Fanstastican start Kimija i Maestralna voznja Fisichelle.
Jedna od najboljih trka ove sezone.
Krajnje uzbidljiva trka nas ochekuje. Kakav poredak na startu shto je ovo
1. Giancarlo Fisichella, Force India, 648kg
2. Jarno Trulli, Toyota, 656.5
3. Nick Heidfeld, BMW Sauber, 655
4. Rubens Barrichello, Brawn GP, 644.5
5. Robert Kubica, BMW Sauber, 649
6. Kimi Raikkonen, Ferrari, 655
7. Timo Glock, Toyota, 648.5
8. Sebastian Vettel, Red Bull, 662.5
9. Mark Webber, Red Bull, 658
10. Nico Rosberg, Williams, 670
11. Adrian Sutil, Force India, 678.5
12. Lewis Hamilton, McLaren, 693.5
13. Fernando Alonso, Renault, 684.4
14. Jenson Button, Brawn GP, 694.2
15. Heikki Kovalainen, McLaren, 697
16. Sebastien Buemi, Toro Rosso, 685
17. Jaime Alguersuari, Toro Rosso, 704.5
18. Kazuki Nakajima, Williams, 706.1
19. Romain Grosjean, Renault, 704.7
20. Luca Badoer, Ferrari, 691.5
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Fanstastican start Kimija i Maestralna voznja Fisichelle.
Jedna od najboljih trka ove sezone.
TAKUMI
:yipiiii:
Fenomenalno.
Em Kimi,em sama Spa,definitivno meni u par omiljenih staza,magicna Eau rouge,prava uzivancija.
/me happy
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Da se i ja malo obradujem ove sezone. Svaka čast za Kimija![]()
Zna se ko je tata za sve njihIcE MaN
A gdje je bio do sad?
Zao mi je za Alonsa.
TAKUMI
Bio? Od kad?
TAKUMI
Fisico u Ferrari?
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/...race-at-monza/
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/...-ferrari-move/
Vidis, dosao GAZDA na karting i obrijao konkurenciju.
TAKUMI
Znas li sto je Alonso za Kimija?
TAKUMI
Ledeni je najprecjenjeniji vozac u istoriji F1 i sigurno jedan od najgorih sampiona ikad,uz Kekea i Zaka Vilneva
Alonso je izmislio voznju za njega,ne treba dusu grijesit i poredit ih uopste
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
vidjelo se da je veliki talenat i buduci sjajan vozac na australian gran priju 2001 godine u bolidu minardija,sa 2 titule o5' i o6 uvjerio me je da je jedan od najboljih.posebno u trci ,ne znam gdje je to tacno bilo,mozda bahrein, kad je zavrsio ipred sumija koji je pokusavao da ga pretekne ali uzalud..iako mrzim ferari sledece godine ako predje tamo,ima sigurno da poveca broj titula..jer je ove god renault nekonkurentan,mada alonso izvlaci i 110 posto iz ovog bolida.
Do 2005-e Alonso je bio dobar vozac ali u nekonkurentnom bolidu nije mogao napravit nista. Dalje, Alonso, osim 2007-e u McLaren, nikad nije imao jakog timskog kolegu, Hamilton je bio brzi od njega i zbog toga je napustio McLaren i vratio se ponovo u inferiorni bolid Renoa. Da bi njemu bilo lakse, Flavio je uveo Piqueta koji je taletovan vozac ali u Renolu je testirao manje od Alonsa, nije imao isti status, uvijek je bio vodonosa i td. Alonso je popizdio kad je, ne znam u kojoj trci, bio sporiji od Piqa koji je zavrsio u podijum. Prosle godine Piq je udario bolid u Singapur, u 13. krugu jer su mu to javili iz boxa Renoa. Secas li se Madjarske 2004-e kad je NAJVECI sa 4 pita dosao do prve pozicije. Znas li ko je bio drugi? A znas li ko je krenuo prvi? Onda, Imola 2006, NAJVECI u Ferrari koji je bio sec ili vise sporiji od Renola, je stigao do prve pozicije, prve te godine a Alonso je vozio iza njega, oko 45 krugova i nije mogao da ga pretekne.
2005-e, svaka pobjeda mu je bila laka, bez problema, skoro svaki put je imao pol poziciju i turisticki zavrsio trku. 2006-e, Ferrari je bio dosta slab, do Kanade, kad je NAJVECI zaostao 25 bodova za Alonsom. U Monzi ta razlika je bila 2 boda.
Alonso je najkompletniji vozac u F1, trenutno, ali nije najbrzi. Najbrzi je Vettel.
TAKUMI
Znaci Fisiko definitivno mijenja Badoera... To ce bit interesantno za vidjet!
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
to je glupo komentarisat alonso nije pravi sampion a sad vidjeh ovo je grijeh sto napravise od sledece godine kakv je kalendar da se najezis fabio poz
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks