Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
:mrgreen: Znao sam da ce uslijediti pozivanje na normalnost, da na normalnost koja je danas najobicnija floskula iza koje se takvi skrivaju.
Protivrjecnost samo ti vidis, mozda ti izgleda cudno ali je tako.
Na spanske linkove sigurno nema toga, a tebi su koliko vidim samo madridski validni i vjerodostojni.
Kaze se da ljudska glupost nema granica, sto bi se moglo reci i za tvoju drskost.
Jeli zabluda ili slucajno forsiras maternji, necemo o tome vjeruj da sam kojim slucajem i ja bih krio
O tvojim stavovima necu, radije da ostanemo uljudni.
Hvala na kontra savjetu, ali kako sam zadovoljan pa nemam frustracija i kompleksa apsolutno mi je nepotreban.
Dobro je da ovo niko ne uzima za ozbiljno pogotovo ne ti, tako da neces odgovoriti. Pa da i ja prekidam, ako ne iz obzira prema tebi onda prisojnosti radi. :-D
Ne vidim nešto u program TV IN da piše iđe Barselona.
Zna li ko prenose li to 100%?
Prenose 100 posto, sad je bilo na Inpuls. Noćas u 22....
Đe su moderatori da brišu ovakvo smeće?Liberalom?!?Tvoji stavovi su sve samo ne liberalni - sto i ne cudi, znajuci sta ti "liberali" sa ovih nasih prostora podrazumjevaju pod pojmom liberalizam, i koliko njihova "liberalna" praksa i "liberalno" pomanje stvari zapravo naginju ka savremenim vidovima fasizma/sovinizma
.
Sajt rtvin se azurira jednom u 3 mjeseca pa nije ni cudo sto na sajt nema da prenose barsu
edit: AnotherWorld, mislim da postoji drugi dio foruma dje mozes da izneses te svoje stavove
Last edited by BlackVelvet; 31-08-09 at 20:47.
Who let the dogs out
Nevjerovatno koliko je očigledno da je trampa Eto - Ibrahimović bila totalni promašaj za Barselonu, makar u ovih prvih 30 minuta protiv Hihona.
Usporava im igru.
Mada, istina, fale Mesi i Injesta.
Ali ne dopada mi se nikako to kako Ibrahimović igra. Eto je bio tatica.
Vlado pomogli smo Intera, neka sto dadosmo onakvog spica, nego i brdo para. Ali evo ide to vidi se i veceras.
evo murinjo dosa' da odgleda utakmicu![]()
46M i Samuel Eto'o... Hahahah... stvarno djeluje kao vic...
EDIT: Kako Jose snima situaciju... Bice gusto![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Ide, ide...
Ako je Sporting Gijon mjerilo BILO ČEGA u fudbalu.
Mislim, pogledajte taj posjed lopte 72:28.
Barselona drži loptu, ali nije imala mnogo izglednih prilika. Postigli su dva gola glavom, i to je oba puta 100% zasluga imao Keita.
Prvi put jer je praktično asistirao Krkiću, a drugi gol je dao sam, na asistenciju Alveša.
Keita sigurno igrač utakmice, ma šta se desilo do kraja.
Možda uđe malo i Anri, valjalo bi.
Sve u svemu, Barselona igra istu igru kao prošle godine, samo što bi prošle godine Sporting Gijon do sad primio vjerovatno 5 a ne 2 komada.
I da, jako ranjiva odbrana. Vidjeću tog Čigrinskog, možda donese boljitak, ali gledajući ovo noćas šupljiji su od Reala.
Naravno, uzmite u obzir da se sve to vidi protiv jednog Sporting Gijon-a.
Last edited by Vlado; 31-08-09 at 22:03.
Ne ide za sad ali se uatkmice dobijaju a kad bude islo onda ce bit muke na protivnike.
Imamo mi Krku i Pedra - ira i anri neka odmaraju ovih prvih 2 mjeseca.
Mozda bude bolje vremenom,ali se sad stvarno cini kao vic da je barsa dala etoa i jos skoro 50 miliona za ibrahimovica.Kako sad igra obicna trampa bi bila na barsinu stetu
Raise my hammer,take my aim
Pa što ne pričaš tako od početka, pobogu brate.Originally Posted by laciale
Sad te konačno razumijem, ali mogao si sve one rasprave izbjeć da si ovo ranije rekao.
I da, mislim da si definitivno zreo za promjenu avatara, možda da se raspitaš kod FC Barcelone da ti iznajmi ovaj njegov.![]()
Krkic me potvrdjuje, strasan talent.. Mene se svidja nevjerovatno...
9-ka Barcelone? Dobar je, nema sto. Dodaje im klase, vidi se..Joj, kakvu su nam uslugu napravili...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Barselona se malo zeza, otvaraju se previse. Ali ga igraju, ovo sto sam do sad gledao je bruka. Jes da je Hihon u pitanju, ali kako dobro vezu igru i non stop se krecu. Presing do daske, uz kompletan tim ima da gaze. Ibrahimovic se nekako ne uklapa, previse je statican. Al dobro, tek treba da s eprivikne na igru Barse koja je duplo brza i bolja nego sto je on to navikao u Interu.
Sofro opet izbacuje neke pogresne podatke, cus Ibrahimovic prijetio Moratiju putem sms-aI prava cifra je 48 meleona evra + Eto'o, dodatnih 5-6 je leglo na kasu Intera zbog Hleba koji je odbio prelazak u klub. Zlatio se, da je dosao Inter bi poduvao za Sneijdera. Vrijeme ce pokazat, al mislim da je holandjanin odlicna investicija Intera. Fala FLorentinu Perezu.
Vlado jeste da je ovo Sporting Gijon, ali odje i fali par igraca i vise od tog para. A kad smo kod supljih odbrana kad je to Barsa imala neprolaznu odbranu i da nije na centru skoro. To mi se dopada i kod Reala, ta igra na gol vise
dade ga ibro.
1993-2020
Poceli ovi skupi golovi. . .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks