grobar NK : a bilo je vazda, ali real i inter su do sad bili redovni u 1. šešir, a to su ipak ekipe prve klase! prošle sezone je najbolji iz 2. šešira bio Juventus kolko se sjećam
Ja bih volio da Real Madrid iz prvog šešira izvuče Milan, nikako ne bih volio da nam dođe Bajern, pogotovo zbog toga što su u lošoj formi u BundesLigi, takve ekipe su najopasnije. Ako bi morao neko od Engleza, onda bih bio srećan da to bude Liverpul, čisto jer želim revanš za onaj čas fudbala prošle sezone. Može i Mančester Junajted, jer bih volio da vidim sa koliko motiva bi odigrao Ronaldo, možda bi to bili mečevi u kojima bi konačno proključao, jer na pripremama nije baš u centru pažnje.
Ne bih nikako volio Čelzi ili Arsenal, jer su to ekipe koje bi možda na startu takmičarske sezone pobijedile Real Madrid, dok ne dođe do uigranosti.
Pošto, je li, Barselona i Sevilja ne mogu da dođu, jer su iz Španije.
grobar NK : a bilo je vazda, ali real i inter su do sad bili redovni u 1. šešir, a to su ipak ekipe prve klase! prošle sezone je najbolji iz 2. šešira bio Juventus kolko se sjećam
Kako je tresnuo Celzi Barselonu prosle godine...Odrli su ih na Stemford.
Svaka fizicki jaka ekipa (Celzi,Inter,Bajern) ce imati duplo vise sansi za prolaz od recimo Arsenala,Mancestera,Milana i sl...
Previse tehnike,i previse neke leprsave igre.Zatvoris im prostor,igras grubo,i to je to.Kraj.Celzi je to uradio,i nije prosao zahvljujuci sudiji.
Sad je Gvardiola doveo Dmytro Chygrynskiy-a stopera TEHNICARA.
E tako mi te tehnike,kad mu se zalete Drogba,Eto,Rooney i sl...A tek kad dodju na red Essien,Mikel,Muntari,Stankovic,Maicon,Zanetti i ekipa,koji trce po 90 minuta full sprint...
Previse pucaju na tehniku.Fizicka spremnost im i nije neka posle 60-70 minuta...Padaju kao bele lale i dobacaju se.
Last edited by CaseLogic; 26-08-09 at 16:09.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ahahah i sve osvoje na usput, onako! dobro si ove stvari objsanio, ovo kako se Barsa zatvara, nije to loše, moga bi nazvat murinja ili Moratija da učine nešto od toga. inter je vazda dobrodoša za napucavanje u LŠ tako da, slobodno se uvučite u grupu 1. nosioca ove godine! no će poslije toga opet ić priča kako bar tu domaću ligu osvajate...
Rekao sam to na osnovu meca sa Celzijem,koji je jedini uspio fizicki da ih pritisne.
Jednostavno ne mogu da igraju tvrd fudbal,pun trcanja.
Ali vidjeces,nisam samo ja primijetio to.
Svaka vama cast,najbolji tim na planeti trenutno,to stoji.I i bicete ove godine vjerovatno.
Ali malo vise tvrdoga fudbala,a manje tehnicara,ne bi bilo na odmet.
inter osvaja
:lolblue:
You'll Never Smoke Alone..
Jes da se ne razumiješ baš mnogo u fudbal, ali ovo?Originally Posted by CaseLogic
Baš šanse nema, pored onakvog Reala, Barseloni tako lako pripisivat ulogu favorita, ponovo?
Da nije malo ishitreno?
Uh, jedva čekam taj novembaaaaaaaaaaaaaaaaar...
A ti se razumijes je li?Nemoj molim te da pocnem da trazim sve tvoje ispade,i zablude...
Naravno da je Barselona favorit covjece!Za mene je Inter,za tebe je Real,ali planetarno je BARSELONA.Mene je zao sto je to tako,ali sto da se radi.
Pored kakvog reala?Real koji cera fenomenalnog Snajdera,i druge extra igrace,i dize kredite da dovede 3 coeka?
Reala koji mijenja po ekipe i potpuno novu koncepciju pravi?Reala koji ima prosjecnog trenera na klupi,i Reala u kome ce biti mnogo sukoba oko dobijanja lopti i prilika za igranje?Reala koji nije uigran uopste?
Real je prijatelju moj,jedna ekipa sa mnogo dobrih igraca,od kojih 5 zele da su bolji od onoga pored njega.E tu nema srece.
Ubaci ga Joveta kad se to od njega najmanje ocekivalo![]()
Who let the dogs out
Djigavi ovoga sudiju...Kako je druze, zuti mu daje za simulaciju qq
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ovaj sudija je corav...
#fakenews
Da nije Ovrebo?![]()
Neki Web, ima li takvoga kakvoga?
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Howard Melton Webb
Who let the dogs out
Istina je da Jovetic daje malo golova ali kad je liga shampiona u pitanju dao je gol za 4 mjesto Viole i sad da prodju u grupu!!!Legenda ;-)
deuscroix
A slusate li Brana, hahhhahaahhaha, a sto je ovo!![]()
Ser Brano je najveci kralj...
OVAKO TO PO ŠEŠIRIMA IZGLEDA!
Chelsea Inter Atletiko M. i Wolfsburg je jedna grupa a za druge ne znam ;-)
deuscroix
može!potpisujem!
Josh su im suspendovali Drogbu za grupnu fazu pa dako ih nekako izbache (uz pomoc sudija) !!!
deuscroix
Arsenal , CSKA, Besiktas, Unirea .... jedna grupa, a za druge ne znam :joint:
Who let the dogs out
bogami taj CSKA i Bešiktaš sa onima divljacima od navijača u moje želje ne spadaju :P
a drogba nije treba da se suspenduje, no neka leleče svaki put kad ispanu onako, pred kamere neka psuje, ili neka se go skine, ili šlajmači neku... što da ne. kolko je dobar igrač tolko je kreten!
Koji su kriterijumi za sastavljanje ovih sesira? Po kojoj je to logici Sevilja u prvom, a Real i Inter u drugom sesiru?![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks