Last edited by Sparco_CG; 26-08-09 at 12:36.
Ishao je 85mp/h...Dobro je shto je bio na R-a,on ima nisko tezhishte...Ali je bash imao srece...
Ovo je bilo barem po 5 puta do sad....Na svake 4-5 mjeseci po jednom![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ljudi ima li ko pojma ima li dje da se rentiraju kamp kombiji?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Moze li mi ko rec ko se sinoc nasadio ispred ROKSPEDA na ono malo ostrvo?
Znak je poravnao.A i branik mu je ostao
Dje kod rokspeda ja nisam vidio nista?
Mada sam se ja prije neku noc imao da se nasadim na onaj stub od rasvjete onamo na izlaz iz parkinga u maxi(stari aerod.)trkao se sa jednim drugom pa ga bacio malo vise,jedno 10metara sam poprecke isao nisam mogao da ga vratim odma...da sam samo 10 centi posao van puta jos nasadio bih se u rasvjetu...
moguce da su njih dvojica isti lik.... ili dva sina Mashinca_081
Originally Posted by my name is ...
onamo na ono skretanje od starog pud vrtica jel zharo??
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A ono sto je celzinjo trazio rotacionu ja sam uradio nesto mnogoooo boljenaime nabavio sam original zvuk policije na telefon napravio kabal da upasujem telefon na muziku i pustim tu melodiju i svi mi se ladno pomicu dok ih metem hehe
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
E pa ljudi moji bio sam danas do BD i nikakvih problema ne bi bilo da nisu neki divljaci sa BIJELIM PEZOoM zamalo napravili lancani sudar...
Pas im se mesa najeo ,u kbc bi bili svi..
Nekih 7-8 km prije Brajica vozim ja ,cist mi put odavno, vozim nekih 100... Posle nekog vremena iza mene napaljeni Pezo ,budala neka ,posto nemam obicaj nikog da pustim ni da se sklanjam ,pojacam malo gas...
Ostavim ga malo,ali nailzi talentovani Srbin sa Jugicem ispred mene koji je isao veoma sporo,natovario se ka konj...
I sta biva....
Iz suprotnog pravca nema nikoga, a dosta zajebana dionica puta, jugo daje desni zmigavac, cim je to uradio,ja automatski ono cimnem volan da preticem,ama sekund nije prosao pogledam u retrovizor,vidim pezo krenuo i stiga mene do pola...
To je takav sok bio za mene ,nisam zna sto da radim, u trenutku primakoh se jugu na 10 santimetara cini mi se i ovaj pezo pretece sve.
Sve sam mu ispsova kunem vam se,i koci nesto lik,a ja mu se prodrah kroz prozor da stane *icka ,a on po gasu ,taman su naisle 2 trake kod Brajica...
Evo slika kako je to bilo, da vam ne objasnjavam...
Evo link...
Pezo je PLAVA
JUGO ZUTA
A ja Crvena...
Znaci frapira sam se...
http://i26.tinypic.com/dhen4o.jpg
Celzinjo, koje ti je boje vektra?
Da ti nisi taj Pezo da te ubijem u korist naroda![]()
E to bi bila najaca fora hehe
Hahhaha ono,majko, ja sam idem za KBC,auto mi je unisteno,vozi ga slep sluzba,bio je to lancani sudar
A ona: Sine zar nisi bio na bazennnnnnnn
Zna li ko broj auto djelova cekovic na zabjelo?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks