Originally Posted by
Rave92
Cetnici su proglaseni za fasiste, pa tako ti meni reci gdje bi se to smjele pustati fasisticke pjesme. I meni se sve cini da u Herceg Novom bruji Hasim i sl. umjesto Brene, Cece itd... i nije problem da se ta muzika pusta, ali cetncike neces pustati, nema tih para.
Drzava ne smije da daje da se neko srpda sa zrtvama te ideologije da bi zaradio koju paru.
Pazi da Turcin ne crkne bez tvojih hriscanskih para (prvi put cujem za ovaj "termin")
. Oni imaju pravu kulturu turisticke drzave, koja nama fali. Ljubaznost je nesto sto mi u CG treba da naucimo, nece nam skoditi, samo ce nam pomoci.
nećemo naravno ovo pretvoriti u stotu raspravu o WW2 iako sam se naslušao priča đe Turci kače Srpske, Ruske.. zastave na svoje kafane, ne bi li privukli goste.. .
Slažemo se da je ljubaznost neophodna, a ne grinjanje na sve živo što uđe u Crnu Goru.
Bonus pitanje. Može li se naći u Crnoj Gori 5000 ljubaznih konobara/ica ili su ove uvozni ipak bolji?
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Bookmarks