "Ubiti, zapaliti, zaklati". Majčinski, nema šta. Možda se osjećaju krivima? Na kraju, u njihovim se stomacima razvija plod i natapa hormonima koji dalje utiču na mozak...

Crna Gora... Komedija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by erkhart View Post
    U CG falus je vrhunsko božanstvo. Njemu se klanjaju svi, od očeva, đedova, majki... što je vrlo *****ski.

Ćerke, koje ga nemaju - proklete su. One su najobičnije "pišulje". U državi u kojoj je jedini cilj napraviti muško koje ostaje kući i pazi na svoje roditelje, a što je politika koju, ironično, kreiraju majke - bilo kakvo otvaranje gay tematike je komično... Stvoriti muško dijete koje nije u stanju da se dalje razmnožava i ostavlja potomke, velika je bruka. Pa bio on malouman, neplodan, osakaćen ili gay - nebitno je.

Brdski nagon za preživljavanjem iz prošlosti preselio se u gradove. Važno je samo razmnožavati se i čuvati dobar obraz (najčešće stavljanjem pou guz***). Kultura, obrazovanje, čast, šta to bješe? Poštovanje?

Dok god CG ne napreduje kao društvo, bojim se da će prava homoseksualaca biti potpuno nebitna.

To što im sinovi i ćerke razmišljaju o samoubistvima njih nije briga. A šta mislite, koliko bi mladih, kretivnih i pametnih mladih osoba danas izraslo u korisne članove društva da nisu osuđivani? Da se nisu plašili? Osude, predrasuda, tog Samaelovog ognja?

Možda neko ko čita ovo, ima u porodici neku voljenu osobu koja se, eto, tek tako ubila? Prav, zdrav - ubio se. Ma, gora uzelenjela. Ili je sin/ćer čuo/la kako članovi porodice kunu "*****e" i "lezbače"? To su strašne stvari.

U Crnoj Gori ljudi ne razlikuju mnoge pojmove. Niko ih nije naučio. Ne razlikuju seksualnu patologiju (nekrofilija, pedoflija) od seksualne orjentacije (heteroseksualizam, homoseksualizam). Mada, u CG mnogi ne znaju da ne treba pljuvati pu ulicama, ili da treba prati ruke nakon WC-a.

Neki razlikuju. Ali misle da su veći muškarci ako se naprave ludi. Za njih postoji stručni naziv - latentni homoseksualci. U prevodu, to su muškarci koji bi htjeli da se heftaju sa omiljenim fudalerom, samo neće to sebi da priznaju.

A tek buduće vrijedne domaćice koje će se narađati djece, u želju da na nju brinu kad ostare, pa će ih čitavog života plašiti "šta će biti sa vama kad ja umrem", a tek njihovih izjava o "*****ima". "Ubiti, zapaliti, zaklati". Majčinski, nema šta. Možda se osjećaju krivima? Na kraju, u njihovim se stomacima razvija plod i natapa hormonima koji dalje utiču na mozak...

Crna Gora... Komedija...
    Zestok komentar erkhart

Treba homoseksualcima dati njihova prava, jednostavno dati im slobodu. Previse je diskriminacije u nasoj zemlji, a najveci je problem svijest ovoga naroda.

Daleko smo mi od savremenog drustva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samael, ja bih na tvom mjestu bio pažljiv sa komantarima "s kim si, takav si". Jer, ti teoretski, kažem toretski, ne znači da si takav, spadaš u jednu od nekoliko grupa... od kojih svaka ima zakonske posljedice u normalnim državama.

Uostalom, šta imaš ti protiv gayeva? Ako si strejt, možeš bogu da se molih da ih je više - jer više tebi (ako si strejt, naravno) ostaje žena.

Svi ti silni zgodni, elokventni i kulturni muškarci... Da su strejt mnogi od vas "običnih" bi "postili" većinu svog života.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad sam pokrenuo temu imao sam na umu razgovor o tome kako se psihologija homoseksualaca razlikuje od psihologije ljudi koji nemaju iskustvo odrastanja u sredini koja ne prihvata njihovu seksualnu orijentaciju. U svemu tome nije toliko bitno kako neko gleda na homoseksualizam. Bitno je saznati vise. Naravno, koga to zanima.

Jedina stvar o kojoj nema polemike jeste da homoseksualizam nije izbor. Ne znam nikoga ko bi izabrao to ukoliko bi mogao napraviti onaj drugi izpor. Znam mnoge koji su pokusali, i koji su proveli godine i godine poricuci ono sto je njihova prava priroda, i tako se nasli usred lazi kojom su povredjivali sebe i druge. Dakle, radjamo se kao homoseksualci, bez obzira sto se to ne svidja drugima, cesto ni nama samima. Ne postoji drustvo u kom odredjeni procenat muskaraca i zena nije rodjen sa homoseksualnom orijentacijom. To je cinjenica. Nase je kako cemo se sa tom cinjenicom suociti i nositi.

Ovaj topic nisam postavio radi sebe. Imam dovoljno godina da se sam nosim sa sopstvenom orijentacijom. Takodje sam zivio u zemlji u kojoj, cini mi se, zive i neki koji ucestvuju u ovoj diskusiji, ali u toj sam velikoj zemlji naucio druge stvari, ne samo pogrdna imena. Te stvarisam imao zelju/potrebu podijeliti, jer mozda se desi da je vasa sestra dobila sina koji je 'zenski petko' ili kcerkcu koja voli fudbal a ne lutkice. Toj djeci je odrastanje PAKAO. Razlog je nase nerazumijevanje, odnosno nedostatak zelje da razumijemo, i osuda. Zelimo ih pretvoriti u nesto sto oni ne mogu biti. Prihvatamo cak i da zive zivot kao ulogu kojom se svi varaju, a u isto vrijeme svi mogu tako lako da je prozru. Draze nam je da neko nama blizak bude ono sto nije (i u psiholoskom smislu se odvoji od sopstvene licnosti - sto postaje izvorom neuroza, kompleksa, nesigurnosti, agresije, cak i rascjepa, itd.), nego da progutamo tu knedlu, kao sto su uradili mnogi narodi na nasoj planeti, i priznamo ono sto odbijamo da znamo. I onda da vidimo kako s tim. Pa cemo osuditi to sto ti ljudi rade a sto nije dobro, ali, kako to i zakon definise, pustiti dvije punoljetne osobe da dobrovoljno stupaju u onakve odnose kakvi njima odgovaraju.

But we are much better at turning a blind eye on the facts we don't want to acknowledge. Ni jedan roditelj u Crnoj Gori nece reci da je njegovo dijete kriminalac, narkoman, homoseksualac, menalno poremecen. Mozda je to pocetna tacka - da prestanemo lagati u oci sebi i svima oko sebe, i nadjemo hrabrosti za istinu. Zna se ko pred istinom sklapa oci. A isitnu ne mozemo birati - ova nam odgovara, ova nam ne odgovara. Ona najcesce 'boli'. E, tu se ogleda hrabrost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E vidji ovia komentara!? Ja neznam sto ste se ljudi pomamili oko homoseksualaca. Sto bi meni smetali homoseksualci ako me licno ne ugrozavaju. Jer samo zato sto su gay, treba ih lincovat i pobit. Pa i to su ljudi. Mozemo mi da pricamo sto ocemo, ali nedaj boze da $utra saznamo da nam je dijete gay, sto bismo cinjeli? Ubili ga, odrekli ga se ili ocerali iz kuce? Eee kako nam je mila bruka i kako lako osudjujemo, dok ne dodje do naseg doma, e onda se prica mijenja. Aj malo da sidjemo "s brda" u civilizaciju i razmislimo malo. Dokle cemo zivjet u 19-tom vijeku?

Nabla Guest

Ok, objasni nam onda koje su to razlike u psihi homo i heteroseksualca.
    Po ovome sto ja vidim, homoseksualci imaju mnogo kompleksa i vole da stavljaju etikete na ljude. "Homoseksualac" "kriminalac"...kao da je to neka konstanta i ne moze da se mijenja...
    SVE se mijenja. Sve je stvar izbora. Ako nije, volio bih da vidim dokaz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samael, ja bih na tvom mjestu bio pažljiv sa komantarima "s kim si, takav si". Jer, ti teoretski, kažem toretski, ne znači da si takav, spadaš u jednu od nekoliko grupa... od kojih svaka ima zakonske posljedice u normalnim državama.

Uostalom, šta imaš ti protiv gayeva? Ako si strejt, možeš bogu da se molih da ih je više - jer više tebi (ako si strejt, naravno) ostaje žena.

Svi ti silni zgodni, elokventni i kulturni muškarci... Da su strejt mnogi od vas "običnih" bi "postili" većinu svog života.
    To sto ti prdnjavish je najofucanija *****ska fora tipa "ako mrzis *****e, ti si latentni *****." Naravno da se na konto te teorije mozes samo da napases jaja svima nama normalnim muskarcima koji vas se gadimo. Objesi te teorije macku o rep, istina je kao i uvijek prosta i ocigledna - mene i svakog normalnog muskarca u svakom aspektu privalce zene, svi smo mi u manjoj ili vecoj mjeri opcinjeni zenskom ljepotom. Vidis li na onoj tamo temi kako se ja i Zvek divimo zenskim straznjicama dok ti i tvoji sapatnici sanjate govnjive dlakave guzice? Because thats the way it is suppose to be, nije covjecanstvo izniklo kad su se dva bolesnika trpala u cmarove, nego kad je Adam ( ili kako bi god nazvao tog alfa kuronju ) udario po Evinom bedru, ili sto bi pjesnik rekao "tom mekom nakovnju covjecanstva".
    Postoje dva razloga zbog koga ste vi nakaze. Prvi je fizicke prirode, kada nesretna jedinka ima visak zenskih hormona. Znaci, nije njegova krivica, kao sto ne bi bilo da se rodio bez jedne noge, ali ga ta cinjenica ne cini manjom nakazom niti njegovo stanje moze naciniti ravnopravnim sa fizickim stanjem zdrave jedinke. Drugi razlog moze biti psihicki poremecaj, kad doticni ***** iz nekog razloga ima seksualnu naklonost prema istom polu, sto u jos manjoj mjeri nego prvi moze biti razlog za ravnopravnost sa ljudima koji su u tom aspektu licnosti ZDRAVI.
    Sto se tice zakona koji u ovom nesretnom svijetu stite degenerike poput tebe, dok sam ovdje ne bojim ih se iz razloga sto me se americki *****i ne ticu ni najmanje, jer me savrseno zabolje ku*** sto primjera radi neki portorikanac trpa poljaka u guzicu ili obratno i kad se bore da tu nazadnu pojavu ugrade u oboljeli americki sistem vrijednosti. Ali naravno da licno shvatam kad neki degenerik poput tebe rovari po mom "kraju" i pokusava da u udzbenike biologije za osnovce ubaci podatak da su homoseksualci normalni. Zato se nikad nisam osvrnuo na prederske parade u usa, ali bih sa zadovoljstvom ucestvovao u razbijanju istih u Crnoj Gori i podnio sve zakonske posljedice. Cak bih finansijski pomogao i organizovao sve one koji su raspolozeni da se suprostave takvim destruktivnim inicijativama bolesnika tvoje vrste, evo javno kazem. Ja sam po prirodi pesimistican i vjerujem da ce crnogorski sistem vrijednosti isceznuti i da ce se utopiti u zapadni oboljeli sistem vrijednosti uporedo sa globalizacijom, ali me to ne cini manje voljnim da se tome suprostavljam dok god mogu.
    Zato *****cine, nemojte se nadati lakoj prodji u Crnoj Gori, pjesma vam je Srbija i ono sto vam se desilo u Beogradu na spram toga sto ce vam se desiti u Crnoj Gori.
    Tako ovdje stvari stoje, druze moj degenericni.
    Last edited by Samael; 08-09-09 at 04:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zahvaljujem, i odustajem. i shvatam sta je balkan. zato cu ja napraviti izbor i opet otici iz kraja koji se meni gadi, u kraj koji se tebi gadi, kog nazivas bolesnim i poremecenim, a u kom zivis i koristis njegove dobrobiti. neka svak za sebe procijeni koliko je licemjeran.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Eee kad bi i ostali razmišljali ka ti i slijedili tvoj primjer, uradili bi mnogo za naše društvo.
    Srećan put!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Samael View Post
    To sto ti prdnjavish je najofucanija *****ska fora tipa "ako mrzis *****e, ti si latentni *****."
    Neko mrzi iz straha, neko iz predrasuda, neko jer je to moderno i nema svoje mišljenje, neko jer je glup... A neko zato što agresivnošću prema nečemu što od sebe skriva mora da se brani, od sopstvenih uvida. I to nisam rekao ja, već psiholozi. Pogledaj "Američku ljepotu" i biće ti ti jasno.

I nije niakakva fora. Niko te ne zavlači i ne pokušava preveslati.

Naravno da se na konto te teorije mozes samo da napases jaja svima nama normalnim muskarcima koji vas se gadimo.
    Vidim ti si ovdje jedan jedini. Koga ti to prizivaš u pomoći? "Vama normalnim muškarcima"? I ta ispaša jajima - je li to uvreda, ili fantazija?

Objesi te teorije macku o rep, istina je kao i uvijek prosta i ocigledna - mene i svakog normalnog muskarca u svakom aspektu privalce zene, svi smo mi u manjoj ili vecoj mjeri opcinjeni zenskom ljepotom.
    Istina nikad nije ni prosta ni očigledna. To što voliš žene ne čini te hetero. Ni to što ih krešeš takođe te ne čini hetero. Čini te ono što OSJEĆAŠ. A to je ono što muči mnoge. Eto, ne muči tebe, da se ne osjaćeš prozvanim.

A da smo opčinjeni ženskom ljepotom, zar nismo svi? A ko je najopčinjeniji time? Pa gayevi. Često su tipično muško-senzitivni poslovi baš takvi: frizeri, šminkeri, dizajneri.

Vidis li na onoj tamo temi kako se ja i Zvek divimo zenskim straznjicama dok ti i tvoji sapatnici sanjate govnjive dlakave guzice?
    Kakvim se ti dupetima diviš tvoja je stvar. U to ne ulazim.

Odakle ti znaš šta ja sanjam, jesi ti normalan?

Because thats the way it is suppose to be, nije covjecanstvo izniklo kad su se dva bolesnika trpala u cmarove, nego kad je Adam ( ili kako bi god nazvao tog alfa kuronju ) udario po Evinom bedru, ili sto bi pjesnik rekao "tom mekom nakovnju covjecanstva".
    Ah, da. Isti taj Bog stvorio je i homoseksualce. A Bog stvara po sopstvenom naličju. Šta ćeš sa time?

Postoje dva razloga zbog koga ste vi nakaze. Prvi je fizicke prirode, kada nesretna jedinka ima visak zenskih hormona. Znaci, nije njegova krivica, kao sto ne bi bilo da se rodio bez jedne noge, ali ga ta cinjenica ne cini manjom nakazom niti njegovo stanje moze naciniti ravnopravnim sa fizickim stanjem zdrave jedinke. Drugi razlog moze biti psihicki poremecaj, kad doticni ***** iz nekog razloga ima seksualnu naklonost prema istom polu, sto u jos manjoj mjeri nego prvi moze biti razlog za ravnopravnost sa ljudima koji su u tom aspektu licnosti ZDRAVI.
    Pokazuješ izuzetno neznanje. Većina homoseksualaca je nefeminizirana. Vrlo su mačo tipovi, i prepuni su ih fudbalski klubovi, teretane i sva ta muška mjesta.

Uostalom, hormoni kod odrasle jednike ne kontrolišu seksualnu orjentaciju. Što znači da sad tebe neko nafiksa estrogenom, ako si strejt, nećeš imati želju da spavaš sa muškarcima.

Homoseksualnot nije psihički poremećaj, i nema ga u knjigama kao poremećaj več kao seksualna orjentacija. Get your facts right, dude.

ali bih sa zadovoljstvom ucestvovao u razbijanju istih u Crnoj Gori i podnio sve zakonske posljedice. Cak bih finansijski pomogao i organizovao sve one koji su raspolozeni da se suprostave takvim destruktivnim inicijativama bolesnika tvoje vrste, evo javno kazem.
    Ako se vratimo na tvoju Evu i Boga, onda ćeš se sjetiti 10 zapovjesti. A i da nema njih, u normalnoj državi bi dobio ukor za ove gluposti, najmanje.

Tako ovdje stvari stoje, druze moj degenericni.
    Znaš kako stvje stvari, druže moj, neznalico? Uzmi 15 svojih drugova i jedan od njih je fantazirao o seksu sa muškarcima, eto da budem blag. Ako ćemo pravo, najmanje jedan je imao seks sa muškarcima.

Ili 15 rođaka, nebitno.

Zapravo, procenat je oko 10%, ali ja uzimam 15%, čisto sigurnosti radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Erkhart, ja ne bih dalje polemisao na ovom forumu. Nijesam naucen kulturi monologa i kulturi vrijedjanja.

Covjek zapocne razgovor, namijeni ga onima koje to zanima, naglasi da nije zgorega znati nesto i o stvarima koje nam se ne svidjaju jer nam mogu koristiti ukoliko nama neko blizak ima problem, a naidje na isprazno vrijedjanje.

Ne znam kako ljudi iz ovih krajeva uspijevaju da opstanu u svijetu u kom se njeguje kultura dijaloga. Pretpostavljam da su tamo vrlo servilni i da nemaju svoj glas, vec prikupljaju za sebe sta mogu, a kao kompenzaciju za to bljuju po zavicajnim forumima svoj nagomilani bijes i mrznju. Ili pak i tamo drze ovakve govorancije, i ne primjecuju poglede koji njihovi slusaoci dobacuju jedni drugima. Ako decko studira gore, vjerovatno zna sta znaci etiketa 'homophobe'. Sumnjam da moze s ponosom da je nosi po Illinoisu. Ali, ne smije da svojoj mrznji da oduska, jer ce ugroziti sebe. Sistem je nenormalan i bolestan, ali pristaje da zivi tamo. Zato ce pospremiti stvari kada dodje kuci. Uvesce red, tj. zadrzace bogomdanu crnogorsku divotu.

Ako spoznamo sopstvenu glupost ona u nasim ocima mozda nece biti toliko strasna kao kad je spozna neko drugi. Mozda cemo uspjeti da je smanjimo, upodobimo. Ovako, Balkane moj vecinski, ne vidim nadu. Ne samo za ljude sa razlicitom seksualnom orijentacijom, vec ni za ljude sa bilo kojom drugom razlicitoscu.

Moram, ipak, priznati da me ovoliki stepen zaslijepljenosti iznenadjuje. Valjda sam u medjuvremenu pomalo romantizovao rodni kraj. Ili sam naletio na ljude koji nisu reprezentativni? ma, svejedno. Rekao sam da odustajem, i zbilja zelim, ali neki mi djavo ne da mira i nikako da umuknem. But there's no other way than to shut up, for good. And leave this paradise to those who revel in its brilliance.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aiden View Post
    zahvaljujem, i odustajem. i shvatam sta je balkan. zato cu ja napraviti izbor i opet otici iz kraja koji se meni gadi, u kraj koji se tebi gadi, kog nazivas bolesnim i poremecenim, a u kom zivis i koristis njegove dobrobiti. neka svak za sebe procijeni koliko je licemjeran.
    sad zalazis u druge teme, ali ajde i to da odgovorim. usa nijesu stvorili napravili jakom oni koje ti predstavljas, vi ste samo konsekvenca i jedan od indikatora oboljenja ovog drustva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko mrzi iz straha, neko iz predrasuda, neko jer je to moderno i nema svoje mišljenje, neko jer je glup... A neko zato što agresivnošću prema nečemu što od sebe skriva mora da se brani, od sopstvenih uvida. I to nisam rekao ja, već psiholozi. Pogledaj "Američku ljepotu" i biće ti ti jasno.

I nije niakakva fora. Niko te ne zavlači i ne pokušava preveslati.
    Vidim ti si ovdje jedan jedini. Koga ti to prizivaš u pomoći? "Vama normalnim muškarcima"? I ta ispaša jajima - je li to uvreda, ili fantazija?
    Sta, ja sam jedini crnogorski heteroseksualac? Ma nije moguce Zar ste vec toliko postigli prederskom propagandom ?
    Kad pricam u mnozini, onda "trazim pomoc". Da sam pricao u prvom licu, onda bih bio "jedini ovdje"? Ma vjesti ste diskutanti vi pesovani, Sopenhauer je malo dijete za vas Ja trebam pomoc, a ti sto podrzavas sam sebe duplim novoregistrovanim nickom ne trebac? Hahaha, jadniche mali.
    Pogrijesio sam sa psovkom, priznajem. Samo normalnog covjeka mozes uvrijediti ako mu kazes da ti se "napase jaja". Ako to nepromisljeno kazes *****u, kao sto ja uradih, njemu je to banja! Hvala na opasci, drugi put cu te pametnije psovati, *****cino.
    Odakle ti znaš šta ja sanjam, jesi ti normalan?
    Sta ja znam o tebi?
    Reklo bi se da se derpe. Reklo bi se da nisi iz Crne Gore, ne zato sto je nemoguce da vas ima ovamo, nego po nacinu govora. Ako nisi derpe ( sto je malo vjerovatno ) onda si politicki motivisan provokator, sto te ne cini manjim govn@rom.
    Ah, da. Isti taj Bog stvorio je i homoseksualce. A Bog stvara po sopstvenom naličju. Šta ćeš sa time?
    Kakva logika, pa ti si lud. Znaci, bog je stvorio pedofile i kanibale ( i oni su ljudi, je li ), a posto je stvorio ljude po svom nalicju znaci da je i on to isto? Pa ko ce ti ti tu pricu progutati? Ja nisam religiozan, ali da jesam kontao bih da je bog stvorio covjeka, a u sta su se neki ljudi u buducnosti obrnuli ne bi bila njegova krivica ili neke druge kretivne sile, nego njih samih.
    Homoseksualnot nije psihički poremećaj, i nema ga u knjigama kao poremećaj več kao seksualna orjentacija. Get your facts right, dude.
    Says who?
    Which books?
    You're not telling to me what Im gonna read, neither to my kids, you sicko...
    Ako se vratimo na tvoju Evu i Boga, onda ćeš se sjetiti 10 zapovjesti. A i da nema njih, u normalnoj državi bi dobio ukor za ove gluposti, najmanje.
    Ja nisam religiozan, jos manje hriscanin. Posteni hriscani vas se gade takodje, i bore se protiv vasih inicijativa.
    Opet koristis rijec "normalno". Nenormalni prica o "normalnim" vrijednostima, smijesno. Normalno je ono sto je u skladu sa PRIRODOM. Nenormlano je ono sto je protivno prirodi i samim tim ono je osudjeno na propast. Npr, samim tim sto si ***** ti si sebi zatro trag. To sto usvajate djecu i pronalazite majke-surogate nece vas spasiti propasti, jer se tako porodica, koja je osnov svega napretka ne moze tako izgraditi - na neprirodnim temeljima.
    Znaš kako stvje stvari, druže moj, neznalico? Uzmi 15 svojih drugova i jedan od njih je fantazirao o seksu sa muškarcima, eto da budem blag. Ako ćemo pravo, najmanje jedan je imao seks sa muškarcima.

Ili 15 rođaka, nebitno.

Zapravo, procenat je oko 10%, ali ja uzimam 15%, čisto sigurnosti radi.
    Opet "neprirodni" postavlja prirodni slijed stvari. "Kako stvari stoje" - ajde mi ti objasni, *****ko maleni
    Jao, statistika i procenti! I to iz *****ske ruke. I to na osnovu psihoanalize jednog *****a! Krajnje pouzdane informacije, nema sto. Da ja skupim 15 svojih drugova ili rodjaka ,ti ne bi volio da budes u blizini *****ko, vjeruj mi
    Last edited by Samael; 08-09-09 at 16:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aiden View Post

Jedina stvar o kojoj nema polemike jeste da homoseksualizam nije izbor.

Pa i nije , nego BOLEST :blah:
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,454
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    2,715 Posts

seksualnost je privatna stvar svake osobe.
    u principu sam za poštovanje ljudskih prava.

znači, radi se o psiho-biološkom poremećaju, odraz psihološke i biološke degeneracije.

moj stav
    ono što je protivprirodno,nikako ne može biti normalno i dobro.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam to zvao bolest, ali mi je neko rekao da nije bolest nego anomalija. To mi se čini prihvatljivijim.
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BooQy View Post
    Ja sam to zvao bolest, ali mi je neko rekao da nije bolest nego anomalija. To mi se čini prihvatljivijim.
    meni su isto rekli kad sam rekao da me boli shija, kazu "nije nego vrat".

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Čovjek (erkhart) vas je sistematski (argumentovano, bar daleko više no je i jedan njegov ''sagovornik'' bio) uništio. Pogledajte poslije nekog (dužeg, nažalost) vremena ponovo temu i vidite što ste pisali
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Čovjek (erkhart) vas je sistematski (argumentovano, bar daleko više no je i jedan njegov ''sagovornik'' bio) uništio. Pogledajte poslije nekog (dužeg, nažalost) vremena ponovo temu i vidite što ste pisali
    Haha, vidi kako reaguje *****ski lobi.
    Pricas gluposti, samo je iznio gomilu tvrdnji bez ikakvih argumenata. Pogledaj mu zadnji post i moj odgovor, tvrdnje su mu gole gluposti, a ona da je bog stvorio *****a po svom liku je slag na torti.
    Last edited by Samael; 09-09-09 at 23:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ljudi, prica vam je idiotska od samog pocetka .. Masu je ovih prepirki bilo, ali i dalje ne mogu vjerovat da je toliko mrznje odje za bilo sto sto je razlicito u bilo kom smislu.. Koga ubit, zaklat, zvat degenerikom i uporedjivat sa pedofilima i ostalo?
    Ta prica je najnenormalnija u svemu ovome.

A vi *****i bi trebali malo manje da budete nametljivi, makar u ovoj sredini, makar sad; znaci bez mahanja svojim sarenim zastavicama koje ukazuju na to da volite ***** i samo ***** i da zbog toga trebate da imate sva prava kao i heterosexualci ... Osnovna ljudska prava, zastitu od diskriminacije na poslu i sl - da... Brak i usvajanje djece - to vec nisam siguran.
    Ako moram iznijet svoje misljenje, rekao bih da podrzavam vasu borbu, ali nazalost u ovoj sredini nece uspjet... Pa cak ni normalni dijalog.

I prije nego sto me optuzite da sam iz *****skog lobija, htio bi unaprijed da to negiram jer sam ja ustvari 100 % *****. Mada to ste vec znali, cim sam postovao odje a nisam rekao da ih treba ubit ...

renaissance Guest

..... I ta ispaša jajima - je li to uvreda, ili fantazija?.....

:lolblue:

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Potpuno sam saglasna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ReNaIsSaNcE View Post

Potpuno sam saglasna...
    cudi me to od tebe, takve.

renaissance Guest

Cobanstvom se nikada nisam bavila, tako da samnom ovce sigurno nisi cuvao. Pozdrav u svakom slucaju, i bez nervoze

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Moj stav prema homoseksulacima se može opisat kao ravnodušnost i nezainteresovanost. Što se tiče Crne Gore, homoseksualci ne mogu bit manje nametljivi nego što su. Ne podržavam uskraćivanje ljudskih prava pogotovo ne osnovnih, pošto se ovdje i to dovodi u pitanje. Jedino što smatram apsolutno neprihvatljivim je usvajanje djece od strane homoseksualnih parova.

A oni koji ovdje stvaraju atmosferu linča prema drugačijem i pišu uličarske komentare najprizemnijeg nivoa, nemaju pravo sebe da nazovu ni zdravim ni normalnim. Ovo je nevjerovatno krvoločna sredina......

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)