ladno izrokashe (SPOILER) i cijelu elitu![]()
Originally Posted by my name is ...
Bolje bi mu bilo da bude dobar. Toliko price o njemu, a jos je unistio E3 onom pricom![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
\\OFL•GIC
I naravno
Shta mislite o ovome? Ja sam skroz ravnodushan...
\\OFL•GIC
A nesto guraju taj film kao da ce da bude neko revolucionarno ostvarenje. Cameron jeste genije ali ne valja ovako kad naprave haos oko filma. Ljudi previse ocekuju pa onda i ako je najbolje ostvarenje u proslih 30 godina ljudi ce rec da je razocaranje. Jer su ljudi stoka po tom pitanju. Meni izgleda fino. Necu mnogo da se trudim da pratim razvoj filma da se ne bih doveo u situaciju o kojoj pricam. Pogledacu ga ako bude u Ster, ako ne mozda ga iznajmim ili slicno.
Bash je neshto nabudzena pricha oko tog filma. kao najbolje animirano stvarenje ikad. Meni ne izgleda nishta posebno. Vjerovatno ce i pricha da smara.
\\OFL•GIC
Znate sta ce da bude super?
Zombie komedija
ZOMBIELAND!
Woody Harrelson je inace meni bas smijesan![]()
zombi komedija imas kolko oces: zombie strippers, shaun of the dead... Mada ovo obecava. Da ga nemas u HD slucajno?![]()
(nečitko)
Ma ovaj verbalni i dalje zivi u iluziji da filmovi prvo izlaze na torrent pa kad sam imao IronMan prije svija u HD formatu pomamio kako i rekao nesto kao kako nabavljam filmove prije no sto ih naprave. Davno je bilo, a i libo me taki.
Cudno doduse, sto je stvarno postojao Madjo iz VII-5 dok sam jos bio u osnovnu![]()
jok, fimove prvo nabavljaju tvoji prijatelji iz Ameriku, al ti ne smijes nikom da ih das kad ti ih oni posalju. Pa posle mjesec-dva se pojavi neki jadni screener na netu, a posle 2-3 i HD, koji si ti daaaavno odgledao u 1080p 3D DTS :lolblue:
vidis da jeste![]()
(nečitko)
aha, ako nije bio 1080p, onda je 720p, a 720p moze da bude ili bluray rip (koji je uvijek 1080p) ili HDTV rip (znaci prikazan u HD na nekoj televiziji odmah posle premijere), pa me bas zanima koje je bilo od to dvoje?No ajd, davno ispricana prica, koja se zavrsila sa tim da ti neces da das disk ni za 100€, vec da treba da trazim neku oprskurnu videoteku po Starom Aerodromu, a ako mi ga ni oni ne daju, e to znaci da su pomislili da sam ja iz trzisne inspekcije, pa im je frka, i zbog toga ce reci da nemaju taj film. Vidi se da volis science fiction i misterije :mrgreen:
(nečitko)
Ja sam rekao svoje i misli sto oces.
mozda zato shto je film trebao biti za 30min kraci...imao sam utisak da gledam suvishe nepotrebnih scena,i isti utisak kao i recordare.Jednostavno pitak film,lijep za odgledati ali nishta vishe od toga...a takvih filmova imash na toneumjesto da se film fokusira na druzinu on je snimao nekakve fckin scene i ne znam ni ja shto...jednostavno je film mogao biti puuuuno bolji.
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 29-08-09 at 16:47.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
ja iskreno u zadnje vrijeme nisam pogledao puno "pitkih filmova" lijepih za gledanje..predlozi slobodno ako ima( ogradjujem se na komercijalu)..ima takvih scena zato sto je to tarantino,ako ipak treba da ulazimo u analizu filma onda mi je zao sto nije vise vremena kao sto ti kazes i tako je posvetio druzini ,tj zasto je ubio " stiglitza"..ali jednostavno sam uzivao u filmu..
![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks