Uigranost još uvijek nije postignuta, ali napad je toliko raznovrstan da jednostavno uvijek mora neko da proradi.
Zadnja linija neuigrana, ali ne zaboravimo da fale Ramos i Pepe.
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
odbrana reala opet losa, napad dobar, igra rastrzana. 3 boda su bitna !
Uigranost još uvijek nije postignuta, ali napad je toliko raznovrstan da jednostavno uvijek mora neko da proradi.
Zadnja linija neuigrana, ali ne zaboravimo da fale Ramos i Pepe.
Dok se Perezova profitna organizacija muci s Deportivom Roben i Snajder gaze sa svojim novim klubovima...
Bijo si poziw koi se neodbija
iskreno, ovaj real deluje kao da moze dati gol u svakom trenutku, mislim da ni odbrana nece biti losa kako vreme bude proticalo, barsu stvrano ceka tezak posao. kako se razocarah kad vidjeh bolta, a bas mi je bio mio covek![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
pobjeda je pobjeda... igra nije bila baš onakva kakvu realovci vole, ali 3 boda su tu! mislim da će i u buduće rel igrat 3+ ...odbrana - loša, a napad - samo treba pogledat te igrače!
Polakote i jedni i drugi. Jes da navijam za Real Madrid ali da vidimo shto ce vrijeme pokazat.
3 boda upisana.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobro, ne mogu oni jos uvijek blistat.Zgazili si Borusiju na stogodisnjicu kluba sa 0-5, a Barsa je izgubila od City-ja na Kamp Nou 0-1, sa sve Mesijem i Ibrahimovicem...
Poenta je da ne mozemo jos donositi nikakve zakljucke
P.S.Barselonu su gazili predprosle sezone, na Bernabeu.Ko se ne sjeca onog svecanog spalira igraca Barselone i 4 gola u mrezi iste?Znaci - kad ce to pivo?
![]()
REal los iako je tak pocetak.U napadu ste jos dosta nepovezani,samo su kak i raul u napadu izgledali dobro,ostali neuigrani.Lass je odigrao odlicno,a odbrana nebi da komentarisem.Znaci ovaj napad ce kad se uigra moc da daje masu golova,ali i odbrana da ih prima masu
Raise my hammer,take my aim
Ovaj Real djeluje zestoko, Barseloni koja igra otvoreno ce dati 5 golova. Samo da nadjemo kladionicu koja prima uplate za 12+![]()
Ja tu 6-icu nisam zaboravio, dok si ti tu cetvorku namjerno previdio
Inace, izmedju 4-1 i 6-2 je 1 gol razlike, jedino je za respekt sto je Barsa ostvarila 4 razlike na Bernabeu, dakle u gostima...
Na konto price o 3 trofeja - Barsi je prosla sezona bila najbolja u ISTORIJI kluba, tako da to nije parametar za poredjenje.I nemojmo o brojevima, jer onda mogu reci da dok Barsa ne osvoji LS pet puta za redom, ili dok ne dostigne magicne cifre 9 i 31 - ne moze u istu recenicu sa Realom, a ne sta drugo :joint:
samo izuzetni ljudi stavljaju znak jednakosti (=) između fudbala danas i fudbala prije 50 60 godina! kad se nije znalo ko što čini (pogotovo u španiju fašističku).
Sve zavisi kako kome odgovara.
Fudbal se igrao i tada, i sada.
Ako UEFA i FIFA priznaju te trofeje od prije 100 godina, ko si ti da ih osporiš?
Prema tome, ostavite se te priče budalaste, jer su se klubovi otkako je fudbala mjerili po svojoj istoriji i uspjesima, a ne po zadnjoj sezoni koju odigraju.
Niko ne stavlja znak jednakosti izmedju fudbala tada i sada - ali se mora priznati da postoje klubovi koji su pisali istoriju fudbalske igre (Real Madrid) i oni koji do 1992. nisu znali za titulu prvaka Evrope (Barselona)...Samo neinteligentni ljudi mogu pokusavati da demantuju to
Nego, sto bi rekao Platini: "Ko ne postuje proslost, nema buducnost" 8-)
Bijo si poziw koi se neodbija
e moji vi meni polako postaje da bude muka od ovog novog Reala, do skoro sam bio veliki fan ali su me totalno razocarali najglupljim potezom a to je prodajom Snajdera i Robena... Bitno je da su oni skupili ekipu sminkera koji ce da im prodaju dresove i pune stadion (barem prve sezone).
ali i dalje mrzim Barselonu![]()
Da je Franko bio 1992 godine ziv ili na vlasti nebi je Barsa ni tada
osvojila, a sto se tice proslosti taj Franko je Realova proslosttaj Franko je ulazio na poluvrijeme derbija u Barsinu svlacionicu da naredi da moraju izgubiti derbi, a bilo je slucajeva da policajci daju gol Barsi naravno.. Ako se ima u vidu da je do skoro bio kup sampiona, sto ce reci da je samo prvoplasirani iz tako regularne spanske lige mogao doci u poziciju da ucestvuje u kupu sampiona to baca novo svijetlo na Realovu riznicu trofeja. Takva proslost na cast sluzi Barsi, a baca sjenku i na regularne trofeje fasisticko-kraljevskog kluba!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks