4-1...cccccccccc. pi
4 komada, uffff.....
4-1...cccccccccc. pi
jaooooo od 1:0 do 4:1
ma nece se selektor dirat. vidjece te.
kao i vazda ce izjaviti da je bugarska za klasu bolja od nas,.... sran**
I selektora i njegovog pomoćnika s noge na nogu.
I što znači ovo da je grad platio prenos.Bogami se mugoša dobro uplašio
Last edited by milos179; 05-09-09 at 20:25.
kraj
4:1
pffffffff
A evo i Dejo kaže da očekuje jednu pobjedu EVENTUALNO dvije u kvalifikacijama... ništa, sa takvim ljudima na čelu fudbalske organizacije i reprezentacije se nemamo čemu nadat.
Još malo pa će i fudbaleri počet da se ne odazivaju.
Vala neka ga i ove dvije utakmice jos i neka ide srecan mu put pokazao je sto zna i koliko moze....
Lose.
E sad molim vas sjetite se kad Filipovic bude dao izjavu.Bit ce da prica i da prica.On veze nema.Srbin.Boli ga **** za reprezentaciju.Dosao je samo da uzme pare.Treba ga pod hitno smijenit.
Odbrana katastrofa.Odbrambeni igraci su nam kao oni prosjecni za 2 ligu.
bez komentara sam.....
:)
Nista, treba trazit dje god se moze neka odbrana i filipovica poslati u....
ajde barem ste poveli 0-1 ^^
@ Montenegrino-CT
taj tvoj potpis, to je hrvatski predsjednik Franjo Tuđman govorio:
'Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto !!!'
ne kradi ^^
Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D
Filipovicu,podnesi ostavku i nestani dostojanstveno.
SVE TI J EBEM !
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Treba podržati naše sokole, naše sjajne momke...
Napunimo hram Pod Goricom, ne štedimo dlanove i Kipar može pasti.
Moramo dobiti bar jednu utakmicu kvalifikacija .
Znam, da je Kipar velik zalogaj, u zadnjih nekoliko godina prava fudbalska ekipa ali treba pokušati, zašto da ne!
Ako ne uspijemo ni protiv Kipra ostaje nam Gruzija, tako da i dalje imamo šansi da ubelježimo pobjedu i da ne budemo zadnji grupi.
Dejo je jasno rekao da nam je cilj da sljedeće kvalifikacije ne budemo u zadnjem šeširu već u predzadnjem.
Ljudi bila bi šteta da ne pobjedimo bar jednu utakmicu...ajmo da napunimo stadion ...Kipar nije nepobjediv!
Ajmo svi za Crnu Goru, naprijed sokolovi...
Libertas
Brana za selektora
ali Kaladze je legenda, 2 autogola je dao![]()
Na kraju irska nece proci. Ne znam sta treba da se desi da bi se promjenio selektor.
Kakav je Kaladze, igrao sam 3+ treba jos jedan da da![]()
Sledeći put kad budeš sanjao fudbal, obrni se na leđa
ados, dobra opaska, selektor je loš jer je Srbin. Prebroji jš i igrače da se koji nije "obrijao"..
koji to Crnogorac treba da vodi reprezentaciju? Grof Božović koji je oćeran iz Budućnosti, ser Brano ili Dejan "u dva seta" Vukićević ?
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Kakve sad ima veze moj podpis sa ovom utakmicom? Prvi put cujem od tebe da je to franjki govorio jer vjeruj mi ne pratim sto govore tamo neki gradjani drugih drzava..ali vjerujem da ti pratis takve stvari i da si informisan iz prve ruke o ovakvim stvarima pa cu vjeruj mi promijeniti podpis a` budem imao kad`...
Treba mu pružiti šansu...
Crna Gora igra dvije istorijske utakmice Pod Goricom.
Prvo Kipar, pa Gruzija!
Vjeruj mi ,ako pobjedimo Kipar odjeknuće trijumf širom Evrope...
Zato svi na stadion u nadi da se može savladati Kipar a ako i ne uspijemo onda nam ostaju Gruzijci.
Ne treba biti malodušan nego dati sve od sebe do prve istorijske pobjede u kvalifikacijama!
Libertas
jessad vidjeh na livescore,legenda...
vidjeh zadnjih 20 min.u odbrani je duvalo na sve strane,dzudovic je ispadao samo tako,kad su davali reprizu golova poslije utakmice nijesam mogao vjerovat koliko je gore pomenuti spor,kako ga je berbatov lagano prosao kod onoga gola,da li drugog,stvarno strasno...
e jes,file aj lagano obraza ti...
1993-2020
mnogo je 4 komada majku mu.nesto ne stima,ja mislim da je file u pitanju.aj file polako
http://nebojsacelebic.b0x.me/
kako moze da stima kad prije svake utakmice trener izjavljuje dobro je ako puno ne izgubimo.
Ja sam mislio da od Bataka i Tanasijevica ne mozemo imat' goreg stopera kad veceras vidim Dzudovica. Presmijesan igrac, grama mozga nema.
Fatic MORA da igra umjesto nervoznog Pekovica, vidi se da mali ima tehniku, zna da krene naprijed kad nema kome loptu da baci. Eto makar jedan igrac iz mlade reprezentacije koji zasluzuje da igra u A selekciju.
Bekovi veceras nisu bili losi, tu se i nekako krpimo, ali nemamo drugog stopera. Sramota je da gubimo utakmice od ekipa sa kojima mozemo da se nadigravamo i koje nisu mnogo bolje od nas.
I naravno da smijenimo selektora, to se podrazumijeva.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks