cim Antares kaze da je smece, idem da ga odgledam, znaci da je odlican
I ne spamujte u "coming soon" threadu, promasili ste thread![]()
Originally Posted by makach
Originally Posted by Antares
Toliko o Tarantinu i OZBILJNOM filmu....Originally Posted by Interpol
A film kao komedija, dobar...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
cim Antares kaze da je smece, idem da ga odgledam, znaci da je odlican
I ne spamujte u "coming soon" threadu, promasili ste thread![]()
(nečitko)
Last edited by Antares; 31-08-09 at 13:23.
Have a parachute.
pa i Spilbergovi filmovi su mi odlicni kao komedije... Narocito Sindlerova lista :devil:
(shala, shala)
(nečitko)
A mogla se napravit odlicna (ozbiljna) filmcina...
On the other side, Spielberg je uvijek imao dozu komercijale, a vidim da mu se Tarantino zestoko priblizio...
A simpaticna bi mi bila ocjena filma da umjesto "directed by Tarantino" stoji "directed by Spielberg".
Kolilka bi ti ocjena filma bila Interpol? Solidna trica?
Last edited by Antares; 01-09-09 at 07:31.
Have a parachute.
Tarantino je, sto se mene tice, najkomercijalniji reziser na svijetuDa je Spielberg kojim slucajem rezirao Tarantinov scenario, unio bi dozu patetike i napravio prosjecan film, ako mene pitas.
Poslije milion "ozbiljnih" WWII filmova, ovo je pravo osvjezenje. I mozda jedini nacin da se nanovo ispica jedna te ista prica koja se svima vise popela na k.u.r.a.c.
I am the one who locks.
Nisi skontao, rekoh da nije bilo ni jedne jedine izmjene u filmu, a da na kraju filma pise "By Spielberg", ti i jos par ljudi sa ovog foruma bi prvi popljuvali film...
Otvori temu Fincher, Eastwood, Proyas su genijalci, i tu udri hvalu o istim i svim njihovim filmovima.
Bravo legendo, upravo si pokazao svo znanje o filmovaOriginally Posted by Recordare88
![]()
Have a parachute.
Last edited by Recordare88; 01-09-09 at 15:11.
Deserve's got nothing to do with it.
Moja prica, a to sam vec par puta spomenuo, ide u smjeru dje me ne interesuje ko stoji iza projekta, mene interesuje film. Vama, tacnije onim najglasnijim sa ovog podforuma (vjerujem da ce se pronaci) to ocigledno nije bitno, vec je bitnije da je Fincher napravio Zodiaca i Benjamin Buttona koji su u poluraspadnutnom stanju, nedefinisani i dosadni, ali film je radio Fincher coece, Fincher, to ne moze biti lose, ton ima dublju pouku...
E, pa Fincher se raspada isto koliko se i Spielberg raspada sada.
Samo, nekima je tesko prihvatiti tu cinjenicu, i ti neki ce uvijek traziti dublji smisao u novonastalim raspadima koje nam sada izgubljene legende donose.
Vec sam par godina na forumu, shvatam ja da svi imaju svog omiljenog rezisera, samo ne dizite u nebesa nesto ili nekog ko ne zasluzuje to. Ali izgleda da realnost nije vrlina ovog foruma, ili bar nekih njenih clanova.
Moje misljenje o Spilebergu mozes procitati na forumu, pisao sam ga par puta.
Have a parachute.
Slazem se u potpunosti. Isti je slucaj bio kad sam ja rekao da jedan film sa jednim glumcem-reziserom ne valja (da ga ne imenujem jer ce opet pocet rasprava). Ali svi kazu da valja jer ga je rezirao taj reziser-glumac. A film je dostadan do bola. A gluma ocajna da te tjera na samoubistvo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
e pa ako te tjera na samoubistvo onda ne moze bit los![]()
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
Naravno da je bitno ko je autor filma. To nosi odredjenu tezinu sa sobom, bilo pozitivnu bilo negativnu.
Ali tvoja pretpostavka je u najmanju ruku retardirana, jer se vec poslije par kadrova prepoznaje da je Tarantino u pitanju, i da bi samo Tarantino mogao snimit onakav film. Dok bi pola Spielbegovih filmova bilo isto i da ih je neko drugi rezirao. E u tome je poenta.
I am the one who locks.
Evo cetvrtog izlazi Gamer. Izgleda kao dobra akcija. Nesto sto bi bilo fino gledat u Ster.
cekam na Gamer-a ,Legion i 2012...pa kad izadju...ah da i da se ne bi odvaja od vas ,isto cekam i ovu tarantinovu kopilad hahah
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
a sto cekas Basterdse, kad se vec 10 dana prikazuju?![]()
(nečitko)
izlazi "BOONDOCK SAINTS 2" krajem oktobra ,kukuu unistice mi jedan od omiljenih filmova![]()
SUPERJOINT RITUAL
Prvi dio ne moze nikako da unisti. Prvi dio ostaje prvi dio i bice super bez obzira na to kakav je drugi. A drugi dio ne moras da gledas.
Muka mi je od ljudi koji vazda kad izadje neki nastavak pricaju kako ce im unistit uspomene iz djetinjstva i prosle djelove i ostale gluposti. To nema apsolutno nikakvog smisla. To je samo film covjece.
uuu sto si ti ustao na lijevu nogu hahaha, kakve uspomene iz djetinjstva ,o cemu ti to haha... a zadnje i najvaznije meni je muka od ljudi koji moraju da prokomentarisu nesto pa makar i glupost ovog tipa , a sad idi pa povracaj ,ne diraj mi "uspomene iz djetinjstva" ...:burp:
Last edited by RiddicK; 04-09-09 at 11:36.
SUPERJOINT RITUAL
a ja sam vazda zelio da radim za naseg admina, strasan riJaliti shoV
http://www.vh1.com/shows/i_want_to_work_for_diddy/series.jhtml
![]()
(nečitko)
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks