Samo nemojte Burzanovica pominjat.To je najveca stoka,eno shta je izjavio za reprezentaciju.Kad dodje u Pg treba ga strijeljat.Mater mu *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo nemojte Burzanovica pominjat.To je najveca stoka,eno shta je izjavio za reprezentaciju.Kad dodje u Pg treba ga strijeljat.Mater mu *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milan jovanovic povredjen
nece igrat protiv bugarske i kipar
Haha, velike stete..
Zao mi je ali stvarno pojma nema !
Treba da nam ode Filipovic i da dovedemo nekog dobrog selektora. Covjek nepravi rezultate a mogli smo bez problema da budemo drugi u grupi.
Ma burzanovic nam i ne treba, samo da oce zvati darka markovica, srdju knezevica i jos ovih mladjih igraca umjesto bataka, tanasijevica...
Srdju mozete da otpisete, ne znam na osnovu cega mislite da ce igrati za CG?
PIH !!!!!!!!!
"Ovo" je moglo samo kod nas da igra, znate kad bi ga bilo koja reprezentacija pozvala da igra kad bi ovoliko pljuvao???
NIKAD !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Srđa Knežević, fudbaler Partizana, mogao bi da se nađe na spisku selektora Crne Gore Zorana Filipovića, piše 'Sport'.
Beogradski list piše da čelni ljudi FSCG prate igre štopera prvaka Srbije i da bi Knežević uskoro mogao da dobije poziv da zaigra u dresu Crne Gore. "Načuo sam da me prate iz tamošnjeg saveza i bila bi mi čast da obučem dres Crne Gore. Naravno, moram da održim formu i status prvotimca u Partizanu, jer samo tako mogu da ubedim Filipovića da me pozove", rekao je Knežević, a preneo 'Sport' od utorka.
cak i tanasijevic igra bolje nego knezevic!
Knezevic je fenomenelan, jos je 10 godina mladji od tanasijevica i nezanm okle filipovic izvlaci igrace kao sto su on i batak.
Izgleda je nekome u savez doslo iz prkna u glavu da treba da se uozbilje...
Delibasic i eventualno Radonjic su dobra pojacanja pred ove odlucujuce utakmice...
Bijo si poziw koi se neodbija
I sto nezove Djikanovica iz Sutjeske, odlican stoper, ima odraz i snagu cak i tehniku i sigurno je najbolji stoper u nasoj ligi. A tek Medjedovic, odlicno razigrava ekipu i svaki gol sto da je eurogol.
Dobro je da se ima konkurencija, ali mislim da je bolje to da se radi u odbrani i eventualno sredini. U napadu imamo Djalovica i kad mu se ***** digne Vucinica. Djalovic je pravi klasicni spic, samo mu lopte trebaju.
Ja evo jos jednom da kazem da ne postoji sansa da Srdja zaigra za Cg...
Ne dok je kreten od filipovica trener...
[QUOTE=dzonyMNE;1275171]Ako mu je teshko bit prvotimac u Partizan onda mu je josh teze odigrat 90min. za reprezentaciju koja zeli da ostvari povoljan rezultat!!!Tanasijevica nema potrebe pominjat vishe jer ja skidam kapu kad je chovjek vidio da ne ide i sam odustao od mjesta za razliku od Bataka koji se uzivio u ulogu da je glavni glumac u odbrani!!!Prichate neshto o Burzanovicu a on je dokazao da je tata za ove igrache nashe lige iako je ispod nivoa reprezantativca ako ljudi misle da grade tim koji ce poneku utamicu dobit taktichki!!!
Tesko je u partizanu odigrat svih 90min kad imaju onakve igrace u odbrani, a gledali smo i bataka i tanasijevica svih 90min u repki i uvijek su oni krivi kad primimo gol. Tanasijevic manje grijesi nego Batak ali su opet stvarno ocajni.
deuscroix
eto ga je nagoja dovela ka pojačanje.nema veze,nema ko da ga mrzi pa da vidimo sad kakav će da bude.ako opet počne da prdnjavi o trenerima,lošim uslovima isl. pozdrav.
mada njega u reprezentaciju ne treba nikad više zvat posle onih izjava pa da je ne znam kakav majstor.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks