A real ima ubitacan napad,a Milan ocajnu odbranu.
Ringgg rinnggggg any bells?
Hahahahhaahha, kako ide ona recenica na onoj reklami za NK pivo, ''Ti si meni extraaaaaa''
A o cemu pricas druze, ko ce koga da dobije i ko ce koga da izuje??? Inter koji igra najgrdji fudbal protiv onih majstora, tu ce posjed lopte da bude 80-20% u korist barse! Sa loptom se nece sastavljat Super Deki Sneki & Co!
A real ima ubitacan napad,a Milan ocajnu odbranu.
Ringgg rinnggggg any bells?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
caselogic, ajde plz odmori malo, danas si napisao preko 35 postova, probijas rekorde
cus ocajna odbrana pfff
AJMO CRNA GORO !!!
Hahahhaha
Barselona - Inter je atraktivniji mec,i bolji ce biti sigurno.
Evo za tebe i gatsbyy-ana MILANOVE "odbrane" :
Kaladze - polulud,sakat i sl...
Onyewu - sumar iz amerike
Nesta - stari as,vidjecemo kakav ce biti posle povratka na teren
Zambrotta - izdusio ka balon,mada moze pruziti dobre partije.
Jankulovski - Extra igrac....ali za Samdoriju.
Favalli - ... rijeci su suvisne.
Bonera - :-o
Thiago Silva - dobar.
Oddo -![]()
Znaci dobra je odbrana,a?![]()
Po meni Milan tesko da moze proc grupu,ali vidjecemo sto ce bit......
Ovaj Case logic je onaj tipicni nazovi navijac koji pocne da navija za neku ekipu koja je trenutno u centru paznje i onda o jadu zabavi a za svu pricu nema nijednu cinjenicu. Prava je forumska luda.
Ricky bice to noc suza svih rosonera na svijetu da te vidi na svetoj travi u dresu koji nije crveno-crn.Znam i da ce tebi bit tesko.Ali eto tako je sudbina htjela...
Raise my hammer,take my aim
evo usrasmo i ovaj topic o inter-milan, a sto ces kad je to najveci derbi na svijet
ja bi da nas DIDI banuje sve do subote vece dok se ne zavrsi utakmica....
AJMO CRNA GORO !!!
Sve i svemu zadovoljan sam... inter je najjači mogući protivnik iz 2. šešira, ali to tako ide, ako si najbolji moraš protiv najtežih da igraš! Barsa bi trebalo tu grupu da prođe kao 1. mada se sa Interom ne smije igrat, iako su nespretni jako u te grupe vazda! Etoo i Ibra se vraćaju u svoje stare klubove. Što će Ibra činjet u Milano ne znam, ali znam da se Etoo neće srat (kako neko reče, ranije) ni na koga iz Barse, nego će biti pozdravljen od cijele publike zbog svega što je uradio za te navijače. barsini igrači, kad neđe pasaju ne seru na svoju prošlost! Nadam se samo da će Mou ovaj put pokazat više svoje elegancije, da neće uništavat teren da ne bi mogli igrat i da nas Interisti neće "poslat u bolnicu" kao što je bio slučaj sa onima plavima iz Londona. Ipak bi Mou prećeranim provokacijama uporpastio ovaj meč! mali "rat riječima" ipak očekujem, je on je takav!
Dodjela nagrada je bila prosječna... Nevjerovatno kako Sar i Teri mogu uzet nagrade prije Valdesa i Pikea koji su bez greške odradili ovu LŠ (gleda se ovogodišnja LŠ, a ne sve ukupno što je ko uradio u karijeru, kako se i čini po nekim nagradama). Xavi i Mesi 2 puta su apsolutno zasluženo osvoji nagrade. Objasnili su kako se igra fudbal!
Što se grupa tiče, od grupe C zastaje dah... Iako su to dva režimska tima, spektakl neće izostat sigurno, možda Real i nije loše proša, bolje Milan no ovi Englezi nabildovani, bar se meni čini. Arsenal i sevilja su i jedne od prošlih godina imali sprdnju od grupe (iako su tad bili u istu), pa eto i ove godine se to nastavlja. Pa i Mančester je prošao dobro. liverpul i čelsi ipak "pješke" neće proć grupu. meč bajer Juventus što se spektakla tiče, neće bit nešto, ali ipak su to 2 jake ekipe!
O šansama Barselone, ne treba trošit riječi, najbolji tim, uigrano, efikasno, efektivno, lijepo za oči, biće dosta igrača iz Barsine kantere (što ekipi daje nešto što nema niko drugo u LŠ). Ne očekujem da Barsa osvoji opet, to je stvarno, nemoguće! Mislim, nadam se u to, ali šanse su male, padne motivacija ponekad, a to se lako kažnjava. Tako da će svi protib Barse igrat sa 150%, što je i logično. Protiv najboljih se mora najbolje, inače...
hahahha, vjeruj mi, jedino za cem ti gajba piva u tom trenutku sluzila je da se roknes njom po glavi, neces li pas` u komu, na jedno uru ipo-dvije, dok se on opjani kako treba.. pa tek onda da pocnete![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Chelsea nece moc pjeshke a doshla su mu 2 od 8 najboljih proshle godine!!!Ovoj forum je zreo za karantin!!!Liverpool nije mogao dobit Atletiko a Man.Utd. je jedva izbachio Porto i neko pricha kako ta grupa nije ultra najjacha ali Chelsea za raliku od nekih protekcionistichkih klubova nema razloga da se zali jer im je juedini motiv da nadigraju Man.Utd. i Barsu a ne da osvoje pehar na prevaru kako to neki obozavaju!!!
deuscroix
Questo il calendario del Milan nella Fase a Gironi:
martedě 15 Settembre: Olympique Marsiglia-Milan; mercoledě 30 Settembre: Milan-Zurigo; mercoledě 21 Ottobre: Real Madrid-Milan; martedě 3 Novembre: Milan-Real Madrid; mercoledě 25 Ottobre: Milan-Olympique Marsiglia; Martedě 8 Dicembre: Zurigo-Milan.
Last edited by holjo; 27-08-09 at 19:41.
A,nesta je bolji od Lucia?![]()
ahahahaha,a ovaj je potpuno lud.
caselogic od 9 godine nevija za inter,tj punih 9 godina
ada ne moze protiv mene,jer nema argumenata
Pedja,valjalo bi makar nas nekolko da se pokupi na inter milan,reda radi![]()
raspored 1. favorita:
16 de setembre: Inter-Barça
29 de setembre: Barça-Dinamo de Kíev
20 d’octubre: Barça-Rubin Kazan
4 de novembre: Rubin Kazan-Barça
24 de novembre: Barça-Inter
9 de desembre: Dinamo Kíev-Barça
dakle, već poslije prvog kola mogli bismo učinjet ogroman korakka 1. mjestu!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks