to nije istina da ne igra za crnu goru
on igra za nasu u16
http://www.fscg.co.me/20090514495/Vi...bugarskom.html
Pa za kadete stara.nego nije igrao na zadnju bas sam obratio paznju
Bilo kako bilo, ne može me niko ubijedit da ovo nije naispravnije:
Sazove se prijateljski meč protiv neke nižerazredne ekipe (tipa Kazahstana, koji je već gostovao pod Goricom) i pozove se neki osrednji tim, dakle odmore se Jovetić, Vučinić, Vukčević, Baša itd. i pozove se mladi Batrović.
Crna Gora završi 1:0 protiv Kazahstana, nebitno, Batrović uđe u igru tipa u 82. minutu, predstavi se publici, faktički odigra jedan zvaničan meč za seniorsku reprezentaciju Crne Gore i otklone se sve dileme.
Uhapsiće ga Srbija, viđećete.
Vala bih mu dao i da odigra 90 minuta kvalifikacionog meča ako će to što pomoć.![]()
Ne znam, ja njega nešto nikako ne mogu povezat sa Srbijom, ali me ništa ne može iznenaditi.
Sve u svemu, ako bude igrao za nas imaćemo jedan od najboljih napada u Evropi za 2-3 godine. Mirko naprijed, Simon, Veljko i Stevan iza njega. Ima de cijepaju odbrane čak i sa Filipovićem na čelu (mada se najiskrenije nadam da će ga skrajnut do tad).
Ako ne bude igrao za nas, preživjećemo i to. Uvijek će se znati dje se radjaju i rastu vrhunski talenti.
Podgorica zadnjih 20 godina: Savićević, Mijatović, Jovetić, Vukčević, Batrović.
Beograd zandjih 20 godina: ...?![]()
Sprdaš li se ti to, ili stvarno hoćeš da ti nalazim vrhunske fudbalere iz tih gradova u zadnjih 20 godina?
Evo ti samo od aktivnih fudbalera, da ne tražim po devedesetima...
Madrid: Kasiljas, Tores, Raul
Milano: Maldini
London: Ferdinand, Bekam, Ešli Kol, Defo, Sol Kembel
Minhen: Filip Lam
Milo mi je za toga Batrovica ... Samo napred![]()
Nadam se, iskreno se nadam.![]()
http://www.fifa.com/worldcup/prelimi.../fixtures.html
Ovom prilikom bih zelio da se zahvalim FIFA ili savezu Kipra što će ta utakmica početi sat vremena kasnije pa će makar prvo poluvrijeme bit lišeno saznanja po nas bitnog rezultata!!!Nada poslednja umire![]()
deuscroix
Pa da nisu otisli u Beograd, bili bi savicevic, mijatovic i ini. Ovako su zaista SAVICEVIC, MIJATOVIC i ini.
Nadam se, u stvari siguran sam, da ce Jovetic biti blizu njih. Ne mislim da ce ih prestici, ali da ce biti blizu, siguran sam. Nisam htio da repliciram nekim znalcima koji su ga ovdje omalovazavali. Prosto, decko je u Partizanu blistao, nije to bila sama igra kao igra, nego vidis brate harizmu. Ne uporedjujem ih, kad su marsejski arapi gostovali kod nas u Ligu sampiona, ja sam vidio Drogbu tada kao suverenog vladara sesnaesterca. Imao sam osjecaj da moze dati gol kad pozeli. Nesto slicno sam vidio kod ovoga malog. Nadam se da cu biti u pravu.
ne shvatam uopste to pominjanje beograda?
You'll Never Smoke Alone..
Što se Drogbe tiče ja ga pamtim iz Guingamp-a kad je taj tim u borbi za opstanak pobijedio u zadnja 3 kola timove koji su se borili za titulu a on dao ja mislim 7 golova!!!To je bilo nevidjena klasa!!!
deuscroix
interview Poleksic
....Za drugo mjesto smo u grupi izgubili šanse, ali će svaki susret do kraja biti veoma koristan za naredni ciklus
kvalifikacija – ocijenio je Poleksić![]()
e pa sa takvim mislenjima necemo ni gruziju kuci pobjediti
File bi trebao da zaigra protiv bugarske![]()
Prečka za Čivas
JUČERAŠNJI trening reprezentacije imao je i svoj dio u kojem glavnu ulogu nijesu
imali sami fudbaleri. Tokom treninga selektor Filipović je uzeo loptu, namjestio se za
šut, i doktoru reprezentacije Iliji Ašaninu odmah ponudio opkladu. Ako pogodi prečku,
dobiće ‘’čivas regal’’, u suprotom, on njemu daje bocu poznatog viskija.
‘’File’’ je, međutim, pokazao zašto je jedan od najvećih igrača koje je Crvena zvezda
imala. Sa tridesetak metara iskosa je, iz prvog puta, pogodio prečku i rezervisao
sebi ‘’čivas regal’’.
Last edited by denxho; 01-09-09 at 14:09.
Bugarska-Crna Gora 1.44 4.00 6.50
Pogledajte kako su postavljene kvote.Bugari imaju 5 remija u 6 utakmica,a mi 4 remija u 6 utakmica.Znaci,mislim da odje X nema sanse da dodje.Ja licno mnogo vjerujem u nasu pobjedu,ne navijacki gledano vec realno.Bolja smo ekipa.Na strani Bugara je samo iskustvo u kvalifikacijama i nista vise.Ako odbrana konacno odigra jednu normalnu utakmicu imamo velike sanse za pobjedu
Dobra i losa vjest !
losa: Djalovic povrjedjen !
dobra: Batak povrjedjen !
Kako ce da skoči sad 1![]()
deuscroix
Ja se iskreno nadam da ovaj put Filipovic pokaze malo muda i da ide na pobjedu, totalna ofanziva, idemo na pobjedu, je*eni bod nam nista ne znaci, a i da izgubimo isto nam se vata, mislim da cemo pa i izgubili ovaj mec biti 4-ti! Tako da ja bi volio da stavi formaciju 4-3-3No ne znam ko bi nam bio 3-ci spic sad kad se Djalovic povrijedio! Ali eto cak i da stavi od pocetka Vucinica i Damjanovica od pocetka u napad, ja cu bit zadovoljan
) Da ih ugazimo, vraticemo im za ono sto su nam qrvinski uvalili onaj go u zadnji minut!
Ne pamtim da sam bio veći pesimista prije neke utakmice kao prije ove.
Reče neko da smo bolja ekipa od Bugara. Teško. Nema mnogo reprezentacija od kojih smo mi bolji kao ekipa - što je tuga s obzirom da smo na individualnom planu bolji od toliko mnogo njih.
Neće od fudbala ništa bit dok ne ode Filipović. Ne, sigurno.
@umek
slazem se!!
jel neko gledao trening ?
ko je igrao sve u prvoj kipu
Didi kad ce bit karte za Kipar?
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks