View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 269 of 2255 FirstFirst ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... LastLast
Results 6,701 to 6,725 of 56359

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    celsi ima zabranu trgovanja od 16 mjeseci...
    Imam utisak da je sve oko toga krenulo od Jovetića!!!Ne kažem da je taj momak kriv za bilo što (on je samo disciplinovani fudbaler) nego da se cijela frka na relaciji Chelsea-Fiorentina-Uefa desila zbog njega!!!Možda griješim ali bi bilo najbolje za nas da je prešao nego se evo sad Real umiješao sa komentarima a i to bi bilo vrh!!!A možda samo krivo shvatam situaciju ali bi bilo super da momak predje na najveću scenu koja bi stvorila mašinu od njega!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Sportska subota,5 septembar `09...
    1-dio 2-dio 3-dio

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

E kad vidim da i jedna Argentina može da odigra amaterski utakmicu onda sam još više siguran da je trener mnogo bitna stvar u klub!!!MNOGO BITNA!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    E kad vidim da i jedna Argentina može da odigra amaterski utakmicu onda sam još više siguran da je trener mnogo bitna stvar u klub!!!MNOGO BITNA!!!
    Bolje reći PRESUDNA.

Maradona je bar ubijedjen da će dobit svakoga prije utakmice, ovaj naš ide da izgubi i sjutradan da priča kako je "fudbal okrutan".

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Bolje reći PRESUDNA.

Maradona je bar ubijedjen da će dobit svakoga prije utakmice, ovaj naš ide da izgubi i sjutradan da priča kako je "fudbal okrutan".
    Ovaj naš radi sa formacijama i instrukcijama fudbala koji se igrao '80-ih godina!!!Ne daj bože da izadje u trenerski prostor na ovu utakmicu u srijedu!!!Tačno bi ga gadja sa nekim televizorom (da vidi kako se danas igra fudbal) :mad: :hammer: :hammer:
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Filipovicu do vidjenja, stvarno je bilo dovoljno, mislim moze odradit do kraja ove kvalifikacije i to je to!
    Nema povezanosti izmedju odbrane, sredine i napada, ka da svako za sebe igra!
    Ja sam siguran da bilo koja ekipa samo da krene ofanzivno na nas, dobice nas, zato sto nasa odbrana nema kapaciteta da se brani 10 minuta, mora se nedje kiks desit, ne mogu oni pod presingom da igraju, jbg, ovo sinoc je bilo katastrofa! Kakvo slavlje kad vidjeh na livescore da je Joveta dao gol, pa to je nevjerovatno, a mrvi Bugari, majku im *ebem cigansku sa njihovim signalom, u usta ih je*em, piiiiii!!! I cim se pali signal gledamo da je vec izjednaceno, jbt, u 2 minuta produzetka drugog poluvremena, pa je li to moguce da su tad primili gol!? I naravno dalje svi sve znamo, nismo se vidjeli, onaj Berbatov je voza onog Dzudovica kako je htio, kod nas sredina nije postojala! Kako sam izdimio kad su Simon i Misja poceli da se svadjaju ko ce izvest onaj prekid, odnosno kad je Mirko samo dosao i uzeo loptu, iako je ono bila pozicija za Simona, jbg, kapiten mrtvi, vazda li je povrijedjen kad reprezentacija igra, da bi ja kapitensku traku malom Joveticu, koji ce bit 10 puta veci igrac od Mirka, i koji gine na onaj teren, cini sve sto moze! Kakvu je golcinu dao sto je ono! Ovo je njegova sezona, ima sve u Italiji da zasijeni, nadavace se on golova, i neka ostane u Fiorentini, ne treba nidje jos da ide, barem ne ovu godinu, tek ce on da stasa, mlad je on, jos nema ni 20 godina, bice najbolji strijelac ove godine u Calcio, a poslije ove sezone, sto se mene tice, ja bi volio da predje u Real, kako ce tek po Spaniji da busi! Samo naprijed Joveta, cijela Crna Gora je uz tebe, dokazi da si najbolji, bices bolji i od Deja(Genija)!!!
    I na kraju naravno Filipovicu odlazzzzzzzzzziiiii vise!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma nema pojmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa igraju ko muve bezglave ja predlazem da im se slome prostorije jedino tako ce im uc iz dupeta u glavu i pozivam javno da niko ne dodje u srijedu na tekmu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I da konacno ocu da se radujem pobjedi nase reprezentacije, tako da u srijedu idem u Moracu, da podrzim nase momke, koji ce da razbijaju!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vjerovatno ima neko iz kluba navijaca CG na ovom forumu pa neka fino naprave jedan transparent Filipovicu da zna covjek da je presmrdio vise! On se sam ne bi sjetio da da ostavku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u kolko igraju kosarkasii znali neko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HELVETICO-SANGRIA View Post
    u kolko igraju kosarkasii znali neko
    Filipović metla. Vučinić sisa. Džudović ovca. Jovetić car.

In tv smeće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post

In tv smeće.
    Ahahahahha,e bas ga nabroja.. ehehe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Ramos View Post

In tv smeće.
    To bi bilo to.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Dobro ljudi, nije smak svijeta.
    Niste valjda toliko gajili nadu da smo dorasli Bugarima?
    Meni je žao naroda i poštenih navijača Crne Gore koji su se razočarali u dojučerašnjeg idola reprezentacije, Vučinića, ali zato ima svijetlih stvari.
    Pogledajte samo Stevana kako igra, kojom brzinom njegova karijera ide uzlaznom putanjom.
    Ja sam zbog toga presrećan.
    Neka se nikad nigdje ne kvalfiikujemo, samo neka on uspije.
    Kako mi je drago zbog momka, opisati vam ne mogu. Svaka mu čast.
    A ovo što se dešava moglo se lako predvidjeti.
    Doći će sve to na svoje... samo ne za manje od nekih 6-7 godina...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ako ne dodje sve na svoje za 6-7 godina, ne mora više ni dolazit jer teško da ćemo opet imat ovakvu generaciju.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ako ne dodje sve na svoje za 6-7 godina, ne mora više ni dolazit jer teško da ćemo opet imat ovakvu generaciju.
    Ne bih se složio, jer fudbal nam napreduje.
    Ne nekom pretjeranom brzinom, ali napreduje svakako.
    Uporedite nam samo nacionalno prvenstvo prve i ove godine.
    Bilo je samo Budućnost i Zeta, a sad su tu Mogren, Lovćen, Sutjeska, Rudar, te Berane što da ne, dosta jakih timova, mislim, za naše prilike jakih.
    Svake godine je prvenstvo sve zanimljivije, iako ne plijeni kvalitetom.
    + siromašni klubovi, bez nekih sredstava koja bi obezbijedila pojačanja sa strane, dakle ulaže se u mlađe kategorije, igrači imaju više prostora za napredak i dokazivanje.
    Sve je podređeno tome, tako da ja imam neku nadu.
    Sigurno je da, Jovetić, onog dana kad preduzme kapitensku od Vučinića, neće biti arogantan kao on. Tačno mu se vidi da igra s Totijem u istom timu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Uporediću.

Prve sezone, Zeta rašarafila Rangers i na Shitbroxu i kući. Budućnost igrala ravnopravno sa Hajdukom, Grbalj nadigrao Gloriju, a i Rudar se natezao sa Omoniom i bio konkretniji.

Ove sezone, kako neko lijepo reče, Mogren igrao tenis sa Kopenhagenom, Polonija izbačila Budućnost ka na lakšem treningu, Sutjeska ispade od nekih amatera, Petrovac je bio solidan za svoj rejting, ali teško da će reprezentacija imati bilo kakvu korist od toga.

Mada sve to nema neke veze sa reprezentacijom, niti se možemo na domaću ligu oslonit da popunjava mjesta u prvih 11 (mislim, mi možemo, ali se onda nemamu čemu nadat). Naša jedina nada su fudbaleri koji podju u inostranstvo sa 16-17 godina i zadovolje na probama, i onda treniraju 4-5 godina u kvalitetnom okruženju pod vodjstvom ljudi koji se razumiju u moderni fudbal i znaju kako treba radit sa mladim fudbalerima. Mi takvih ljudi nemamo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Uporediću.

Prve sezone, Zeta rašarafila Rangers i na Shitbroxu i kući. Budućnost igrala ravnopravno sa Hajdukom, Grbalj nadigrao Gloriju, a i Rudar se natezao sa Omoniom i bio konkretniji.

Ove sezone, kako neko lijepo reče, Mogren igrao tenis sa Kopenhagenom, Polonija izbačila Budućnost ka na lakšem treningu, Sutjeska ispade od nekih amatera, Petrovac je bio solidan za svoj rejting, ali teško da će reprezentacija imati bilo kakvu korist od toga.

Mada sve to nema neke veze sa reprezentacijom, niti se možemo na domaću ligu oslonit da popunjava mjesta u prvih 11 (mislim, mi možemo, ali se onda nemamu čemu nadat). Naša jedina nada su fudbaleri koji podju u inostranstvo sa 16-17 godina i zadovolje na probama, i onda treniraju 4-5 godina u kvalitetnom okruženju pod vodjstvom ljudi koji se razumiju u moderni fudbal.
    Istina, slažem se sa svim.
    Liga kao liga je napredovala, mada ne i naš učinak u Evropi.
    Iskreno, nije ni realno nadati se tome, jer ipak, pripadamo donjem kutu reprezentacija kojoe danas igraju moderan fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Dobro ljudi, nije smak svijeta.
    Niste valjda toliko gajili nadu da smo dorasli Bugarima?
    Meni je žao naroda i poštenih navijača Crne Gore koji su se razočarali u dojučerašnjeg idola reprezentacije, Vučinića, ali zato ima svijetlih stvari.
    Pogledajte samo Stevana kako igra, kojom brzinom njegova karijera ide uzlaznom putanjom.
    Ja sam zbog toga presrećan.
    Neka se nikad nigdje ne kvalfiikujemo, samo neka on uspije.
    Kako mi je drago zbog momka, opisati vam ne mogu. Svaka mu čast.
    A ovo što se dešava moglo se lako predvidjeti.
    Doći će sve to na svoje... samo ne za manje od nekih 6-7 godina...
    Uspio je on vec,igrat u Fiorentini sa 18-19 god.i postat nosioc igre je veliki uspjeh,a jos je bio kapiten Partizana sa 17 god.Ako se moze rec za Vucinica da je uspio jer igra u Romi,onda je uspio i Stevan jer Fiorentina nije gori klub od Rome,a trenutno cak i bolji.........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A pff... Ko napreduje? Kazes pogledaj ligu prve godine a pogledaj sad? Zajebavas li se to, kakvo Berane crno? To sto je Lovcen sad na celu tabele samo govori kako je kvalitet opao... Berane sa komplet prvom postavom iz Berana uspijeva da udje u Prvu Ligu bez problema. :joint:

Dovoljno je pogledat zalosnu, bezidejnu i impotentnu Buducnost sad, i kad su osvojili prvenstvo sa Babicem recimo.

Rezultati u Evropi su takodje mjerilo. Al dobro, eto sledece godine ce se napravit napredak u Evropi i sampion ne bi trebalo da primi 12 golova...

Kazes siromasni klubovi, nema ulaganja... i kakav to napredak ocekujes? Mladi igraci? Dje su ti mladi igraci? U kakvoj ligi ce oni to da napreduju?

Nema odje ljeba od napretka... Jedina nada su ti mladi kao Jovetic sto odu negdje sa strane... jer odavde ko ostane racunaj propalo.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

„Džudović i Peković imaju parne žute kartone i moraću da pozivam igrače iz mlade reprezentacije. Vidjećemo, tu su Božović, Nikolić, Tomašević… Vidjećemo šta će biti sa Bašom koji je tražio izmjenu, jer je imao jak bol u leđima“, objasnio je Filipović.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    To bi bilo to.
    ajte polako i ti i ramos

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dobro je i Delibasic odigrao

Slusam prije Filipovica na IN, je8i mi oca ako mu nije Sveto Marovic mentor bio...

Covjek pola sata prica, a jedino sto mozes da cujes je da je fudbal okrutan...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Rodjen je u Podgorici, mada je to i nebitno. Niko neće upropastit svoju karijeru namjerno. Čovjek je jednostavno fudbalski NEPISMEN za današnje vrijeme. Ne zna, ne umije, i nije on u suštini kriv no su krivi oni što su ga doveli. Kunem se da se prosječnom igraču Football Managera ne bi dešavala ovakva igra da je na klupi naše reprezentacije, da ne pričamo o kvalifikovanim stručnjacima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Montenegrino-CT, jesi li ti nedje ranije na youtube odrzavao kanal koji je imao gomilu video materijala o Crnoj Gori.. cini mi se da se zvao highlander ali odavno ugasen.. zaista steta
    prije no sto umrem ja želja mi je ta, sahranite me u dres Čelika...

Page 269 of 2255 FirstFirst ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)