Page 62 of 715 FirstFirst ... 125258596061626364656672112162562 ... LastLast
Results 1,526 to 1,550 of 17862

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Glasam da se tolerise to jednom nedjeljno....braca su to nasa!
    To bjese ono,mi,krs,pravoslavlje jel?
    A posebno su ludi za nama, bas BRATSKI dime od brige,ka i kroz istoriju sto su.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Iz lichnog iskustva,
    u toku dana su mirni i uljudni, ali kad popiju u toku noci,
    niko u selu ne sklapa ochi.
    Arogantni su, ne umiju da se ponasaju i nevjerovatno bezochni i hvalisavi.
    Ima i ljubaznih, na oko prijatnih, ali opet su bezocni i tranjavi globalno.

Slicno misljenje imaju i ljudi koji zive u inostranstvu, i u rusiji, turkmenistanu pa imaju vise iskustva. Losi ljudi generalno
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi ste se pisali u nase more...a sad vam smetaju ovi oni
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    Arogantni su, ne umiju da se ponasaju i nevjerovatno bezochni i hvalisavi.
    Ima i ljubaznih, na oko prijatnih, ali opet su bezocni i tranjavi globalno.

Slicno misljenje imaju i ljudi koji zive u inostranstvu, i u rusiji, turkmenistanu pa imaju vise iskustva. Losi ljudi generalno
    Gazda,
    ti imash vishe iskustva, ja ih mogu tolerisat dvije nedjelje,
    tebe je teze, cipancijelo ljeto.

Da Rusi nijesu proputili u CGu,
    i donijeli OGROMAN KAPITAL, druge bi ptice pjevale u poslijeratnom periodu, ovi ZAPADNJACI ne vole RIZIK,
    oni idu na SIGURNO.

Kad lompuju u Danskim hotelima,
    ne ostave ni sobaricu ni kuvaricu ni chistachicu, bez debelog bakshisha,
    a jesu BUCHNI kad popiju,
    kao da su od moje FAMILIJE.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    To bjese ono,mi,krs,pravoslavlje jel?
    A posebno su ludi za nama, bas BRATSKI dime od brige,ka i kroz istoriju sto su.
    Daleko mi kuca od njih !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
    Daleko mi kuca od njih !
    Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden!

Hvala svima na otgovor.
    Znaci, Rusi = losi turisti = losi ljudi generalno = nek pronadu drugo more. Takva je logika?
    Ili Rusi neophodno zlo, koje moras da trpis, zbog njihova doprinosa u turisticki sektor razvoja drzave?
    I ko su DOBRI ljudi generalno za Crnu Goru? Sta moze ponuditi njima drzava da bi dosli na ljetovanje umjesto Rusa? Koje je vase misljenje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jaroslav View Post

Hvala svima na otgovor.
    Znaci, Rusi = losi turisti = losi ljudi generalno = nek pronadu drugo more. Takva je logika?
    Ili Rusi neophodno zlo, koje moras da trpis, zbog njihova doprinosa u turisticki sektor razvoja drzave?
    I ko su DOBRI ljudi generalno za Crnu Goru? Sta moze ponuditi njima drzava da bi dosli na ljetovanje umjesto Rusa? Koje je vase misljenje?
    Brate,ne mora se generalizovat.Ima i kod nas teskih ljudi,a isto tako ima i kod vas.Ako je neko fer i korektan prema meni,ja cu bit duplo bolji prema njemu.Meni ne smeta niko ako ne pravi probleme.Svaki turista je dobrodosao i ne treba praviti razlike po nacionalnosti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

[QUOTE=Jaroslav;1284728]Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden!

To ti je kontradikcija ,ti bi da zivis ,pa bi da si mrtav u istoi vakat ! ,vidis ja bi da zivim u norden

ps.sto ne daju rusima da investiraju u Skandinaviju ??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Hvala svima na otgovor.
    Moje mishljene je,
    da mi BOLJE TURISTE i goste ne zasluzujemo,
    da ste vi VRH VRHOVA za ove uslove koje VAM NUDIMO.
    Vi ste veliki NAROD,
    sa velikim SVIJETSKIM UMOVIMA,
    i to vam daje JAROST i JAROSLAVE,
    koja LUDOM TROJKOM JURI STEPOM BEZ KRAJA I POCHETKA I GAZI SVE
    PRED SOBOM.
    Svi ste vi KARA-MAZOVI,
    na tri nachima Mitar, Ivan ili Sasha LJUBAV NASHA,
    ima i IDIOTA, koji svakoga vole LUDO,
    ali se svaka ljubav zavrshi sa PADAVICOM ili LUDNICOM,
    jer LUBAV NEMA GRANICA, ima i Roskoljnikova,
    koji imaju pravo da ubijaju, da izvrshe ZLOCHIN, kao Politkovske, ali bez KAZNE.

A Ane KARA-njine, su SUPER DUPER,
    ne samo za KARANJE,
    kad krene niz brdo, cushnesh je pod voz, a Vronjskog u Srbiju da ratuje.

Sve u svemu,
    nije mi jasno, kako je Dostojevski pisao o IDIOTU,
    a nikad me nije upoznao, prava smo braca KARA-mazova, i sestre KARA-njina, SLICHNIJIH I LUDJIH NARODA,
    OD VAS & NAS,
    nema pod KAPU NEBESKU.
    I mi imamo KARA-djordja.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hvala svima na otgovor.

Jaroslave, nemoj se uzbudjivat od ovih kometara. Svi su odje za demokratiju i evropejstvo ako je za njihovu guzicu a u stvari su sve latentni fashisti - ako neko govori za CIJELU naciju da je ovakva ili onakva dovoljno ti je da vidis o chemu se tu radi.... Welcome to Montenegro, the great heart of Mediterranean!
    I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Molba za turiste za ljeto 2010.
    Ako ste planirali da dodjete u Montenegro,nemojte,posaljite MTCG tih 1000eura koje bi potrosili ovamo,a oni ce vama kataloge....
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovako sad cu vam objasnit logiku dorogoy moy Jaroslav! )
    Ja sam zivio u Rusiji punih 13 godina, i znam kakvi su Rusi, ima ih strasno dobrih ljudi, koji su moji prijatelji do kraje mojeg lijepog zivota i za koje bi ja svoj zivot dao, naravno ima i onih losih, ali nije sad to poenta, poenta je u tome da su vam vjerovatno poznate rijeci Chruki, hachiki itd!? Je li U Rusiji vole strance kad ih ima pun ****??? Naravno da ne, posto je zajednica Yugoslovena jako mala u gradu u kojem sam zivio, mi nikome nismo smetali, ali npr u Moskvi gdje sam takodje zivio, nisu nas bas voljeli, zato sto nas tamo dosta, kad je moj otac stigao u Rusiju davne 1987, njima su se svi supkali i trcali za njima, zato sto je imao platu 1500 dolara, i kad bi zamijenio te pare u rublje na crno, mogao je od jedne plate da kupi stan u Moskvi, ali su se culi i komentari tipa "inostranci-zasranci"!!! da li bi vam se svidjelo da odje dodjete i vama kazu "dje ste ruska *****"?!?!?!
    Odje je narod volio Ruse kad su poceli da dolaze i svima je bilo milo, ali tu se pojavilo puno Rusa, i u jednu ruku Crnogorci su poceli da se boje kolonizacije svoje drzave, a sa druge strane, ovamo je doslo puno Rusa iz "glubinki", dje su bili niko i nista, dje su bili prosjecni ljudi, i poceli da se qrce u Crnoj Gori, e ne moze to tako brate, do prije 20 godina, niste imali ljeba da jedete, a sad ce te vi mene da ponizavate u mojoj drzavi?!?! Nece moci Ne moze "iz gryazi v knyazi"!!!

I ne shvatajte to licno, evo kad nam navale Njemci, kukala nam majka, i kad ih bude puno u Crnoj Gori, necemo ni njih voljeti! Italijane vec ne volimo, pa i "bracu" Srbijance ne voilimo, a sto cemo koji **** nekoga voljeti, niko nidje nikog ne voli! Je li vas nedje drugo vole? Vole li vas u Egiptu, Turskoj, Grckoj?!?!?! U Turskoj obozavaju vase zene jedino, zato sto jadni Turci ne zapinju po cijelu godinu, ali kad stigne sezona dolaze "Natashe" i pocinje orgijanje! ))

Hvala i prijatno, nemojte sto zamjerit, nije nista licno, volim moje drugove Ruse, za ostale me boli uvo, isti su mi ka i Francuzi, Srbi, Bosanci, Hrvati itd!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Moje mishljene je
    Bravo Milovane! Bio sam iskreno impresioniran Vasim blistavim postom.

Nino_pg i Lord Tyler hvala na otgovoru!

To ti je kontradikcija ,ti bi da zivis ,pa bi da si mrtav u istoi vakat ! ,vidis ja bi da zivim u norden
    I ova kontradikcija se zavrsi kad dode Ragnarök. Jel?
    ps.sto ne daju rusima da investiraju u Skandinaviju ??
    A mi njima prodajemo sirovinu. Oni nas investiraju. Samo IKEA vec ulozila 2,5 miljarda $ - 11 megashopa u Rusiji. Zanimlivo sto Rusija vec ulozila u Crnu Goru istih 2,5 miljarda $, ali robni promet izmedu RF i CG nazalost je slab – 91 miljon $ tokom 2008 godine.

Quote Originally Posted by umek View Post
    E ovako sad cu vam objasnit logiku dorogoy moy Jaroslav!
    Дорогой мой umek! Nisam shvatao sve to licno. Slika koju dajete potpuno opisuje realnost. Samo da Vam kazem sto nece biti “koloniziranja” od strane Rusa. Bila je moda. Modno je bilo posjedovati nekretninu u Crne Gore i odmorati ovdje citavom porodicom. A u svakoj mode postoje kraj ili neki pik, bum, maximum itd. Vjerujte mi sto sad mnogo Rusa pocniju da odlaze i vec to zapocelo – kriza, j*bg!

A uopste, vas forum je prijatan i interesantan. Hlava jos jednom, spasibo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Hvala svima na otgovor.
    Jaroslave Rusi su vrhunski potrošači. Kad imaju ne žale. Ovdje u Hrvatskoj ponekad znaju bit jako bahati i na sve gledaju s visoka pa čak i onda kad su neki niži srednji stalež (ne svi naravno, nego jedan manji dio). To su sitnice na koje se narod koji živi od turizma brzo navikne ali nam ponekad ipak smeta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Дорогой мой umek! Nisam shvatao sve to licno. Slika koju dajete potpuno opisuje realnost. Samo da Vam kazem sto nece biti “koloniziranja” od strane Rusa. Bila je moda. Modno je bilo posjedovati nekretninu u Crne Gore i odmorati ovdje citavom porodicom. A u svakoj mode postoje kraj ili neki pik, bum, maximum itd. Vjerujte mi sto sad mnogo Rusa pocniju da odlaze i vec to zapocelo – kriza, j*bg!
    Znam ja da nece bit kolonizacije, i ja se toga nikad nisam bojao, za mene to uopste nije problem! Ja se samo nadam da smo Vam, mi-domaci forumasi objasnili u cemu je problem i nadam se da nam necete zamjerit, ja licno nisam htio bit grub i uvrijedit vas, nadam se da nije tako ispalo!
    Veliki pozdrav i nadam se da uzivate u Crnoj Gori! I vjerujem da Vi niste jedan od onih Rusa sto se ponasaju ruzno u Crnoj Gori, posto vidim da se prilagodjavate s obzirom da ucite nas jezik, a to je u svakom slucaju za pohvalu

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    472 Posts

Jaroslav je,reka bi,dobar i cestit coek.
    Takvi su odje uvijek dobro dosli.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Bravo Milovane! Bio sam iskreno impresioniran Vasim blistavim postom.

!
    Dragi moj Jaroslave,
    za ljude kao shto si ti i Braco iz Dubrovnika,
    ima svudje mjesta pod kapom nebeskom i ima prave ljudske topline i iskrene bratske ljubavi,
    jer se ljudi ne dijele naZijonalno, vjerski i ideoloshki,
    nego na LJUDE I NELJUDE, a takvih ima shirom zemljinoga shara.

Razlike postoje medju nama,
    jer ste vi imali VELIKOPOSJEDNIKE sa hiljadama dusha,
    u CGi niko nije posjedovao DUSHE, bilo je bezdushnih koji su nudili dushu na prodaju, ali im CIJENA nije bila visoka.

Vash odnos prema VELICHINI TERITORIJE,
    prema VJERI I IDEOLOGIJI,
    nije pojmljiv nama koji se sudaramo po trotoarima i koristimo liftove u kumbulj, mi se sklanjamo sugradjanima da prodju, bez udarca u rame, jer je nash prostor uzak, nije kao KINESKI,
    ali je uzi od Ruskoga, pa ne vichemo iz grla junachkoga jer nam komshija moze zamjerit, te razlike su chesto puta izvor za predrasude, a ako smo ljudi a ne junaci,
    treba braniti DRUGE OD SEBE, shto mnogi nijesu APSOLVIRALI U CGi.

Srdachan pozdrav,
    i hvala na komplimentu,
    du je altid velkommen i Danmark,
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Lord Tyler View Post
    Jaroslave, nemoj se uzbudjivat od ovih kometara. Svi su odje za demokratiju i evropejstvo ako je za njihovu guzicu a u stvari su sve latentni fashisti - ako neko govori za CIJELU naciju da je ovakva ili onakva dovoljno ti je da vidis o chemu se tu radi.... Welcome to Montenegro, the great heart of Mediterranean!
    U rusiju ima masu naroda i nacija ,nego nasko iskustvo snjima je gadno bilo ,no treba se edukovat pa mlatit ! U "J"evropu znaju odlicno odakle dolazi kapital iz rusije i zato su skratili strahovito njin upliv ! Po tyuristickijeh centara opet "J"evrope su do*****li "turisti" iz rusije pa su im i tu skratili znatno dozivljaj,dakle Crna Gora i Crnogorci moraju zastiti svoje interese na strahovito "cudjenje" onije kojima je Suverena Drzava Crna Gora za sprdnju !

ps. A u Montenegro ko je godj dodio ka celjade bio je ugoscen kako valja i trebuje ,no oni koji NIJESU dosli ka ljudji obicno su se crtali nogama naprijet ,ali posto smo demokracka drzava mi vrcemo istom mjerom !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

[QUOTE=Jaroslav;1285358]
    I ova kontradikcija se zavrsi kad dode Ragnarök. Jel?

A mi njima prodajemo sirovinu. Oni nas investiraju. Samo IKEA vec ulozila 2,5 miljarda $ - 11 megashopa u Rusiji. Zanimlivo sto Rusija vec ulozila u Crnu Goru istih 2,5 miljarda $, ali robni promet izmedu RF i CG nazalost je slab – 91 miljon $ tokom 2008 godine.

Hhahhahah jes komsija no ste ih ZAJEBALI ZA TRI MILIJARDE SWECKIJEH KRUNA ! Da pojasnim "P R E V A R I L I" ZA TRI MILIJARDE KRUNA tako da te $etujem da malacko prostudiras dnevnu stampu da vidis misljenje Konrada od IKEA Ucjene prevare su svakodnevnica "biznisa" od Rusia a za sirovine opet pogledaj Skandinaviju i njen primjer nacinjeli su da ih Rusia NEMOZE vise ucjenjivat gasom i grade novi gasovod za (neznam kako se zvase) Kirgistan ili drukse isto vazi i za naftu ,znaci kraj mafijaskom sistemu biznisa u Skandinaviju !
    Za Suverenu Drzavu Crnu Goru ,kolko ljudji od Rusija imaju dozvole za gradnje kupovinu itd itd ,potkupili malacko lupeza iz politicke scene CG i sad peru li peru lovu zaradjenu na diskutabilan nacin !
    Sto se tice "turista" ima ih dosta od Rusija ali znatan borj je da te bog sacuva ,sto ne znaci da su svi takvi !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Molba za turiste za ljeto 2010.
    Ako ste planirali da dodjete u Montenegro,nemojte,posaljite MTCG tih 1000eura koje bi potrosili ovamo,a oni ce vama kataloge....
    Taman tako samo ja bi isto da ni poslju ka do sad sve nevjeste iz bivsega SSSR posebito sa Baltikuma i sela iz Rusije ,provjereno po cijeloj Jevropi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jako mnogo se uopstava, a nas nervira kod bahatih Rusa turista zato sto su bas kao i mi. Tatini sinovi koji su se nabrzinu docepali novca, kao skorojevici svuda su jednaki. Treba procitati kako izgledaju hoteli poslije ekskurzija nasih djaka po inostranstvu, a da ne pricamo o onim visokopostavljenim koji krali mobilne na seminarima, onima koji maltretirali krupijea u kockarnici.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve bi ja to u zatvore nabio i bacio kljuceve !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jeste li gledali sinoc na dnevnik hrvatskih medija o nama ??

ne treba bolja reklama od te...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znas onu staru dovoljan broj rvata na ljetovanje u Suverenu Drzavu Crnu Goru govori sve o tome
    A sto se tice blacenja to je barem lasno nama ,nemo da vadimo sa You Tube kako su ni iz okruzenja kulturne komsije ,kulturne vaspitane i fine BBBUUUAAAAHAHHAHAHAHAHAHHAHA !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    jeste li gledali sinoc na dnevnik hrvatskih medija o nama ??

ne treba bolja reklama od te...
    A da napišeš koju riječ o tome jer to nisam gledao.

Page 62 of 715 FirstFirst ... 125258596061626364656672112162562 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)